Ama Deus Shamanic Healing

ama-deus

Het Ama Deus Shamanic Healing systeem is de afgelopen 6000 jaar gebruikt door de Guarani Indianen in de Amazone Jungle in Centraal Brazilië. De Guarani Indianen hebben een van de oudste culturen die nog bestaan in de wereld.

Het healing systeem is als eerste door Dr. Alberto Aguas, een derde generatie Braziliaanse healer, naar het Westen gebracht.

Doordat de Guarani Indianen geen geschreven taal hebben en Portugees de hoofdtaal is in Brazilië, heeft Alberto besloten om het healing systeem te benoemen als “Ama Deus”. Dit betekent in het Portugees: “Ik Hou van God” en in het Latijns betekent het: “Hou van God”.

Gods liefde met een serie zeer oude symbolen, zonder namen of kleuren, vormen de kracht van het healing systeem.

De symbolen zijn multi-dimensionaal en zijn daarom zowel specifiek in hun gebruik als ook breed in hun bereik. De Ama Deus symbolen zijn voor specifieke zaken van toepassing, dit in tegenstelling tot de symbolen die gebruikt worden binnen de Reiki stromingen. Bij de Reiki energie en bij het gebruik van de symbolen wordt alles passend in Gods plan gebalanceerd en gaat daar heen waar het nodig is.

Het visualiseren van de symbolen in het Derde Oog vormt het grootste werkterrein, echter de “hands-on technieken” zijn ook toepasbaar.

Het systeem is gebaseerd op het doorgeven van energie die op een zeer effectieve wijze gechanneld wordt tussen de mens en de Goddelijkheid, een open kanaal voor Gods liefde.

Net zoals Reiki en andere healingsystemen kan Ama Deus ook over afstand gestuurd worden.

Ama Deus kan gebruikt worden in harmonie met andere healingsystemen. De beoefenaar is een kanaal voor God’s liefde en wanneer hij/zij zich afstemt op Ama Deus zendt hij deze specifieke energie uit.

Ama Deus kan in vele situaties gebruikt worden, enkele voorbeelden:

 • Healing voor jezelf en anderen
 • Afstandbehandelingen
 • Healing bij noodtoestanden, onvoorziene gebeurtenissen
 • Healing van alle dieren, bomen en planten
 • Healing van Moeder aarde
 • Bij het overgaan, de zielen begeleiden op hun Reis naar Huis
 • Zuivering van water, voedsel, medicijnen
 • Fysieke healing en emotionele healing van het Hart
 • Om Licht te sturen naar baby’s om zodoende een gemakkelijke overgang te maken naar hun fysieke lichaam.
 • Gronding in fysieke lichaam
 • Het ontvangen van spirituele informatie tijdens het slapen
 • Wereldleiders en leiders ondersteunen bij beslissingen die van van grote invloed zijn voor de mensheid
 • Moeder Aarde
 • Exorcisme

Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven.

Wil je worden ingewijd in Ama Deus Shamanic Healing dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt één afstandsinwijding, een uitgebreide Engelstalige handleiding, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 30 euro.

Ervaringen Ama Deus

Lieve José, Wauw wat een krachtige energie weer! Ik werd er zelfs misselijk van 😅 Nu lichte hoofdpijn maar wauw wat gaat dat snel en direct. Ik voel het meteen zodra ik de zin heb uitgesproken. Mijn handpalmen worden heel warm en ik voelde het door mijn armen stromen. Ontzettend bedankt weer 🙏🏼 Ik ga met deze inwijding aan de slag en zal binnenkort weer contact met je opnemen voor een volgende 😊❤️❤️❤️


Beste josé, Ik heb vanmorgen de Ama Deus Attunement binnengehaald. Het was weer een mooie ervaring, met blauwe en gouden lichtjes die ik zag. Het voelde heel vredig en ik voel me nu ook prima.


Dag Josè, Graag deel ik je mijn ervaring. Heel bijzonder. Na ’t doornemen van de engelstalige uitleg, heb ik zonder enige verwachting, de inwijding mogen ontvangen. Met mijn ogen dicht, verscheen er ’n indiaan/sjamaan in beeld, enige minuten later verscheen ’n jongere indiaan in beeld die werd voorgesteld als Teacher. Je begrijpt dat ik diep onder de indruk was, en realiseerde me pas op dat moment dat ik had gelezen ,dat deze healing vorm uit ’t Amazone gebied komt. Ik werk al jaren met diverse healing tools, ik laat je weten hoe het verloop zich gaat ontwikkelen.


hey hallo josé gisteren dus inwijding binnen gehaald en vond het een bijzonder sterke inwijding was net alsof ik energiegolven integreerde op celniveau ging diep zo voelde het aan had ook iets geruststellends, vloeiend zachte energie nog allerlei sensaties van binnen ook rond mij in aura het gevoel dat de energie helemaal gesseteld is in mij z on beetje korte omschrijving werd ook heel goedgezind wakker vandaag THANK YOU !!NAMASTE GROETJES


Hallo José,Sorry voor de late reactie……. Ik heb Ama Deus inwijding vrijdags opgehaald. Het was toen een GAP-dag en ik deed het om 5.55 uur. Heel bijzonder. Ik voelde het via mijn voeten en 1ste chakra door mijn lichaam gaan. Het meeste gevoel in mijn buikstreek. Niet vervelend hoor, maar lekker aangenaam. Na 30 min. Kreeg ik het heel erg koud en ben toen in slaap gevallen. Ik ben nu veel met symbolen bezig. En het grappige is steeds als ik maar aan Ama Deus denk moet ik glimlachen. Dank je wel voor deze mooie inwijding.


Lieve José, gister morgen heb ik al de Ama Deus inwijding afgehaald. Het liep heel zacht en liefdevol ik voelde mij de hele tijd met de natuur verbonden en had er heldere groene kleur rond mij heen. Het was weer een mooi belevenis en ik verheug me nu aan slag te gaan en ermee te werken. Heel lief bedankt voor het klaarzetten en liefe wensen en een leuke zomertijd voor jou.


Beste José, Ik heb deze morgen de Ama Deus Shamanic Healing inwijding opgehaald. Het was wederom een mooie en zelfs een beetje een emotionele ervaring. De energie kwam mij heel bekent voor, precies of een deel al bij mij was…


Hoi Hoi Jose, Ik heb the energy opgehaald. In het begin werden mijn handen heel warm, ik werd beetje misselijk en duizelig en viel toen in slaap.Na ongeveer 1 uur geslapen te hebben werd ik zeer relaxed wakker. Aantal van de symbolen heb ik al geïntegreerd, ik kan ze ook voelen … niet allemaal. Zoals je schreef in je handleiding zijn er symbolen die niet zo vaak gebruikt worden. Mijn eerste op afstand healing ga ik nog geven. Eerst wil ik zelf zekerder zijn over de symbolen. Dank je wel voor deze mogelijkheid.


Hi José, Na ontvangst van je mail met attunement, kreeg ik sterk het gevoel eerst de bijlagen te lezen, de symbolen te leren en ze te onthouden vóór aanvang downloaden Ama Deus Shamanic Healing. Een week voor genomen.

Vanochtend in meditatie zit met handen open op de knieën, ogen gesloten. Tijdens download van de attunement voelde ik sterk het kruinchakra open gaan. Vervolgens “zag” het ook voor me, voelde ik verbinding met en het opengaan van het voorhoofdchakra en daarna hetzelfde met het hartchakra. Dit ging onbewust samen met mijn ademhaling via de neus naar het hart en het middenrif en uitzetting van het borstgebied.  

Observatie download. Lichte druk op linkerhandpalm, sterke trillingen in het midden handchakra en vibraties op de vingertoppen. Ik moest denken aan de energie van de symbolen die op dat moment in mijn linkerhand binnen stroomde. Ik kreeg een witte hand te zien die ook groter werd. Mijn vingers spreidden zich wijd open totdat het niet verder kon uitstrekken. Daarna sterke trillingen in het midden van de rechterhandpalm. Samengaand met een druk op de duim en prikkelingen/ (naalden)prikjes op de vingertop en de van de vingertoppen. Het duurde ongeveer samen 10 minuten van beide handen. Ik liet mij meevoeren met de zachte beweging van de energie in mijn energielichaam. Tot de beweging vanzelf stopte en ik alleen maar kalmte, rust ervaarde. Ik plaatste beiden handen op mijn hart en de download was voorbij. Een heel bijzonder, mooi en sterke attunement!. Dankjewel José.