Etheric Cord Flush / Etherische Koorden Verwijderen

Etherische koorden zijn energetische verbindingen die we met andere mensen als ook met dieren en ‘levenloze’ objecten hebben.

Gezonde koorden hebben aanhechtingen in het hartchakra; negatieve koorden zullen elders aanhechten, vaak in de solar plexus (zonnevlecht), maag, rug of zelfs de milt. Negatieve koorden zijn er in vele verschillende vormen. Bijvoorbeeld, als iemand een energetische vampier is, zal deze onbewust een etherisch koord aan je hechten en deze gebruiken om jouw energie af te tappen. Twee personen die verslaafd aan elkaar zijn zullen zeer verankerde energetische koorden hebben.

Het is een goed idee om de etherische koorden op regelmatige basis te zuiveren en op te ruimen. Met de Etheric Cord Flush kun je dit op een gemakkelijke manier zonder veel inspanning doen.

De Etheric Cord Flush zal op de volgende manier werken: Ten eerste zal het negatieve koorden verwijderen waarvan het niet de bedoeling is dat ze aangehecht zijn en die klaar zijn om losgelaten te worden. Ten tweede, zal het de energie helen van de koorden die aangehecht blijven. Dit zal jou als ook de persoon aan de andere kant van het koord helende energie bieden.

Voordelen Etheric Cord Flush

  • Verbetering van je energie en gezondheid
  • Een lichter gevoel
  • Een betere gronding/aarding
  • Meer in harmonie met jezelf, omdat negatieve emoties van anderen worden losgekoppeld
  • Iedereen kan met de Etheric Cord Flush werken, er zijn geen moeilijke technieken
  • Je kunt de Etheric Cord Flush voor jezelf, maar ook voor anderen gebruiken
  • Je mag de inwijding aan anderen doorgeven

Founder: Stephanie Brail

Wil je graag de Etheric Cord Flush Empowerment ontvangen, dan kun je contact opnemen via het contactformulierJe ontvangt 1 afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro. 

Ervaringen Etheric Cord Flush

Wooh wat snel dank je wel hiervoor
Ik heb hem gelijk vanmiddag opgehaald. Ik was niet alleen voelde erg fijn. Voor mijn gevoel was AE Michael bij mij. Ook antwoorden gekregen en super fijne energie en direct zo voelbaar. Krijg je hierdoor meer toegang tot de engelen de bron want zo voelde het wel
Dank je wel dat het zo gauw kon heel erg blij mee. En nu elke dag ermee aan de slag.
Wens je een zonnig weekend en super fijn


Ik heb vandaag de Etheric Cord Flush ontvangen en kreeg vrijwel meteen een stoot van warme energie in de rug omhoog en in de handen. Verder mooie kleuren gezien en voel me energiek en voldaan.


Beste Jose, Dank je wel voor de Etheric Cord Flush inwijding. Ik heb het gisteren gedownload. Ik voelde de energie via mijn handen en ook op mijn rug en boven mij goofd, het heeft wel korten dan 20 minuten geduurd. Ik weet niet of dat wat uitnmaakt, maar daarna voelde ik mij zo goed, vrolijk zelfs.


De Etheric Cord Flush gaf mij zuiverheid en die dag meer energie. Bij de Etherische Cord Shield leek het wel alsof ik ver weg was geweest, terwijl ik er toch bij was,  met een nagevoel alsof ik een middagdutje had gedaan.


Hoi, Ik heb net the etheric cord flush gedaan, het was meteen enorm sterk voelbaar aan mijn voeten en verder in het proces in mijn hele lichaam. Ongeveer een 15 tal minuten heeft de intensiteit aangehouden en op 20 minuten hield de stroom op. Het was echte en heel erg zalig gevoel, eindelijk het gevoel van eens gevuld te worden met energie. Het maakte me gelijk stil en het gevoel was overweldigend maar heel erg fijn…


Goedemiddag José, Hartelijk dank voor de inwijding. Gisterenavond de inwijding gedaan en in het begin zag ik pijlen in een/mijn? Hart. Ook wat kleuren gezien en een aurapoppetje met wit licht in het hoofd. Ga hem nog zeker vaker doen aankomende tijd.