Meridian Flush 9 & 10 / Loslaten weerstand en verbinden met de Flow

meridian-flush-9

Meridian Flush level 9 & 10 helpen bij het loslaten van weerstand en verbinden het individu met de “Flow” van het leven.

De energieën zijn gemakkelijk te gebruiken en worden door middel van intentie geactiveerd. Het werkt net zo goed hands-on als op afstand. Het is een uitstekende aanvulling op Reiki of ieder ander energie helingsysteem.

Meridian Flushes 9 & 10 zijn een vervolg van de Meridian Flush serie, maar het is niet noodzakelijk dat je de eerste acht Flushes hebt ontvangen. Je kunt deze energieën ontvangen of delen, ongeacht men gebruik heeft gemaakt van de vorige Meridian Flushes.

Voordelen Meridian Flush

Meridian Flush werkt aan het verwijderen van geblokkeerde & vastgelopen energieën in de meridianen.

Deze meridianen zijn energetische lijnen die door het lichaam lopen, waardoor levensenergie naar de verschillende delen van het lichaam wordt gebracht.

Iedere Meridian Flush zal werken aan het verwijderen van de vastgelopen energie uit de meridianen, welke het fysieke lichaam zal helpen volgens de Chinese geneeskunde.

De Meridian Flush level 9 & 10 werken daarnaast ook specifiek op een spiritueel niveau om de ontvankelijkheid voor het positieve in het leven te vergroten. Dit wordt gedaan door het loslaten van datgene waaraan we vast zitten en het toelaten van het binnenkomen van een stroom van nieuwe energie.

Deze twee flushes kunnen zeer behulpzaam zijn bij het creëren van positieve verschuivingen en vooruitgang, vooral bij het eerder “vast” zitten in het leven.

Meridian Flush level 9 – Weerstand

Meridian Flush 9 werkt aan het loslaten van weerstand, en dan weerstand op letterlijk- en figuurlijk niveau.

Onze fysieke lichamen hebben levenskracht energie of Chi nodig om goed te functioneren. In traditionele Chinese geneeskunde wordt aangenomen dat wanneer de Chi in de meridianen vastzit, er fysieke ziekte kan optreden. Zo is het belangrijk om de energetische weerstand vrij te maken voor onze fysieke gezondheid en welzijn.

Het is ook goed om emotionele weerstand los te laten. Vaak weerstaan we, meestal uit angst, datgene dat het beste voor ons is. Soms creëren we ook meer wrijving dan nodig is voor onze weerstand. Hierbij maken we ons leven moeilijker dan ze hoeft te zijn.

Bijvoorbeeld; je moet studeren voor een examen, maar je hebt besloten dat je een hekel hebt aan studeren. Je verzet je de weken voorafgaand aan het examen, om de nacht voor het examen het voor het eerst te gaan proberen. Je score is hierdoor niet zo goed als dat je zou kunnen hebben, en uiteindelijk voel je je meer miserabel dan je wellicht had gevoeld als je je weerstand had losgelaten om te gaan studeren.

Sommige weerstand kan positief zijn. Je kunt fysieke kracht opbouwen met weerstandstraining, en politieke weerstand als een beweging voor verandering kan ook zeer krachtig zijn. Het is echter ook goed om na te denken over wanneer en waar te verzetten, om positief te reageren, in plaats van op een reactieve manier.

De Meridian Flush 9 zal, indien van toepassing, alle negatieve weerstand vrijmaken.

Meridian Flush level 10 – Flow

Meridian Flush 10 brengt de energie van de flow (stroom). De flow gaat, natuurlijk, gemakkelijker zonder weerstand. Een rivier met een dam kan niet stromen, en kan hierdoor een stilstaand zwembad worden. Door de dam te verwijderen (de weerstand vrij te maken) kan de rivier weer stromen.

Hetzelfde geldt voor onze Chi. Als deze niet goed stroomt, dan kunnen we ziekte in het lichaam en de geest ervaren.

Door negatieve weerstand in ons leven te verwijderen, kunnen we meer ‘flow’ ervaren. Flow laat zich zien als de perfecte kansen, verbindingen, en mensen die op het juiste moment in je leven komen. Flow is als je dat inspirerende idee krijgt, het creatieve ‘aha’ moment. Flow is leven in een stroom waar de dingen die je nodig hebt in je leven komen wanneer je ze nodig hebt, en datgene wat nodig is om te verdwijnen vanzelf verdwijnt, zonder stress of strijd.

Meridian Flush 10 helpt deze kwaliteit van “flow” in ons leven te brengen. Het brengt nieuwe positieve energie in de meridianen in. Het fungeert als een spiritueel smeermiddel om alle verkalkte oude energieën op te lossen en verse, nieuwe energieën binnen te brengen. Het stelt ons in staat om meer vreedzame, productieve, en gemakkelijker levens te leven.

Er zijn geen symbolen of moeilijke technieken. Je kunt jezelf en anderen behandelen met Meridian Flush. 

Je mag de inwijdingen aan anderen doorgeven. 

Founder: Stephanie Brail

Wil je worden ingewijd in Meridian Flush Empowerments level 9 & 10, dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt 2 afstandsinwijdingen , de originele Engelstalige handleiding, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via email.  Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.