White Light

white-light

White Light verdrijft negatieve energie en beschermd. Het is ideaal om ruimtes en bepaalde gebieden te zuiveren van negatieve/stagnerende energie.

White Light kan als Reiki worden gebruikt. Bijvoorbeeld om de White Light energie als een hands-on healing te gebruiken, denk je aan “White Light” in plaats van Reiki om de energiestroom te starten.

Je kunt White Light ook gebruiken om energie tools te creëren, zoals die beschreven zijn in de Tachyon handleiding. Hier vervang je gewoon het woord “Tachyon” in “White Light”.

Founder: Ole Gabrielsen

Het is aan te raden om al ingewijd te zijn in Tachyon en Kundalini Reiki om de White Light Attunement te kunnen ontvangen, echter dit is niet verplicht.

Wil je worden ingewijd in White Light Attunement dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt één afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.

 

 

Ervaringen White Light Attunement

Hallo José, Gisteravond heb ik de White Light attunement opgehaald…deze begon heel krachtig te stromen, bijna dezelfde energie als van Gold Reiki. Mijn handen gingen gloeien en ik ”zag” witte wolken en licht, ook Lichtwezens, Engelen en nog meer witte gedaanten…ik voelde ze ook om me heen en dat ze aan mij werken, het voelde heel vredig en fijn aan. De energie is door blijven stromen tot zeker een uur na de inwijding. Alleen al de naam en energie heeft een grote aantrekkingskracht op mij, misschen ook doordat ik een medium ben en zuiver werk. Nu ik dit schrijf, begint de energie weer te stromen zonder erom gevraagd te hebben. En ik heb al heel veel inwijdingen gehad. Bedankt voor de inwijding en mooie energie…

Hai José, Dankje voor de inwijding, ik heb hem gisteren opgehaald, en het voelde mooi en sereen, ik heb ook een mooie boodschap gekregen vanuit het licht… Zag iedere keer voor mijn derde ook een wit lichtpuntje, en voelde donkere energie wegtrekken… zat lkr buiten, in een acht briesje…voelde me na de inwijding heerlijk rustig. Dankje wel..

Hallo Jose, Bedankt voor de inwijding. Ik heb hem gisteravond opgehaald. Het was goed te voelen; mijn handen tintelden en mijn kruin. Het was net of daar met vingertoppen gekriebeld werd en zachtjes getikt ofzo. Kan het niet goed omschrijven. Maar er gebeurde duidelijk wel iets. Ben daarna ook gelijk on slaap gevallen en heb heerlijk geslapen. Dit ophalen van een inwijding was nieuw voor mij en vond het best spannend. Maar het ging goed.Nogmaals bedankt