Subconscious Healing Shakti

subconscious-healing-shakti

Healing voor je Onderbewustzijn

Subconsious Healing Shakti is een Goddelijke Intelligentie, vergelijkbaar met een Engel, die je van een persoonlijke healing voor je onderbewustzijn zal voorzien. Deze Shakti verzacht vele psychische frustraties en ongemakkelijke nachtelijke dromen.

Enkele voordelen van de Subconscious Healing Shakti kunnen zijn:

  • Je geest zal stiller zijn en je zult hierdoor rustiger slapen
  • Je nachtelijke dromen zullen minder schuld- en schaamte scenario’s laten zien en onthullen minder herzieningen van oude patronen.
  • Je geheugen zal verbeteren voor de onderwerpen die je wilt onthouden.
  • Je acties en reacties op mensen en situaties zullen zijn zoals je wilt, in plaats van dat ze louter een automatische reactie zijn op basis van de ervaringen uit het verleden.
  • Meer creatieve gedachten en het oplossen van problemen wordt gemakkelijker.
  • Je ziet de oplossing door het probleem in plaats van de verstopping.
  • Emotionele vrijheid van trauma’s uit het verleden ontstaan als het onderbewuste geneest.
  • Angsten verdwijnen en je geloof in het leven en mensen kan worden hersteld.

Founder: Mariah Windsong

Wil je de Subconscious Healing Shakti inwijding ontvangen, dan kun je via het contactformulier contact met mij opnemen. Je ontvangt één afstandsinwijding, een Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 20 euro.

Ervaringen Subconscious Healing Shakti

Hallo José, Ik heb zojuist de inwijding van de Subconscious Healing Shakti op gehaald. Het begon heel traag en met een zachte energiestroom, daarna kreeg een een soort van kloppend effect in mijn derde oog en kwamen er diverse kleuren voorbij. Mijn derde oog begon ook te gonzen en het was alsof hij zich nog verder opende. Toen was het alsof ik een roos gemaakt van diverse kleuren voor mijn derde oog zag. Verder kabbelde het weer langzaam en met een zachte energie naar het eind. Ik heb nu wel een zwaar gevoel in mijn hoofd maar ben blij met de inwijding. Zeer veel dank hiervoor.

Hallo Jose, Nou ik heb de inwijding gehad en vond het een bijzondere ervaring. Ik voelde hem binnen komen in mijn kruin en het werd ineens heel stil/alert in mijn hoofd. Alsof mijn bewustzijn zich uitbreidde en ik eigenlijk opgenomen werd in het veld. Ik ben benieuwd naar de verdere uitwerking. Bedankt!

Goedemorgen José, Ik heb afgelopen vrijdag de inwijding van subconscious healing shakti opgehaald. Hele rustige energie wat door mijn lijf kwam, alleen in mijn hoofd was het behoorlijk explosief qua kleuren en uit elkaar spattende rondjes.mIk merk nu wel dat mijn hoofd rustiger aanvoelt en er veel druk af is.

Beste José, Dankjewel! Wat een mooie healing is dit! Ik heb ‘m vrijdagavond meteen opgehaald, met als doel beter en rustiger te slapen. Het slapen is nog steeds moeilijk (ik ben te moe, denk ik), maar het aantal dromen is afgenomen, de nachtmerries heb ik gelukkig niet meer gehad, en ik heb al een aantal keer informatie makkelijker naar boven voelen komen, ik herinner me vaker dingen die ik moet doen. Dus dat deel is toch wel goed gegaan. Heb de inwijding vd Subconscious Healing Shakti “gedaan”, tijdens de inwijding gebeurde er niet zoveel behalve dat er ’n windje over mij heen ging, bijzonder.

Hallo Jose,  Ik heb de Subconscious  Healing  opgehaald.  Het is heel rustig gegaan. Heel erg bedankt.