White Light Source / Vervolg op White Light

Dit is een vervolg op de White Light Attunement

White Light verdrijft negatieve energie en beschermd. Het is ideaal om ruimtes en bepaalde gebieden te zuiveren van negatieve/stagnerende energie.

Je kunt White Light Source gebruiken om energie tools te creëren, net zoals je een White Light antenne maakt. Hier vervang je gewoon de woorden “White Light” in “White Light Source”.

Een White Light Source antenne maakt van alles dat in de buurt komt weer White Light antennes!

Bijvoorbeeld als je een White Light Source antenne naast een glazen fles met water plaatst, zullen zowel de glazen fles en het water veranderen in een permanente White Light antenne. Zelfs de tafel waarop de Source antenne is geplaatst zal een White Light antenne worden. Echt alles dat in de buurt komt van een White Light Source antenne, zal veranderen in een permanente White Light antenne.

Stel je het gebruik van een normale  White Light antenne voor: Overal waar je deze antenne plaatst wordt levensenergie toegevoegd. Wanneer je de antenne verwijdert, zal de levensenergie zachtjes vervagen.

Bij het gebruik van een White Source antenne, zal de hoeveelheid levensenergie niet verdwijnen omdat het object (of de persoon) een zelfonderhoudende antenne wordt die de levensenergie die nodig is, permanent uitzendt!

Als je een White Light Source antenne bij je draagt, zul je in staat zijn om overal waar je komt, de energie van je omgeving permanent te verbeteren. Iedereen met wie je in contact komt, wordt positief beïnvloed door de positieve energie die je uitstraalt en zij zullen permanent worden beïnvloed!

Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven. 

Founder: Ole Gabrielsen

Wil je worden ingewijd in White Light Source, dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt één afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.