Vocal Cord Care

Vocal_Cord_Care

Emotionele healing – vermogen om je geest te laten spreken – verstandig gebruik van stilte

Vocal Cord Care verzorgt de flexibiliteit van je stembanden en de gezondheid van het slijm dat hen smeert, zodat je stem helder en sterk kan zijn. Vocal Care biedt genezing aan emotionele problemen die jouw stembereik hebben beperkt en de mogelijkheid om jouw mening te spreken.

Vocal Cord Care bevat bovendien verschillende energiefuncties die je na het ontvangen van de inwijding kunt activeren:

  • Silence Empowerment
  • Vocal Range Enhancement
  • My Voice Empowerment
  • Smoothing Elixir

De werking van deze energiefuncties staan in in de bijbehorende handleiding beschreven.

Een ieder kan de Vocal Cord Care inwijding ontvangen, maar alleen als je een Reiki, Seichim of Shamballa master bent kun je deze inwijding doorgeven aan anderen.

Founder: Mariah Windsong

Wil je graag deze inwijding ontvangen dan kun je via het contactformulier contact met mij opnemen. Je ontvangt één afstandsinwijding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.

Ervaringen Vocal Cord Care

Hoi José, ik heb de inwijding gedaan, deze voelde prettig/rustig.
Ik ga aan de slag met de intenties, laat je weten wat ik ervaar.
Groetjes en bedankt!


Hoi jose, Heb de vocal core care opgehaald en werd erg naar de grond gestuurd in mijn energie …. fijn dat je dit kan meegeven aan anderen die ook met zang bezig zijn heb in de fam heel veel jongere kids die zingen , ha ha


Dag José, Ik heb afgelopen nacht de inwijding ontvangen. De energie voelde ik gelijktijdig op twee plaatsen, namelijk voorhoofd/zijkant/voorste deel bovenzijde hoofd en in mijn voetzolen.Ik heb kort daarna de VCC gedurende 20 minuten gedaan en voelde zo’n 3/4 van de tijd speldenprikachtige tintelingen rond mijn boven rug en tussen mijn schouderbladen.


Hoi Jose, Ik zou nog iets laten weten als ik de inwijding van Vocal Cord Care had op gehaald. Na een ontspanningsoefening heb ik de inwijding mogen ontvangen. Ik voelde eigenlijk meteen al een hele lichte tinteling door mijn hele lichaam, iets later voelde ik ook dat er nog extra aandacht ging naar mijn armen en benen. Waarbij ik dacht OK, dat heeft dus ook op een of andere manier met je stem te maken. Het heeft denk ik zo ‘n 10 minuten geduurd, was een fijne subtiele inwijding. Ben nu bezig om hem een aantal keren per week te activeren. Voelt goed. Dank je wel Jose voor de inwijding.


Hoi José, Gisterenavond heb ik de afstandsinwijding Vocal Cord Care ontvangen. Het duurde ongeveer 20 minuten.  Ik voelde deze energie inderdaad in mijn keel. Ik kon mijn mond niet dichthouden. Het voelde alsof er een stroom van energie naar binnen stroomde. Ik moest ook heel veel gapen.  Het was wel een prettig en intens ervaring geweest.