Tachyon

tachyon

De Tachyon energie kun je, net als Reiki, inzetten voor healing, reiniging, bescherming, etc. Je channelt deze energie met je intentie.

Tachyon energie stimuleert eenheidsgericht bewustzijn en harmoniseert ons energieveld op het diepste niveau. De holistische werking die hiervan uitgaat, straalt uit door alle niveaus van ons wezen. Dit bevordert niet alleen onze gezondheid, maar brengt ook spirituele groei en energetische bescherming. De mogelijke therapeutische effecten van Tachyon energie zijn eindeloos!

Tachyon energie is de eerste energetische structuur die zich vanuit de vormeloze structuur van het nulpuntveld in het energetisch continuüm voordoet. Het nulpuntveld is het allesomvattend energieveld, een vibrerende oceaan waar alle creatie uit voorkomt en in plaats vindt, wat op subatomair niveau alles al een eenheid met elkaar verbindt. Het energetisch continuüm draagt deze Tachyon energie naar alle eronder liggende dimensies waar het steeds verder condenseert tot uiteindelijk de fysieke vorm in onze dimensie.

Tachyon energie is de eerste vormhebbende energie die nog tot alles kan verworden. Je kunt het een beetje vergelijken met stamcellen. Stamcellen hebben een vorm aangenomen, maar kunnen nog elke vorm en functie aannemen die het organisme bevat. Het creëert perfecte vorm en herstelt richting perfecte vorm.

Tachyon is genetropisch van aard, dat wil zeggen; altijd in harmonie, balans en eenheid in de hand werkend. Het is holistisch op het diepste niveau. Het is onveranderlijk eenheidsgericht en hierdoor kan de werking niet door disharmonieuze krachten worden verkleurd of verzwakt. Tachyon energie kan geen negatieve ladingen oppikken en ook de aard van onze gedachten en gevoelens kunnen de werking niet beinvloeden.

Tachyon is geen traditionele healingsvorm. Healing-energieen zijn welliswaar intelligent van zichzelf, maar hebben wel als het ware een richting qua vorm en functie aangemeten. Hierdoor is hun bereik beperkt. Tachyon kan nog tot elke vormgegeven intelligentie verworden en hierdoor kan de Tachyon energie elke vorm en functie aannemen zodra het in aanraking komt met een specifieke vorm van disharmonieuze energie. Je zou dus kunnen zeggen dat het lichaam zelf de Tachyon energie zodanig transformeert, dat de Tachyon energie precies die werking krijgt die het lichaam nodig heeft. Het is daarom van grote therapeutische waarde. Het harmoniseert op subatomair niveau, werkt dus holistisch en versterkt daarmee ook het immuunsysteem en het zelfgenezend vermogen. Daarnaast ontstoort het schadelijke energieen van buitenaf, zoals electrosmog.

Door middel van 1 afstandsinwijding wordt je afgestemd om met deze energie te kunnen werken.

Wil je ook worden ingewijd in Tachyon, dan kun je via het contactformulier contact met mij opnemen. Je ontvangt 1 afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie-uitwisseling vraag ik 25 euro.

 


Ervaringen Tachyon:

Ha Jose! Vandaag gedaan. Duurde ongeveer 30 seconden voordat ik mijn hoofd warm voelde worden. Veel energie gevoeld. De uren daarna moe maar zo een voldaan gevoel. Eerste uren zalig gelukkig gevoel. Kon ik dit maar altijd behouden.

Ik wil je hartelijk bedanken voor de mooie energie die je mij heb geschonken door middel van de Call inwijding. Mijn ervaring was dat bij de eerste level dat voor mij het krachtigste aanvoelende Ik had het gedurende 15 minuten bloed heet. Heel veel energie prikkels in mijn voeten en benen tot aan de kuiten. Veel gebeurde er boven mijn kruin chakra. Bij de tweede en de derde level had ik het warm en werden mijn voeten naar de grond getrokken weer veel gekriebel. IK lees wel eens dat mensen engelen zien enz maar jammer dat zie ik niet. Maar de energie voelde heel goed aan en ik zal er zeer zeker mee gaan werken.

Inmiddels heb ik 2 Tachyon inwijdingen gehad. Het voelde heel apart, ik werd heel blij en ik voelde een hele fijne energie om me heen. Ook voelde ik het ook echt in mijn lijf. Het voelt heel goed. Nadien ben ik als een blok in slaap gevallen. Door de dag heen ben ik er ook mee bezig en roep ik de energie ooit op, deze is dan direct voelbaar.

De tachyon energie bevalt goed. In de eerste week ben ik ontzettend moe geweest. Ik draag nu glazen donuts aan m’n ketting in de kleuren van de chakras die ik opgeladen heb met de tachyon energie. Het maakt me licht en blij.

Vanmiddag heb ik mijn eerste Tachyon douche genomen en dat is behoorlijk sterk. Op energetisch niveau ben ik erg gevoelig gezien mijn jarenlange ervaring met TM en Siddhi-technieken (sutra’s). Ik begrijp en voel de kracht van een intentie-gedachte. Deze vinden bij mij op zeer subtiel niveau plaats en daar werkt de Tachyon energie nu dus ook op in.

Hi,Bedankt, ging goed, voelde het heftig in bovenrug en onderbuik. Bedankt !! Merk al wel de kracht ervan…. Groetjes

Ja José het was een prachtige en heerlijk aanvoelende inwijding ik heb er echt van genoten! Bedankt er voor, ik wens je alvast een stralend weekend.

Hoi José, Ik heb vrijdagmiddag de Tachyon inwijding gehaald, ben eerst een paar uur in de tuin bezig geweest om lekker te aarden, toen op bed gelegen om lekker te ontspannen. Was wel zo slim om een paar oordopjes in mijn oren te doen, dan wordt je niet door externe geluiden afgeleid, en is het makkelijker voor mij om mij te ontspannen en om in me zelf te keren en makkelijker contact met boven te maken. Toen heb ik het zinnetje opgezegd en na het laatst gesproken woord blies de energie over mijn lichaam heen ik voelde het gewoon over mijn gezicht blazen, het was net als de slaap kamer deur was open gewaaid.(wauw wat een power). Daarna de oogjes dicht gedaan en genoten van de inwijding ik kan zelf nog niet zien wat er energetisch gebeurt, maar dat er wat gebeurt kon ik duidelijk voelen er gebeurde van alles in mij aura en chakra’s, en wat later voelde  het net dat je onder een lichte stroom spanning stond mijn hele lichaam tintelde.(wel een lekker gevoel. Omdat mijn lichaam  zo lekker tintelde kon ik niet voelen wanneer de inwijding was afgelopen,maar na een half uur dacht ik nu zal het echt wel klaar zijn en heb onze vrienden van hier boven hartelijk bedankt voor hun support en bescherming. Toen nog even een kwartiertje na genieten en de rest van de dag en avond lekker rustig aangedaan, op een paar minuten hoofdpijn en de volgende dag een beetje last van diaree, heb ik verder geen nawenen gehad.

Dag Jose, Vanmiddag om 14.30u heb ik de Tachyon energie opgehaald,die zoals je schreeft,voor mij had klaargezet. Een rustige middag waarin dat prima paste. Na enkele ogenblikken voelde ik de energie via mijn hoofd binnenkomen,en trok,lekker warm,door mijn lichaam naar mijn voeten en verder. Dit heeft ongeveer 10 minuten geduurd en voelde ik het afnemen. Nog een tijdje me in de energie gekoesterd.Mooi om ook weer te ontdekken hoe alles wat er de laatste 2 weken gebeurd en ervaren is een voorbereiding was .Ik ervaar deze energie sterker dan wanneer ik een bepaalde straal uitnodig om door mijn energieveld te stromen. Heb als eerste een pipetflesje met water getachyoniseerd en 7 druppels in een glas water gedronken. Terwijl ik dit schrijf reageren mijn darmen al met echt gerommel en winderigheid .Het werkt.,twijfelde ik ook niet aan.Ik ga er mee spelen de komende week.in mijn huis en ontdekken hoe dat gaat worden. Ik word er blij van.

Hallo José,Wat bijzonder. Ik ben zò blij met deze inwijding. De dagen voor de inwijding had ik een sterk verwachtingsvol gevoel. Eigenlijk kon ik niet wachten. Maar, zondag was toch het beste moment. Zondagavond heb ik de inwijding opgehaald. Het was zo bijzonder. Ik voelde de energie in mijn lichaam als een draaikolk tekeergaan. Het kwam via mijn kroonchakra binnen. De energie voelde ik door al mijn chakra’s. Heel heel bijzonder. Het ebde toen weg, na ongeveer een kwartier. Nog even rustig gezeten en gemediteerd. Ik wilde toen mijn ervaring opschrijven. En de energie begon weer te kolken door mijn lichaam. Dit heeft ook weer ruim 10 minuten geduurd. Ik was de rest van de avond in een bijzondere sfeer. Hoefde geen tv. te kijken. Ook aan lezen had ik geen behoefte. Ben toen maar vroeg in bed gedoken om na te genieten. Vanmorgen begonnen van mijn lichaam een Tachyon-antenne te maken. Ook van de kettingen en hangertjes die ik droeg op mijn keelchakra. Bijzonder. Ik voelde mij zo goed vandaag. Had veel energie. Voel mij heel blij. Alles liep goed. José, heel eg bedankt.

hallo, hier eindelijk een berichtje over de tachyon inwijding. Het liep heel rustig en relaxt, mooie ervaring. De reden van dit late mailtje is dat ik eerst een beetje wilde oefenen en uitproberen . Wat heel goed bevalt. Leuke dingen meegemaakt met goede resultaten.

Hi, Ik heb bij jou een afstandinwijding tachyon ontvangen, wat zeer goed ontvangen is. Alsnog dank daarvoor. Hoi beste Jose, De Tachyon inwijding opgehaald bijzonder voel de energie stromen rechts van mijn lichaam werd warmer, tintelingen voet en kruin, even wat hoofdpijn en savonds ontzettend moe! Mijn hele lichaam golft van binnen super goed gevoel en veel energie heb al veel antennes gevraagd en mezelf een healing gegeven fantastisch! Nog mijn hartelijke dank!

Hallo Jose, Dank je wel voor deze mooie inwijding! Een liefde volle zachte deken kwam er om mij heen ,eenmaal ingewijd wat een krachtige energie is dit . Heerlijk ik ga hier van genieten , ik ben hier heel rustig van geworden en moe ga het rustig aan doen vandaag.