Tachyon / Maak je eigen Tachyon antennes

tachyon

De Tachyon energie kun je, net als Reiki, inzetten voor healing, reiniging, bescherming, etc. Je channelt de Tachyon energie met je intentie. Na het ontvangen van de Tachyon inwijding kun je van ieder willekeurig voorwerp een Tachyon-antenne maken (tachyoniseren). 

Tachyon energie stimuleert eenheidsgericht bewustzijn en harmoniseert ons energieveld op het diepste niveau. De holistische werking die hiervan uitgaat, straalt uit door alle niveaus van ons wezen. Dit bevordert niet alleen onze gezondheid, maar brengt ook spirituele groei en energetische bescherming. De mogelijke therapeutische effecten van Tachyon energie zijn eindeloos!

Tachyon energie is de eerste energetische structuur die zich vanuit de vormeloze structuur van het nulpuntveld in het energetisch continuüm voordoet. Het nulpuntveld is het allesomvattende energieveld, een vibrerende oceaan waar alle creatie uit voorkomt en in plaats vindt, wat op subatomair niveau alles al een eenheid met elkaar verbindt. Het energetisch continuüm draagt deze Tachyon energie naar alle eronder liggende dimensies waar het steeds verder condenseert tot uiteindelijk de fysieke vorm in onze dimensie.

Tachyon energie is de eerste vorm-hebbende energie die nog tot alles kan verworden. Je kunt het een beetje vergelijken met stamcellen. Stamcellen hebben een vorm aangenomen, maar kunnen nog elke vorm en functie aannemen die het organisme bevat. Het creëert perfecte vorm en herstelt richting perfecte vorm.

Tachyon is genetropisch van aard, dat wil zeggen; altijd in harmonie, balans en eenheid in de hand werkend. Het is holistisch op het diepste niveau. Het is onveranderlijk eenheidsgericht en hierdoor kan de werking niet door disharmonieuze krachten worden verkleurd of verzwakt. Tachyon energie kan geen negatieve ladingen oppikken en ook de aard van onze gedachten en gevoelens kunnen de werking niet beïnvloeden.

Tachyon is geen traditionele healingsvorm. Healing-energieën zijn weliswaar intelligent van zichzelf, maar hebben wel als het ware een richting qua vorm en functie aangemeten. Hierdoor is hun bereik beperkt. Tachyon kan nog tot elke vormgegeven intelligentie verworden en hierdoor kan de Tachyon energie elke vorm en functie aannemen zodra het in aanraking komt met een specifieke vorm van disharmonieuze energie. Je zou dus kunnen zeggen dat het lichaam zelf de Tachyon energie zodanig transformeert, dat de Tachyon energie precies die werking krijgt die het lichaam nodig heeft. Het is daarom van grote therapeutische waarde. Het harmoniseert op subatomair niveau, werkt dus holistisch en versterkt daarmee ook het immuunsysteem en het zelfgenezend vermogen. Daarnaast ontstoord het schadelijke energieën van buitenaf, zoals elektrosmog.

Voordelen bij gebruik van Tachyon energie

 • Versterking van het immuunsysteem.
 • Activering van het zelfgenezend vermogen.
 • Harmonisering van allerlei pijnverschijnselen.
 • Harmonisering van allergieën.
 • Geestelijk welbevinden en de levensvreugde worden vergroot.
 • Verbetering van het slaapgedrag.
 • Ontstoring/ harmoniseren van elektrosmog, aardstralen, wateraders, zendmasten, etc.
 • Terugwinning van de volle levenskracht, ook wel Chi en Prana genoemd.
 • Herstel van de chakra’s.
 • Het in evenwicht brengen van beide hersenhelften.
 • Betere opname van zuurstof en voeding.
 • Betere doorbloeding.
 • Toenemende kracht, uithoudingsvermogen en betere reflexen.
 • Vermindering van pijn
 • De lichaamsontgifting wordt geoptimaliseerd.

Door middel van 1 afstandsinwijding wordt je afgestemd om met deze energie te kunnen werken.

Na het ontvangen van de Tachyon inwijding kun je met je intentie van ieder willekeurig voorwerp verschillende soorten Tachyon antennes maken. Dit wordt ook wel tachyoniseren genoemd.

Een Tachyon antenne is een voorwerp dat permanent is veranderd op een sub‐moleculair niveau, zodat het werkt als een ontvanger en zender van Tachyon energie, dat zich vervolgens weer zal converteren in levensenergie (ook wel genoemd Life Force, Prana, de liefde van God, Tachyon, Chi, etc.).

Levensenergie is de basis voor alles. Het is hoger intelligent en zal automatisch worden omgezet naar de specifieke energie die op dat moment nodig is in het lichaam.

De volgende Tachyon antennes kun je maken: 

All‐round Tachyon antennes: deze zijn geschikt voor water, olie en alles om te dragen, zoals polsbandjes, hoofdbanden, wraps, enz. Ook geschikt voor vellen papier, kussentjes en straling filters voor je mobiele telefoon.

One-Side Tachyon antennes: zijn geschikt voor het maken van een “Tachyon schijf” (discs). 

One-Side Laser Tachyon antennes: zijn geschikt voor het maken van chakra stenen. Dit is de meest geconcentreerde antenne.

Daarnaast leer je om te maken:

 • Tachyon water
 • WMF Telefoon filters
 • Tachyon  “inwijdingsolie” (deze kun je gebruiken bij het geven van een inwijding)
 • Tachyon Discs (schijven) (voor het opladen van kamers en voorwerpen)
 • Tachyon Chakra Stenen (voor het reinigen en opladen van de chakra’s)
 • En nog veel meer…

Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven. 

Founder: Ole Gabrielsen

Wil je ook worden ingewijd in Tachyon, dan kun je via het contactformulier contact met mij opnemen. 

Je ontvangt 1 afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding  en een certificaat via de email. Voor deze energie-uitwisseling vraag ik 25 euro. Ervaringen Tachyon

Hi Jose, Dank je wel! Super fijn! Ik heb al een aantal voorwerpen gemaakt. Muur platen die de tachyon energie weerkaatsen, wat all round attenes en onderzetters. Ik drink nu deze hele dag thee vanaf de onderzetter, wat een heeeerrrlijke energie zit er in. Ik blijf drinken hihi


Ha Jose! Vandaag gedaan. Duurde ongeveer 30 seconden voordat ik mijn hoofd warm voelde worden. Veel energie gevoeld. De uren daarna moe maar zo een voldaan gevoel. Eerste uren zalig gelukkig gevoel. Kon ik dit maar altijd behouden.


Ik wil je hartelijk bedanken voor de mooie energie die je mij heb geschonken door middel van de Call inwijding. Mijn ervaring was dat bij de eerste level dat voor mij het krachtigste aanvoelende Ik had het gedurende 15 minuten bloed heet. Heel veel energie prikkels in mijn voeten en benen tot aan de kuiten. Veel gebeurde er boven mijn kruin chakra. Bij de tweede en de derde level had ik het warm en werden mijn voeten naar de grond getrokken weer veel gekriebel. IK lees wel eens dat mensen engelen zien enz maar jammer dat zie ik niet. Maar de energie voelde heel goed aan en ik zal er zeer zeker mee gaan werken.


Inmiddels heb ik 2 Tachyon inwijdingen gehad. Het voelde heel apart, ik werd heel blij en ik voelde een hele fijne energie om me heen. Ook voelde ik het ook echt in mijn lijf. Het voelt heel goed. Nadien ben ik als een blok in slaap gevallen. Door de dag heen ben ik er ook mee bezig en roep ik de energie ooit op, deze is dan direct voelbaar.


De tachyon energie bevalt goed. In de eerste week ben ik ontzettend moe geweest. Ik draag nu glazen donuts aan m’n ketting in de kleuren van de chakras die ik opgeladen heb met de tachyon energie. Het maakt me licht en blij.

Vanmiddag heb ik mijn eerste Tachyon douche genomen en dat is behoorlijk sterk. Op energetisch niveau ben ik erg gevoelig gezien mijn jarenlange ervaring met TM en Siddhi-technieken (sutra’s). Ik begrijp en voel de kracht van een intentie-gedachte. Deze vinden bij mij op zeer subtiel niveau plaats en daar werkt de Tachyon energie nu dus ook op in.


Hi, Bedankt, ging goed, voelde het heftig in bovenrug en onderbuik. Bedankt !! Merk al wel de kracht ervan…. Groetjes


Ja José het was een prachtige en heerlijk aanvoelende inwijding ik heb er echt van genoten! Bedankt er voor, ik wens je alvast een stralend weekend.


Hoi José, Ik heb vrijdagmiddag de Tachyon inwijding gehaald, ben eerst een paar uur in de tuin bezig geweest om lekker te aarden, toen op bed gelegen om lekker te ontspannen. Was wel zo slim om een paar oordopjes in mijn oren te doen, dan wordt je niet door externe geluiden afgeleid, en is het makkelijker voor mij om mij te ontspannen en om in me zelf te keren en makkelijker contact met boven te maken. Toen heb ik het zinnetje opgezegd en na het laatst gesproken woord blies de energie over mijn lichaam heen ik voelde het gewoon over mijn gezicht blazen, het was net als de slaap kamer deur was open gewaaid.(wauw wat een power). Daarna de oogjes dicht gedaan en genoten van de inwijding ik kan zelf nog niet zien wat er energetisch gebeurt, maar dat er wat gebeurt kon ik duidelijk voelen er gebeurde van alles in mij aura en chakra’s, en wat later voelde  het net dat je onder een lichte stroom spanning stond mijn hele lichaam tintelde.(wel een lekker gevoel. Omdat mijn lichaam  zo lekker tintelde kon ik niet voelen wanneer de inwijding was afgelopen,maar na een half uur dacht ik nu zal het echt wel klaar zijn en heb onze vrienden van hier boven hartelijk bedankt voor hun support en bescherming. Toen nog even een kwartiertje na genieten en de rest van de dag en avond lekker rustig aangedaan, op een paar minuten hoofdpijn en de volgende dag een beetje last van diaree, heb ik verder geen nawenen gehad.


Dag Jose, Vanmiddag heb ik de Tachyon energie opgehaald, die zoals je schreeft, voor mij had klaargezet. Een rustige middag waarin dat prima paste. Na enkele ogenblikken voelde ik de energie via mijn hoofd binnenkomen, en trok,lekker warm, door mijn lichaam naar mijn voeten en verder. Dit heeft ongeveer 10 minuten geduurd en voelde ik het afnemen. Nog een tijdje me in de energie gekoesterd. Mooi om ook weer te ontdekken hoe alles wat er de laatste 2 weken gebeurd en ervaren is een voorbereiding was . Ik ervaar deze energie sterker dan wanneer ik een bepaalde straal uitnodig om door mijn energieveld te stromen. Heb als eerste een pipetflesje met water getachyoniseerd en 7 druppels in een glas water gedronken. Terwijl ik dit schrijf reageren mijn darmen al met echt gerommel en winderigheid .Het werkt., twijfelde ik ook niet aan. Ik ga er mee spelen de komende week.in mijn huis en ontdekken hoe dat gaat worden. Ik word er blij van.


Hallo José, Wat bijzonder. Ik ben zò blij met deze inwijding. De dagen voor de inwijding had ik een sterk verwachtingsvol gevoel. Eigenlijk kon ik niet wachten. Maar, zondag was toch het beste moment. Zondagavond heb ik de inwijding opgehaald. Het was zo bijzonder. Ik voelde de energie in mijn lichaam als een draaikolk tekeergaan. Het kwam via mijn kroonchakra binnen. De energie voelde ik door al mijn chakra’s. Heel heel bijzonder. Het ebde toen weg, na ongeveer een kwartier. Nog even rustig gezeten en gemediteerd. Ik wilde toen mijn ervaring opschrijven. En de energie begon weer te kolken door mijn lichaam. Dit heeft ook weer ruim 10 minuten geduurd. Ik was de rest van de avond in een bijzondere sfeer. Hoefde geen tv. te kijken. Ook aan lezen had ik geen behoefte. Ben toen maar vroeg in bed gedoken om na te genieten. Vanmorgen begonnen van mijn lichaam een Tachyon-antenne te maken. Ook van de kettingen en hangertjes die ik droeg op mijn keelchakra. Bijzonder. Ik voelde mij zo goed vandaag. Had veel energie. Voel mij heel blij. Alles liep goed. José, heel eg bedankt.


hallo, hier eindelijk een berichtje over de tachyon inwijding. Het liep heel rustig en relaxt, mooie ervaring. De reden van dit late mailtje is dat ik eerst een beetje wilde oefenen en uitproberen . Wat heel goed bevalt. Leuke dingen meegemaakt met goede resultaten.


Hi, Ik heb bij jou een afstandinwijding tachyon ontvangen, wat zeer goed ontvangen is. Alsnog dank daarvoor.


Hoi beste Jose, De Tachyon inwijding opgehaald bijzonder voel de energie stromen rechts van mijn lichaam werd warmer, tintelingen voet en kruin, even wat hoofdpijn en savonds ontzettend moe! Mijn hele lichaam golft van binnen super goed gevoel en veel energie heb al veel antennes gevraagd en mezelf een healing gegeven fantastisch! Nog mijn hartelijke dank!


Hallo Jose, Dank je wel voor deze mooie inwijding! Een liefde volle zachte deken kwam er om mij heen ,eenmaal ingewijd wat een krachtige energie is dit . Heerlijk ik ga hier van genieten , ik ben hier heel rustig van geworden en moe ga het rustig aan doen vandaag.


Hallo José, Een tijdje terug heb ik de Tachyon 2011 inwijding vanop afstand gedaan. Intussen is het nogal druk geweest rond me en kwam het er telkens maar niet van om je te mailen met m’n ervaringen. Nu maak ik er dus gewoon echt een moment van m’n ervaringen delen van 🙂

Ik vond het meteen speciaal om de inwijdingen gewoon thuis te kunnen ontvangen, wanneer ik het zelf maar verkoos, dus wachtte ik lekker af tot ik binnenin voelde dat het volledig OK was voor m’n lichaam en geest.

Ik voelde me rustig, krachtig, levendig en stabiel, ik ging ervoor. Wat een zalige ervaring, de Tachyon 2011 inwijding. Ik had een meditatief muziekje op de achtergrond, het raam open, er kwam een zalig briesje binnen, de vogels floten. Ik deed een korte meditatie en sprak m’n intentie uit. Ik voelde daarop m’n kruin helemaal open komen, zo zalig tintelen, de energie stroomde zo mooi binnen, wat een sensatie dit gevoel. Ik genoot terzelfdertijd van de vogels die luider en luider begonnen te fluiten, het was net alsof ze het hele proces wilden helpen begeleiden met hun natuurlijke muziek.
Ik voelde de energie dieper en dieper in m’n lichaam stromen, m’n armen, handen, benen en voeten tintelden zo aangenaam. Dit duurde een zalige tijd. Wanneer het begon af te nemen wou ik gewoon nog heel graag nagenieten van deze magisch mooie ervaring.
Ik ben zo dankbaar dat ik deze inwijding van jou heb mogen ontvangen José! Dank je wel!

José wat ben ik toch blij dat ik dit heb kunnen meemaken! Ik vind het fantastisch dat jij dit voor ons mogelijk maakt, dank je wel, uit het diepste van m’n hart 💮
Ik kijk intussen al in de lijst van de vele inwijdingen die jij op afstand aanbiedt, waw zo veel keuze!


Beste José, Ik heb zojuist de Tachyon 2011 Attunement opgehaald. Ik voelde me eerst wat gespannen, maar werd al heel snel fijn ontspannen. Na afloop had ik behoorlijk trek, maar ik heb eerst een flink glas water gedronken. Ik voel me prima. Dank je wel!


Hallo José, Ik heb gisteren de inwijding opgehaald!
Heerlijke ervaring. Heb daarbij gelegen op bed. Het begon met het hoofd en dan daalde de energie naar beneden en later keerde de energie om en ging de energie weer omhoog. Langzaam ebde de energie weg. Ben nog lang blijven liggen!
Heb vandaag een “All Round Antenne” gemaakt. Dat werd een glazen kristallen bol op een voet. Verder ben ik het boek van Greet Luypaert (Het potentieel van Tachyon Energie) aan het lezen. Dank je!


Hoi Jose, ik heb de Tachion inwijding verleden week opgehaald en het voelde heel energiek ik was rustiger meer bedachtzaam spring niet overal op in en het werkt reinigend darmen en blaas? Het is ook of ik nu alles in 3D zie dus meer diepte? Ik merk wel wat er verder nog uit voort vloeit. Dank je wel! 


Hallo José, Ik heb de Tachyon inwijding opgehaald. Het voelt heel stil. Bedankt en groetjes

Hi jose, ik heb afgelopen zondag de tachyon inwijding ontvangen. Bedankt hiervoor. Ik voel wel minder pijn in mijn lichaam.


Beste Jose, ik heb vorige week zaterdag mijn tachyon-inwijding opgehaald, mijn ervaring was dat ik heel kalm en rustig werd in mijn hoofd en ik kan het niet anders verwoorden, of ik gevuld werd met watten ook kreeg ik een energie-stroom in mijn handen een tinteling, ik wil jou hartelijk danken voor deze inwijding. 


Goedemorgen José, Bedankt voor de inwijding! Ik heb vanochtend mijn inwijding opgehaald.
Ik zag eerst een helder licht die snel vervaagde, voelde daarna een druk op hoofd, deze verplaats zich naar mijn derde oog en werd warme en volde energie stromen door naar mijn voetzolen. IK ben na de 20 minuten in slaap gevallen heb nog een beetje hoofdpijn.


hoi Jose, Ik heb vanmorgen de eerste inwijding opgehaald. Voelde goed heb echt een half uur op mijn behandel tafel gelegen. Ik voelde de energie vooral eerst in mijn benen en armen handen Later voelde ik het mijn buik en hoofd ook. Na de inwijding had ik wel een zwaar hoofd maar is nu inmiddels weg. Jose bedankt alvast het voelde fijn aan.