Love Flush / Helen van oude wonden

love-flush

De Love Flush helpt bij het helen van wonden die ons blokkeren bij het ervaren van de ware liefde van Spirit.

De Love Flush is eenvoudig te gebruiken en wordt door middel van intentie geactiveerd. Het kan ook op afstand worden gebruikt.

Enige voordelen van de Love Flush kunnen zijn:

  • Loslaten van pijn en boosheid uit de kindertijd.
  • Bevrijding van obsessie en gericht zijn op de “ander” als oplossing op alle problemen van het leven.
  • Een lichter, gelukkiger hart.
  • Een groter vermogen om open te zijn in plaats van gesloten.
  • Een gevoel van oneindige liefde dat met anderen gedeeld kan worden zonder enige voorwaarden.

Love Flush bestaat uit 4 levels:

Level 1 : helpt om oud zeer en wonden los te laten die jouw hartchakra en energie blokkeren. Nadat deze zijn losgelaten kun je weer ervaren wat de ware betekenis van liefde is.

Level 2: brengt de goddelijke, universele energie van liefde, het licht van God en het universele bewustzijn. Dit is de ware aard van de liefde en het is een liefde zonder enige voorwaarde, verwachting of behoefte.

Level 3: helpt bij het helen van oude romantische wonden, zodat je een meer open en gelukkiger hart kunt hebben.

Level 4: helpt bij het helen van de relaties in je leven. Dit kunnen relaties met familieleden, jouw partner of zelfs vrienden zijn.

Founder: Stephanie Brail

Wil je graag de Love Flush Empowerments ontvangen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier. Je ontvangt 4 afstandsinwijdingen, de originele Engelstalige handleidingen, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 40 euro.

Ervaringen Love Flush Empowerments

Hoi José, Ik heb gisteren meteen de eerste inwijding gedaan. Voelde heel prettig. Een prettige weldadige warmte. Nu lag ik ook onder een dekbed, maar toch. Daarna eigenlijk in slaap gevallen. Vannacht diep geslapen.

Hoi José, Ik heb de Love Flush Empowerments opgehaald. Bij de laatste level beefde mijn hele lichaam. Voelde wel oke. Meer als opruiming en compleet.

Hi José! Ik heb het al gedaan. Ik voel me fantastisch, zweverig..ik lijk wel dronken (van de liefde) hihi. Alles is goed, perfect en in balans. Voor de inwijding had ik koude handen en voelde nog weinig. Tijdens de inwijding heb ik veel roze, wit en goud gezien, toen het sterker werd overheerste de kleur paars. Mijn hartchakra was duidelijk aan het vergroten, zo voelde het. De kleuren stroomde door me heen, later werd in elke chakra een roze hart met goud randje geplaatst. Dank je wel voor deze fantastische inwijding!

Hai José, Ik heb de inwijdingen opgehaald!
Ik voelde ze ontzettend goed, het werd erg warm in mijn ruggebied.