Meridian Flush 3 & 4 / Zuiveren Verleden en Heden

meridian-flush-3

Een vervolg op de Meridian Flush Empowerments 1 & 2.

De Meridian Flush is een eenvoudig, maar ook heel krachtig hulpmiddel. Het is gemakkelijk in gebruik en je activeert het door middel van intentie.

Het is een uitstekende aanvulling op Reiki of andere helende energiesystemen.

Meridian Flush level 3 – Loslaten van het verleden

Meridian Flush 3 biedt een zeer zachte reiniging van het energiesysteem met als specifiek doel dat oude kwesties/problemen uit het verleden worden losgelaten.

Het kan zijn dat Meridian Flush 3 je geen gevoel van een spetterend vuurwerk geeft (het kan wel, maar verwacht het niet). Het werkt subtiel op een heel diep niveau, om oud zeer uit het verleden, emotionele problemen, oude blokkades die we hardnekkig vasthouden los te laten.

Meridian Flush level 4 – Omhelzen van het heden

In tegenstelling tot de zachte energie van Meridian Flush 3 is de Meridian Flush 4 een sterke, sprankelende energie die wakker maakt en je energieker laat voelen. Dit is het soort energie dat je overal een tintelend gevoel geeft als het werkzaam is.

Meridian Flush 4 wordt gebruikt om de energieën op te ruimen die door Meridian Flush 3 zijn losgemaakt. Het wordt ook gebruikt om je energetische systeem te versterken en verbind je met jouw ziel, zodat je in harmonie met het heden kunt zijn.

Meridian Flush 4 brengt ons in het heden. Het brengt ons vreugdevolle energie dat gebruikt kan worden op ieder moment.

Er zijn geen symbolen of moeilijke technieken. Je kunt jezelf en anderen behandelen met Meridian Flush (hands-on en via afstand). 

Je mag deze inwijdingen aan anderen doorgeven. 

Founder: Stephanie Brail

Wil je worden ingewijd in Meridian Flush Empowerments level 3 & 4, dan kun je contact opnemen via het contactformulier .

Je ontvangt 2 afstandsinwijdingen, de originele Engelstalige handleiding, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.

Ervaringen Meridian Flush level 3 & 4

Hallo José,Ik heb vanavond de 3e inwijding opgehaald Meridian Flush. En deze ook al geactiveerd. De inwijding was bijzonder, relaxed. Had eerst tintelingen in me hoofd, daarna prikkelingen (zoals je in de zon ligt) over me hele lichaam. Dit was echt bijzonder.Ik dank je voor deze inwijding….


Hallo José, Vandaag de 4e inwijding van Meridian flush opgehaald.

Is rustig ontspannen verlopen. Wel op een gegeven moment druk op schouders en nek. Dit ging na verloop weer weg en werd het weer ontspannen. Bedankt voor deze inwijding…..


Hoi José, Merdidian Flush 3 en 4 inwijdingen inmiddels achter de rug. Beiden verliepen heel rustig. Hartelijk dank voor je inzet.