7 Colours / Healing met 7 kleuren

7 Colours 2009 kan worden gebruikt als Reiki.  Hierbij denk je aan “7 Colours” en de energie zal gaan stromen.

Je krijgt ook een methode aangereikt om een ‘Colour Plate’ en ‘Colour Orbs’ te creëren. Deze kun je als ondersteuning inzetten tijdens een healing voor jezelf, maar ook voor anderen.

De Colour Plate wordt tijdens een healing op de ontvangende persoon gelegd. Bij een afstandshealing leg je de Colour Plate op de naam van de ontvanger. De Colour Plate kun je ook bij je dragen of ophangen in je huis of andere ruimte.

De Colour Orbs kun je specifieke instructies geven, net zoals bij de Orb of Life. Tijdens een healing kun de Orb bijvoorbeeld de instructie geven om zich boven de persoon te plaatsen en de kleuren te geven die op dat moment nodig zijn. Je kunt dit uiteraard ook voor jezelf doen. Dan geef je de Orb de instructie om zich boven jou te plaatsen en de kleuren te geven die jij nodig hebt. Als je specifiek wilt werken met een bepaalde kleur of kleuren, dan geef je de opdracht aan de Orb om die kleur(en) te geven. Je kunt aan de Colour Orb levenskracht toevoegen, zodat deze krachtiger wordt.

Kleurentherapie wordt vaak gebruikt om de energiebalans te herstellen. Iedere kleur heeft een eigen frequentie en daardoor een andere werking. Zie onderstaande afbeelding.

Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven. 

Founder: Ole Gabrielsen

Wil je graag worden ingewijd in 7 Colours, dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt één afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.

Ervaringen  7 Colours

Hoi Jose, Bedankt voor de snelle reactie, Ik heb gister de inwijding opgehaald ,ik voelde een hele warme gloed.


Hoi José, Ik heb woensdag de 7 Colours opgehaald, het was weer een fijne ervaring met heel veel warmte. Dank je wel, voor het doorgeven van deze inwijding, en tot de volgende keer.