Great Central Sun Attunement

De Grote Centrale Zon is het centrum van ons melkwegstelsel… ook wel “de Bron” of het “hart van God” genoemd en hier ligt de oorsprong van alle fysieke-geestelijke creaties.

Vergeleken met Tachyon, is de energie van de Grote Centrale Zon, het hogere aspect van Tachyon. De energie kan voor sommigen heel krachtig zijn, vooral voor degenen die nog niet eerder met de energieën hebben gewerkt. Dat is de reden waarom een Tachyon inwijding verplicht is voor het ontvangen van de Great Central Sun Attunement.

Als je geniet van het werken met de Tachyon energie en de tools, zal je ook genieten van de Great Central Sun energie en de tools die je hiermee kunt maken.

Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven.

Wil je worden ingewijd in de Great Central Sun dan kun je contact opnemen via het contactformulier. Je ontvangt één afstandsinwijding, een handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.

 Ervaringen Great Central Sun

Dag José, hartelijk bedankt. Heb de inwijding al achter de rug. De energie kwam goed voelbaar binnen.


Hallo José,­ Het is inmiddels 2 weken geleden dat ik d­e Great Central Sun Attunement en de Grea­t Central Sun Source Attunement heb opgeh­aald. Dankjewel hiervoor.

Wat een energie zeg, wauw! Bij het ophale­n van de 1e­ inwijding begonnen mijn handen direct te­ stromen. Hierna vervolgde mijn benen en ­als laatste lag ik op een bedje van heerl­ijk stromende energie. Alles verliep heel­ rustig en geleidelijk. Heerlijk! Bij het­ ophalen van de 2e­ inwijding stond ik toch wel even verstel­d van de power van deze energie! Direct v­oelde ik mijn handen weer flink stromen, ­maar nu werd ik direct opgetild of gedrag­en door de energie… wauw! Ik lag niet mee­r op de bank maar hing er boven. Wat een ­mooie ervaring! Ik ben hier eigenlijk direct aan de slag ­gegaan met het maken van antennes. Eerst ­voor mezelf om het zelf te ervaren en ben­ hierna vooral thuis en op het werk hierm­ee bezig geweest. Ook mijn auto is nu een all round antenne. Prachtig! De rest van d­e wereld volgt nog haha! Ik hoef er maar ­aan te denken en de energie stroomt direc­t én flink door mijn handen. Zelfs bij he­t schrijven van deze mail stromen mijn ha­nden flink. Wat een krachtige energie… Ik­ heb mezelf ook een paar keer kort behand­eld hiermee. Erg mooi en krachtig zeg! Wa­t een mooie aanvulling dit. Puur genieten­!


Beste Jose, Dank je wel voor het klaar zetten. Ik kon natuurlijk niet wachten.
Zojuist de Great Central Sun Attunement gedaan. Ik was gaan liggen, en was zo weg. Ik voelde de stroom beginnen en werd 30 minuten later van mijn wekker ‘wakker’.
Het voelt heerlijk en kloppend in het geheel, ben er blij mee. Ik zal de komende dagen meer drinken (ik drink al best veel). Zodra ik de source attunement hebt gedaan zal ik je weer mailen, dank je wel!