My Way Home / Mijn Weg naar Huis

This artist's rendering shows a view of our own Milky Way Galaxy and its central bar as it might appear if viewed from above.

My Way Home is het antwoord op de vele gebeden van degenen die hebben geprobeerd om een beter beeld te krijgen van de plek waar ze oorspronkelijk vandaan komen.

De afstemmingen van dit energiesysteem bieden je de toegang tot energiestromen van jouw favoriete thuis en het thuis waar je oorspronkelijk hebt geleefd. Dit zijn zeer persoonlijke energiestromen die jou de energieën brengen van de plek waar je oorspronkelijk vandaan komt en de plek waar jouw voorkeur ligt om te leven.

Als je ooit een verlangen hebt gevoeld naar een plek die niet van deze Aarde is, kan dit energiesysteem een sleutel zijn tot de energiestroom van die ene plek. Als je het gevoel hebt dat je niet van hier bent en jezelf wilt onderdompelen in de energie van daar waar je oorspronkelijk vandaan komt, dan is dit energiesysteem iets voor jou.

Als je houdt van het leven maar toch steeds het gevoel hebt alsof er iets ontbreekt, alsof je wordt getrokken van ergens buiten deze planeet, kan dit energiesysteem deze oproep op een veilige manier beantwoorden.

Wanneer een persoon die energieën ontvangt van de plek waar ze oorspronkelijk vandaan kwamen of de plek waar ze het liefst zijn, wordt er iets diep van binnen vervuld. Wanneer dit ene verlangen is vervuld, wordt het leven meer evenwichtig en is het ook gemakkelijker om gezond te blijven. Dit systeem is ook geschikt voor mensen die niet gevoelig zijn voor subtiele energieën. Ongeacht of je wel of niet de energieën voelt, zullen de energieën op de juiste plek bij jou binnen komen.

Je mag deze inwijdingen doorgeven aan anderen. 

Founder: Mariah Windsong

Wil je worden ingewijd in My Way Home, dan kun je contact opnemen via het contactformulier .

Je ontvangt 2 afstandsinwijdingen, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 35 euro.