Digestive Care / Voor een efficiënte spijsvertering

Digestive Care

Digestive Care is een energiesysteem dat is ontworpen om jou en jouw lichaam te helpen, zodat je een efficiënt en comfortabel spijsverteringsysteem kunt hebben.

Vertering van vast en vloeibaar voedsel is belangrijk. Vertering van informatie die voortkomt uit situaties in je leven en hoe je hier tegenaan kijkt is een andere factor in jouw spijsverteringssysteem voor gezondheid en comfort.

Digestive Care bevat een Digestive Shakti die gerichte hulp kan bieden bij specifieke doeleinden en gebieden. Een Shakti is een Lichtwezen en kun je vergelijken met een Engel. 

Daarnaast bevat Digestive Care ook verschillende energiefuncties die je na het ontvangen van de inwijding kunt activeren:

  • Aloë Vera Healer
  • Villi Healing Session
  • Gut Instinct Trust Ray

Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven.

Founder: Mariah Windsong

Wil je graag worden ingewijd in Digestive Care, dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt 1 afstandsinwijding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 35 euro.

Ervaringen Digestive Care

Beste José, Dankjewel. Vanmiddag heb ik de inwijding opgehaald. Dat ging goed, denk ik, het duurde 20 minuten en voelde subtiel aan; ik zag allemaal golven van paars en groen voor mijn geestesoog.


Beste José, Ik was vergeten om je te vertellen hoe ik mijn inwijding heb ervaren. Er was een grote energiebal met mooie kleuren. Heel krachtig.Toen ik de inwijding heb ontvangen heb ik ervaren dat de energie geconcentreerd was op mijn buik en maag. Blijkbaar daar was healing nodig. Het was geen slechte ervaring of pijn. Maar de energie liet mij weten dat die bij mijn buik en maag bezig is. Ik hoefde geen zorgen te maken. Ik voel me beter. Het gaat niet alleen goed met eten, maar ook de gebeurtenissen die ik op een dag heb meegemaakt, hebben geen averechts werking meer op mijn maag. Ik ervaar steeds minder stress op mijn buik en maag. Het is echt geweldig dat ik geen maag klachten meer heb. Ik heb alleen Aloë Vera Healer geactiveerd. Ik ben op mijn gevoel gegaan. De 2 andere energieën zal ik activeren wanneer mijn gevoel dat aangeeft. Het is heel bijzonder. Ik wilde alle drie activeren, maar blijkbaar er is niets van gekomen. Ik denk dat ik de andere 2 energieën zal activeren wanneer ik er klaar voor ben.Het is een mooie ervaring en eindelijk heb ik rust in mijn maag en mijn buik. Tot zo ver mijn ervaring over Digestive Care. Tot de volgende keer.