Written Intention Reversal

Writing_Intentions Reversal

Written Intention Reversal helpt bij het bereiken van je doelen, persoonlijk en professioneel, door het wissen van oude intenties.

Wanneer je iets met een sterk gevoel schrijft, ben je op dat moment bezig met het formuleren van een instructie aan het universum. Wanneer je intentie en doelen veranderen, is het belangrijk dat je jouw vorige intentie terugdraait of wist. Woorden zijn zeer krachtig. Het geschreven woord bevat voor het universum sterke instructies die voor jou worden opgevolgd. Je kunt je intenties krachtiger maken wanneer er geen andere, concurrerende, intenties uit voorgaande tijden bestaan. Wees goed voor jezelf en zuiver je vorige intenties!

Een persoon die zijn aandacht heeft verschoven en nieuwe intenties voor een baan of een relatie heeft, kan deze intenties verzenden, met het verzoek om hulp. Vorder je vitaliteit terug door het omkeren van voorgaande schriftelijke intenties, wees één gedachte en trek precies datgene aan wat je wilt in je leven!

Alle oude intenties die je in het verleden hebt uitgezonden zijn nog op zoek naar steun van het universum (eeuwige oneindige bron en je helpende helende engelen).

Dit is een onderdeel waar het vers ”A house divided against itself wil not stand” naar verwijst. Wanneer je conflicterende verzoeken naar de Bron stuurt, zullen de resultaten niet zijn zoals je graag zou verkiezen. Je energie wordt verspreid over meerdere aanvragen.

Het is gunstig om eerdere intenties te wissen, zodat je krachtig en gefocust bent.

Enkele voorbeelden van dit energiesysteem zijn:

  • Verbetering van energieniveau en emotionele gezondheid.
  • Sneller bereiken van doelen en plannen.
  • Het tijdsverschil tussen de intentie en het ontvangen van datgene in je leven vermindert.
  • Je krijgt een grotere controle over je werkelijkheid.
  • Het verleden loslaten is gemakkelijker.

Je kunt Written Intention Reversal voor jezelf gebruiken, maar je kunt ook een energie sessie activeren en faciliteren voor anderen.

Founder: Mariah Windsong

Wil je graag worden in ingewijd in Written Intention Reversal, dan kun je contact opnemen via het contactformulier .

Je ontvangt één afstandsinwijding, daarnaast ontvang je via de email de originele Engelstalige handleiding en een certificaat. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 35 euro.

Ervaringen Written Intention Reversal

Hoi José, Bedankt voor de inwijding, ik heb hem een dag later opgehaald dan gepland. Het effect is interessant. Ik wil graag mijn eigen praktijk beginnen en daarvoor heb ik een ondernemersplan nodig. Het geven van healings gaat uitstekend; zonder zelfs nog maar een visitekaartje te hebben komen er al clienten. Maar het schrijven van een plan blokeert volledig. Na de inwijding begon er een grote schoonmaak, met name m.b.t. vorige levens. Ik kreeg woorden door, zoals “schuldbrieven”, “kwijtschelden”, “annuleren boete”, “faillisementverklaring”, “schuldenvrij”, enz. Het proces is nog in volle gang, ik ben heel benieuwd.

Beste Jose, Het is weer een heel speciale inwijding, eerst schrijf ik alles over . dus ben er goed mee bezig ,maar ik ben niet erg lekker dus als ik beter ben ga ik er lekker mee verder. ik vind hem heel mooi. groetjes en liefs.

Hallo Jose, Vandaag heb ik de inwijding opgehaald er gebeurde veel in mijn rechterhersenhelft dat verplaatste zich naar het midden toe van mijn hoofd. De energie voelde ik stromen vanaf mijn kruin tot aan mijn voeten en was een hele fijne ervaring. Op een gegeven moment begon het te flitsten zonder licht aan de rechterkant van hoofd net of dat er heel veel terug kwam het waren een soort pulsen en ik kreeg een visioen van energie wezens die terug kwamen en opgeruimd werden. Na de inwijding kreeg ik hele koude rillingen en werden er veel energie afgevoerd. Ik voel me verfrist en fijn bedankt voor de mooie ervaring.