Personal Bio-Force Vibration / Ontgift de lever

Personal Bio-Force Vibration

Personal Bio-Force Vibration is een hoog vibrerende energie, welke werkzaam is om de cellulaire structuur in je lichaam te verjongen en je lever te activeren, ontgiften en te reinigen.

Het effect hiervan is een anti-verouderings effect doordat de lever opgebouwde toxinen loslaat. Dit is een diep cellulaire activatie en reiniging van de lever, als een omkering van de snelle veroudering die diep van binnen plaatsvindt in onze cellulaire matrix , niet alleen in je lever, maar je gehele DNA.

Emotionele blokkades en onderdrukte emoties worden vaak in de lever opgeslagen. Dit is een reden waarom we in deze tijd zo snel ouder worden.

Deze afstemming helpt ook bij:

  • Ondersteuning van het immuunsysteem
  • Assisteert in gewichtsverlies
  • Stimuleren van vitaliteit en energie
  • En vele andere voordelen

Founder: Hari Andri Winarso

Wil je graag de Personal Bio-Force Vibration inwijding ontvangen, dan kun je via het contactformulier contact met mij opnemen.

Je ontvangt één afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 20 euro

Ervaringen Personal Bio-Force Vibration

Ik heb de Personal Bio-Force Vibration Attunement op gehaald in de vroege ochtend tijdens het hoogtepunt van “superbloedmaan”-eclips. Een hele mooie en serene ervaring. Het voelde als een deken van rust en kracht die over me neerdaalde. Nogmaals dank!

Hai José, Gisteravond heb ik de inwijding opgehaald. De eerste 7 minuten voelde ik een soort rilling langs mijn romp gaan. Ik had het gevoel dat er meer ruimte kwam in het gebied bij mijn onderrug en buik. Daarna werden mijn handen en voeten zeer warm. Na een kwartier voelde alles weer ‘rustig’ maar had ik nog wel wat warmere handen en voeten dan gebruikelijk. Vannacht had ik twee angstdromen. Opmerkelijk want die heb ik bijna nooit. vandaag voelt mijn lichaam erg stijf. Vooral mijn benen. Ze voelen aan alsof er ieder moment kramp in kan schieten. Ik ben benieuwd hoe het verder zal gaan. Bedankt voor de inwijding en prettig weekend!