River Sleep Enhancement / Hulp bij slaapproblemen

Een hulpmiddel bij slaap problemen

River Sleep Enhancement helpt bij het gemakkelijk inslapen. Je wordt afgestemd op de energieën van een stromende rivier en dit verbetert je natuurlijk vermogen om in slaap te vallen en ook de duur van je slaap zal verbeteren. Voor het beste resultaat activeer je de River Sleep Enhancement een half uur voordat je wilt gaan slapen.

River Sleep Enhancement werkt met de energetische beweging en de spirituele energieën van de rivieren. Rivieren hebben een speciale rol op onze planeet en ook in onze bewuste en onbewuste geest.

Na het ontvangen van de River Sleep Enhancement inwijding kun je met de volgende energiefuncties werken:

  • River Sleep Enhancement
  • Mental Clutter Clearing
  • Peaceful Mental Landscape Trust Empowerment
  • Self Forgiveness Ray

Mental Clutter Clearing en Peaceful Mental Landscape Trust Empowerment zijn krachtige, essentiële spirituele tools. Ze zijn gechanneld om je te voorzien van een eenvoudige manier om je geest helder te maken van alle aanwezige mentale rommel, en om je het nodige vertrouwen te geven om vrede te vestigen in je mentale landschap.

Self Forgiveness Ray moedigt je aan om jezelf te accepteren en open te staan voor innerlijke rust en vrede.

River Sleep Enhancement bevordert een rustgevende en verkwikkende slaap.

Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven. 

Founder: Mariah Windsong

Wil je graag de River Sleep Enhancement inwijding ontvangen, dan kun je contact met mij opnemen via contactformulier.

Je ontvangt 1 afstandsinwijding, daarnaast ontvang je via de email de originele Engelstalige handleiding en een certificaat. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 20 euro. 

Ervaringen River Sleep Enhancement

Hallo José, Na een aantal dagen met de River sleep enhancement te hebben gewerkt, wil ik je melden dat ik per nacht meer uren slaap, en dat ik ’s ochtends in bed lekkerder lig en meer mijn rust kan vinden. Ik slaap nog niet door. Maar het voorgaande is al een grote verbetering ten opzichte van hoe het hiervoor was. Het hevige slaapprobleem dat ik eigenlijk al mijn hele leven heb, en sinds een depressie in 1997 nog veel heviger werd, en niet meer te hanteren was, is niet meteen over. Maar ik voel me geruster nu ik over de River sleep enhancement beschik. De energie-functies van de River sleep enhancement maken me rustiger; ik vind vooral de Self forgiveness ray heel fijn. Ik moet nog wel langer met de River sleep enhancement werken, maar het is een fijn idee dat ik altijd de functies van de River sleep kan inschakelen. Verder wil ik je nog melden dat de Subconscious healing shakti me ook goed helpt, ook met het slapen. Daardoor heb ik minder dromen, en geen nachtmerries meer.


Goedemorgen José, Afgelopen zondag heb ik de inwijding ontvangen.
Ik heb veel water gedronken en daarna gemediteerd.
Ik voelde de energie door me heen stromen en mijn lichaam voelde opgedroogd, veel scheuren op mijn huid en door mijn lichaam heen (als een dor landschap).
Ik wist niet wat ik hiervan moest maken. Bleef doorgaan met mediteren.
Daarna kwam het antwoord. De boodschap voor mij extra veel meer water drinken.
Ik merk dat ik meer dorst heb dan normaal.
Ik heb wel een goede nachtrust gehad.
Tot zover mijn ervaring.