Prana Source

prana-source

Dit is een vervolg op Prana.

Waar je bij Prana Prana antennes maakt, maak je bij Prana Source Prana Source antennes. Prana Source antennes maken van alles dat in de buurt komt weer Prana antennes!

Bijvoorbeeld als je een Prana Source antenne naast een glazen fles met water plaatst, zullen zowel de glazen fles als het water veranderen in een permanente Prana antenne. Zelfs de tafel waarop de Source antenne is geplaatst zal een Prana antenne worden. Alles dat in de buurt komt van een Prana Source antenne, zal veranderen in een permanente Prana antenne.

Stel je het gebruik van een normale Prana antenne voor: Overal waar je deze antenne plaatst wordt levensenergie toegevoegd. Wanneer je de antenne verwijdert, zal de levensenergie zachtjes vervagen.

Bij het gebruik van een Prana Source antenne, zal de hoeveelheid levensenergie niet verdwijnen omdat het object (of de persoon) een zelfonderhoudende antenne wordt die de levensenergie die nodig is, permanent uitzendt!

Als je een Prana Source antenne bij je draagt, zul je in staat zijn om overal waar je komt, de energie van je omgeving permanent te verbeteren. Iedereen met wie je in contact komt, wordt positief beïnvloed door de positieve energie die je uitstraalt en zij zullen permanent worden beïnvloed!

Prana Source zal het geven van behandelingen en inwijdingen verbeteren en verder versterken.

Je mag deze inwijding doorgeven aan anderen. 

Founder: Ole Gabrielsen

Let op: Om de Prana Source inwijding te kunnen ontvangen dien je al ingewijd te zijn in Tachyon of Prana. Er dient minimaal 3 dagen rust te zitten tussen de afzonderlijke inwijdingen.

Wil je de Prana Source attunement ontvangen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier

Je ontvangt 1 afstandsinwijding en daarnaast een Nederlandstalige handleiding en de originele Engelstalige handleiding. Voor deze energie-uitwisseling vraag ik 25 euro. 

 Een ervaring met Prana Source

Het voelde als een zachte en toch krachtige energie.