Adrenal Care Shakti / Bijnier Zorg Shakti

Voor healing en ondersteuning van de bijnieren

Adrenal Care Shakti is een energiesysteem gericht op de bijnieren. Na het ontvangen van de inwijding kun je op ieder moment werken met de Adrenal Care Shakti. Zij is gespecialiseerd in het werken met de bijnieren en helpt goed bij uitgeputte bijnieren. Een Shakti is een lichtwezen en kun je vergelijken met een Engel.

Als je bijnieren niet goed functioneren, kunnen ze veel andere systemen in je lichaam verstoren. Als je problemen hebt met slapen, een gebrek aan energie, nieuwe allergie problemen, auto immuun ziekte, problemen met je bewegingsapparaat , stofwisseling- of hormonale problemen hebt, zou het kunnen zijn dat je bijnieren help nodig hebben. Stress veroorzaakt problemen voor je bijnieren. Adrenal Care Shakti brengt harmonisatie in het lichaam wat ervoor zorgt dat de vele lichaamsfuncties in synergie met elkaar gaan werken in plaats van tegen elkaar.

Enkele voordelen van het dagelijks activeren van de Adrenal Shakti Care kunnen zijn: 

  • Beter slapen
  • Minder gewrichts- en spierpijn
  • Het herwinnen van normale energieniveaus
  • Het herwinnen van een normale hormoonproductie
  • Verminderde allergische reacties
  • Het bereiken van diepere ontspanning in alle gebieden van het lichaam
  • Organen en klieren in je lichaam gaan beter functioneren
  • Het verminderen van oedeem en verbetering van nierfunctie
  • Bloedsuikerspiegel en stofwisseling functioneren weer als normaal
  • Je voelt je gezondheid en welzijn op vele manieren verbeteren

Founder: Mariah Windsong

Wil je graag de Adrenal Care Shakti™ inwijding ontvangen, dan kun je via het contactformulier contact met mij opnemen.

Je ontvangt één afstandsinwijding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.

Ervaringen Adrenal Care Shakti

Hoi José, Ik heb vandaag de attunement van ‘Adrenal Care Shakti’ opgeroepen. Wat een fijne ervaring! Ik voelde aan de rechter kant van m’n lichaam koude rillingen, precies alsof er een frisse bries was. Ik zag aan diezelfde kant maar meer naar m’n hoofd een prachtige verschijning van een godin of fee, ze had lang blond haar en een stralend wit kleed aan, ze straalde eigenlijk helemaal wit licht uit. Ze keek me zo warm en liefdevol aan en ze legde haar handen op m’n onderrug, zo straalde er energie door naar mij. Ik voelde  m’n hart kloppen in m’n buik en na een hele tijd begon er ‘leven’ in m’n buik te komen, brobbelen. Daarna kalmeerde m’n buik. Het gaf me een fijn en warm gevoel deze afstemming! En beeld ik het me nu in, ik denk het niet hoor, maar ik voel me met meer energie gevuld 😀 Dank je dat ik deze zeer fijne energie heb mogen ervaren, ik vind het fantastisch!

Hoi Jose, Ik heb gisteren de inwijding ontvangen. Ik voelde met name een soort druk bij mijn nieren in de buurt en een lichte hoofdpijn. Heb vanmorgen de shakti weer geactiveerd. Ik voel er verder niet zo veel van. Ben benieuwd wat het mij gaat brengen!

Dag Jose, Ik had je belooft om nog een bericht te doen n.a.v. de inwijding van de Adrenaline Care Chakti. Ik begon met een waarde van 26% adrenaline in mijn lichaam. Nu een aantal weken later is dit gezakt naar nog maar 5%. Een super resultaat dus. Ik ben er heel blij mee. Uiteraard ga ik voorlopig nog door met het activeren van de Chakti. Merken doe ik er nog steeds niet veel van maar het is natuurlijk beter om niet continu een te hoog adrenaline gehalte te hebben.

Dag Jose, Dank je wel voor de inwijding. Voelde een zachte druk bovenop mijn hoofd en dat duurde zo ongeveer 30min. De energie voelde ik als warme zachte energie door mijn lichaam stromen, warme bijnieren, handen en voeten en later een tijdje na de inwijding een zeer diepe ontspanning die ik al heel lang niet heb gevoeld, daar ben ik heel blij mee!

Hoi José, Ik heb vanmiddag de inwijding opgehaald. Ik dacht niet zoveel te merken, behalve dan dat ik me wat lichter van energie voelde, daarna voelde ik via m’n voeten een soort kriebels/energie omhoog komen in m’n lijf, dat stopte ter hoogte van m’n maag en borst en armen. Het echte downloaden zoals ik dat ken van andere inwijdingen, heb ik maar kort en heel licht gevoeld. Het geheel duurde 20 minuten. Dankjewel voor de inwijding. Ik ben heel benieuwd. Ik voel me nu wel al wat rustiger, na de inwijding.

Beste José, ondertussen heb ik al een hele tijd geleden de Adrenal Care Shakti inwijding opgenomen. Dit was een zeer mooie energie. Van de inwijding zelf herinner ik me momenteel niet zo veel meer, wel van mijn gevoelens er rond. Ik was heel erg verrast dat ik vóór de inwijding las dat Shakti een Lichtwezen is dat speciaal voor iemand’s bijnieren komt zorgen. Ik vond dat heel bijzonder. Tegelijkertijd echter zat ik daar weer mee in de knoei omdat ik het interpreteerde als zou de Shakti leenslang verplicht zijn om aan mij gebonden te zijn en dat voelde niet goed… dus gezocht hoe ik daar best mee zou omgaan en heb via de Bron gevraagd om haar/hem vrij te laten. toen zag ik haar “gezicht”, zééér mooie reusachtig grote ogen, prachtige kleuren van haar wezen, intens liefdevol, net vóór mijn gezicht terwijl ik aan een rood licht stond te wachten met de auto… heel erg mooi, ik was ook heel verbaasd en ontroerd. Sindsdien durf ik vlotjes vragen of ze mij wilt komen helpen met m’n bijnieren.

Dag Jose, Inmiddels heb ik de inwijding ontvangen en ben ik met de informatie aan de slag gegaan. Het voelt als een sidderende energie en ik slaap voor het eerst sinds tijden een lange nacht weer door. Heel hartelijk bedankt.

Hallo Jose,  Zondagavond heb ik de inwijding gedaan. Ik voelde het van mn voeten naar binnen stromen. Een zeer prettige ervaring weer! 🙂 Het voelde alsof ik iets zwaars in mn lijf had, over mn hele lichaam, maar niet storend. Bedankt voor de mooie inwijding! 🙂