Solar Light Empowerment / Genezing & Herstel met de energie van de zon

De energie van de zon is een warme, hoog vibrerende liefdevolle energie, die zeer nuttig kan zijn in healing sessies. Zonlicht heeft vele goede eigenschappen. De belangrijkste zijn genezing en regeneratie (herstel).

De energie van de zon bevordert ook vreugde, geluk, gemoedsrust, rust en balans. Het reinigt en beschermt tegen negatieve energieën. Het is ook zeer geschikt voor gebruik tijdens de meditatie.

Solar Light helpt uitstekend bij het overwinnen van verdriet en bedroefdheid en om licht te werpen op een specifiek probleem of situatie.

Lunar Light en Solar Light zijn een goede combinatie en gedragen zich als Yin en Yang. Ying is de Maan, het vrouwelijke en Yang is de Zon, het mannelijke.

Je kunt Solar Light gebruiken als gewone Reiki, alleen of in een combinatie.

Er zijn geen symbolen of moeilijke technieken. Je kunt jezelf en anderen behandelen met Solar Light (hands-on of via afstand). 

Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven. 

Founder: Ole Gabrielsen

Wil je graag de Solar Light Empowerment ontvangen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt 1 afstandsinwijding, de originele Engelstalige handleiding, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.

Wil je de Solar Light Empowerment samen met de Lunar Light Empowerment als een pakket ontvangen, dan is dit ook mogelijk. Je ontvangt 2 afstandsinwijdingen, de originele Engelstalige handleidingen, de Nederlandstalige handleidingen en twee aparte certificaten via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 40 euro. 

Een ervaring met Solar Light

Hallo José, Ik heb afgelopen vrijdag de solar light empowerment inwijding opgehaald. Het viel me op dat mijn zonnevlecht heel erg ging branden en achter mijn borstbeen was het heel erg aan het “werken”.