Abundance Flush / Overvloed & Welvaart

Het doel van de Abundance Flush is het uitzuiveren van negatieve gedachtevormen en energieën rond overvloed en welvaart.

Deze energieën gaan niet over het manifesteren van een miljoen dollar of een grote woning die uit de lucht komt vallen. Deze energieën gaan over het brengen van datgene wat je nodig hebt, zodat je een productief en comfortabel leven kunt leiden.

Wanneer je echte overvloed ervaart, vind je waardering in alles om jou heen, ongeacht hoe klein of schijnbaar onbeduidend het is. Een arm persoon die zich rijk van hart voelt is gelukkiger dan een rijk persoon zonder liefde in zijn leven. Door je alleen te richten op aardse bezittingen en een hoge netto waarde creëert uiteindelijk armoede van geest.

De uitbreiding van de definitie van overvloed gaat verder dan kijken naar materiële objecten, zoals luxe auto’s en grote huizen en zorgt voor een meer vrij-stromende energie, één die unieke en geweldige cadeaus voor het individu brengt.

Bij het gebruik van deze energieën, zul je beginnen met het voelen van meer dankbaarheid voor de zegeningen in jouw leven. Je zult beginnen met het zien van de overvloed die je al hebt. En je zult ook in staat zijn om jouw eigen gaven en talenten beter te herkennen, zodat je deze kunt delen met de wereld en zegeningen hiervoor terug kunt ontvangen.

De Abundance Flush kan vrij snel werken en brengt in een korte periode positieve resultaten. 

Voordelen van de Abundance Flush kunnen zijn:

  • Een verbeterd vermogen om geld te verdienen.
  • Een diepere verbinding met de intuïtie, waardoor men op de “juiste plaats en het juiste moment” zal zijn waar de mogelijkheden zich voordoen.
  • Een verbeterd magnetisch veld en aura die positieve mensen en voorspoed naar je toe zal trekken.

De Abundance Flush bestaat uit zes levels:

Level 1:  Helpt bij het loslaten van oude negatieve energieën.

Level 2:  Helpt het creëren van een magnetisch veld zodat men meer mogelijkheden en welvaart zal aantrekken.

Level 3:  Helpt bij het opruimen van energetische blokkades in de subtiele lichamen.

Level 4:  Verhoogt de trilling van de subtiele lichamen en helpt hierdoor kansen aan te trekken en helpt bij het verwezenlijken van jezelf.

Level 5:  Helpt bij het voorzien van stabiliteit in relatie tot overvloed kwesties.

Level 6:  Helpt bij het voorzien van ruimte in relatie tot overvloed kwesties.

Je mag deze inwijdingen aan anderen doorgeven.

Founder: Stephanie Brail

Wil je graag worden ingewijd in de Abundance Flush Empowerments dan kun contact met mij opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt 6 afstandsinwijdingen, de bijbehorende originele Engelstalige handleidingen, de Nederlandstalige handleidingen en een certificaat via de email. 

Voor deze energie uitwisseling vraag ik 45 euro.

Ervaringen Abundance Flush

Goedemorgen José, Ik heb afgelopen week de inwijdingen Abundance flush opgehaald, ik heb heel duidelijk verschil gemerkt in gedachtenpatronen over overvloed. Ik ben altijd bang dat ik te kort kom, of geen geld genoeg heb, angst , angst en nog eens angst! Ik merk wel dat aan het veranderen is. Ik ben benieuwd wat het me verder nog gaat brengen!


Hoi José, Ik heb alle levels opgehaald. Voelt goed. Ben benieuwd naar de verdere uitwerking hiervan.


Hallo Jose, dankjewel voor je snelle service afgelopen vrijdag. Abdundance Flush 1,2,3,4 opgehaald en goed verlopen. Krachtige energie. Op financieel vlak nog geen resultaat, maar ik ben nog bezig met de inwijdingen, ik denk wel veel positiever over geld nu ! Ik voel mij ondanks mijn financiele druk wel rustiger en vertrouwen dat mijn financieen alleen maar beter kunnen worden.


Dag José, heb alle inwijdingen ontvangen. Dank je wel. Dat ik er zo veel tijd heb tussen gelaten, komt denk ik omdat ik gewon werd tegen gehouden als het nog niet “klaar” was… Ik vind dat de energie van de flushes heel voelbaar is. Ik ben wel met al die energieën “voorzichtig aftastend” naar wat ik voel en merk en wil me vooral veilig voelen bij dit alles. Voor de rest kan ik weinig onder woorden brengen van wat ik heb ervaren. Ik heb wel in mijn dagelijks leven minder spanning gevoeld rond het materiële.


Beste Jose,Bedankt voor je berichtje. Ik ben aan de slag gegaan met inwijding nummero 1 en voelde het wel degelijk stromen, ben erg benieuwd wat het de komende tijd gaat doen.


Ik ben inmiddels vandaag bij level 3 aangeland, en voelde het weer flink aangenaam stromen. Ik moet zeggen dat ik me op de ene of andere manier een stuk beter voel door het werken met de flushes, net alsof ik weer goed in m’n vel zit, en allerlei zware gevoelens, door allerlei tekorten en armoede situaties ontstaan in relaties en vriendschappen de laatste jaren, weer opzij kan zetten. Heerlijk ! 😀


Ik wilde even laten weten dat ik alle abundance flush inwijdingen heb gedaan zoals klaargezet op afstand door jou. Bedankt daarvoor. Ik vind het een best wel sterke vorm van energiewerk, ben een beetje aan het uitproberen of ik nou beter tijdens een meditatie ermee kan werken en aanroepen, of gewoon tijdens mijn werk of op de fiets 😉 Tijdens meditatie natuurlijk het sterkste effect… Zelf voel ik me weer wat pittiger, alsof het bevrijdend werkt. Geld komt natuurlijk niet uit de lucht vallen, ik ben benieuwd of het me op een nieuw spoor gaat zetten qua werk en inkomsten, ik wacht het al doende maar af. Plannen genoeg. Ik heb natuurlijk ook geen idee hoe snel het een effect kan gaan sorteren, ben benieuwd 😉 en tevreden.


Beste José, Afgelopen zondag heb ik de laatste level van Abundance Flush ontvangen (geactiveerd). Elke level heb ik krachtig ervaren. Heel krachtig en positieve energie. Ik gebruik ze elke dag en voel de energie ook stromen. Het is het juiste moment geweest om deze level te ontvangen. Ik activeer de energieën elke dag en ervaar heel veel positiviteit. Ik heb ze allemaal geïntegreerd in mijn dagelijks leven. Het gaat goed. Ik krijg steeds meer inzicht in het gebruiken van deze energieën.


Dag José, Intussen heb ik de 6 afstandsinwijdingen mogen ontvangen.. Ik deel graag hier even mijn ervaring met je : Bij de het ophalen van de eerste 3 inwijdingen had ik een heel rustig gevoel. Ik werd zo rustig dat ik er bijna bij in slaap kon vallen, er leek telkens een zachte gloed over me heen te komen. Bij de 4de tot de 6de inwijding had ik telkens een trekkende tot tintelig gevoel in mijn derde oog dat daarna over ging naar mijn kruin. Ik vond het een hele aangename en fijne ervaring.  


Dag José, Ik heb de Abundance flush inwijdingen (1 t.e.m. 6) voltooid. Ik vind het moeilijk om te beschrijven hoe ik het ervaren heb. Vooral bij de tweede, kreeg ik na enkele minuten een heel warm gevoel dat mijn hele lichaam precies omhulde. Dit voelde heel goed. De andere verliepen nogal rustig, … Ik hoop dat het gelukt is! 🙂 Het is wel totaal anders dan de Tachyon, dat wist ik natuurlijk wel. Ik weet ook nog niet goed hoe ik deze abundance flush kan inzetten. Ik heb het wel gelezen … maar ik weet niet goed wat ik kan voelen of ervaren.  Ik zal nog wat moeten oefenen 🙂
Alvast bedankt !