Illusion Buster Shakti / Wegvallen van illusies

breaking wall

De Illusion Buster Shakti breekt door muren van misvattingen die we kunnen hebben. Ze laat illusies wegvallen, die we geloven over een situatie, persoon of dingen in ons leven.

De Illusion Buster Shakti is een Lichtwezen dat vergelijkbaar is met een Engel. Wanneer je deze Shakti activeert, zal ze aanwezig zijn in dat gebied van jouw leven waarin je haar in gedachten naar toe neemt. Illusion Buster Shakti zal de illusie ontmantelen, zodat je erdoorheen kunt kijken om te zien wat waar is voor jou. De illusie kan gaan over mensen, situaties, religies, groepen of plaatsen.

Illusion Buster Shakti heeft vele toepassingen in je leven. Het is een systeem wat bedoeld is voor eigen gebruik. Je mag het alleen gebruiken voor een ander persoon als ze hier specifiek om vragen.

Beslissingen die je maakt, zijn gebaseerd op wat jij gelooft dat waar is. Als jij een illusie gelooft in een gebied van jouw leven dat een beslissing vereist, zal deze beslissing gemaakt worden op basis van informatie die geen waarheid bevat.

Een mooi voordeel van de Illusion Buster Shakti is dat het je direct kan helpen om de waarheid te zien. Op deze manier kun je een aantal slechte ervaringen volledig vermijden.

Een ieder van ons zoekt informatie om te onderkennen hoe we ons voelen en wat we geloven over de wereld om ons heen. We beschikken over een perceptie (beeld) over diegene die de wereld bewonen. De mogelijkheden die aan ons door anderen worden gepresenteerd, begint als hun perceptie zoals ze de situatie aan ons beschrijven. We kiezen wat we geloven over datgene wat ons verteld is, en wat we direct hebben ervaren. De compilatie van wat we hebben verteld, gelezen en werkelijk hebben meegemaakt over een situatie of item is de informatie die we gebruiken om waar te nemen.

De Illusion Buster Shakti is nuttig in veel gebieden van ons leven, met inbegrip van, maar niet beperkt tot onthullende illusies over ons standpunt over:

 • Collega’s
 • Medewerkers
 • Man of vrouw
 • Minnaar
 • Vriend
 • Toekomstige werkgever
 • Huidige werkgever
 • Toekomstig huis of aankoop grond
 • Locatie om te wonen, huur of aankoop
 • Baan accepteren of niet
 • Toekomstige opleiding, school of universiteit
 • Woorden die tegen ons zijn gezegd; waar of niet waar
 • Onderscheiden wat iemand over zichzelf heeft verteld waar of niet waar is
 • Leren of je huidige mening over een persoon klopt of niet klopt
 • Etc.

Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven. 

Founder: Mariah Windsong

Wil je worden ingewijd in Illusion Buster Shakti, dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt 1 afstandsinwijding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 30 euro. 

Ervaringen Ilusion Buster Shakti

Goedemorgen Jose, Ik heb de inwijding opgehaald. Heel zacht voelde wel veel tintelingen. Dank je wel!


Hallo Jose, Ik heb vorige week de inwijding opgehaald wonderbaarlijk wat dit met je doet. Mijn hartelijke dank voor de inwijding ik voel dat er nog van alles gaande is en zal je later uitgebreider mailen over mijn ervaring.


Hallo Jose, Ik wil jou graag bedanken voor deze krachtige & mooie inwijding. Wat mooi om jou ervaring te horen, en ik moet zeggen ik sta versteld met de Illusion Buster Shakti. Ik zag je email vandaag en had het expres niet geopend want ik was bang als ik het open dan stroomt de energie. Ik was later Indiase muziek aan het luisteren en er was een Muziek van Shiva, en later dacht ik aan Shakti want Shiva en Shakti staat voor de mannelijke en vrouwelijke energie ..heel raar maar ik dacht mischien dat Shakti Illusion Buster een andere Shakti was …maar zodra ik de Naam Shakti zelf had gezegd met betrekken tot het liedje …voelde ik zonder dat ik bewust was de Shakti energie zelf (Vrouwelijke energie) maar ik was totaal niet bewust dat het de inwijding was dat je klaar had gezet. Ik herken het Shakti energie zelf al …Ik ben al heel lang in een kundalini ontwakings process en aan het verzuivering dus ik herkende die energie Boemmmm, ik voelde een zeer zeer hete hitte in mijn heupen handen hart,ik begon te huilen, derde oog en kruin tinteling, ik voelde mijn hart chakra heel groot worden en plotseling werd mijn hart een zeer grote groene orb. Ik voelde toen mijn Hara chakra en moest overgeven bijna. Onder mijn voeten was het gloed heet en ik voelde klopping en de aarde, letterijk ging het 1 voor 1 door elke chakra en ieder had een aparte gevoel. Al dit gebeurde en ik zat er toen niet bij still dat ik de inwijding had ontvangen, maar hier komt het plotseling zat ik aan iets te denken en kreeg ik een heel andere gevoel dan voorheen. Maar nogmaals kwam een gedachte over iets wat vandaag was gebeurt en ik kreeg een duidelijke beeld en gevoel over die gebeurtenis, zo ging het een half uur door over dingen en ik raakte verdacht en ja hoor ik voelde ik heb de inwijden ontvangen. Ik ben naar jou mailtje gegaan ,en heb de energieen geroepen en voelde de energie weer komen, weer een enorme tinteling en hitte ..en nu nog steeds. Ik hoop dit gevoel te houden , ik vind het zeer prettig. Dank je Jose voorzo een mooie ervaring, ik waardeer dit echt. tot gauw weer.