Bastet´s Complete Dieren Healing Systeem

Bastet´s Complete Animal Healing System

5 krachtige en nuttige energieën voor het healen van dieren

Gechannelde boodschap van Godin Bastet: 

“Dit systeem bevat de energieën die jouw huisdieren en alle andere dieren in de wereld zullen helpen een beter en welvarender leven te leiden. Je deelt dit rijk met hen en je zou ze moeten respecteren, koesteren en liefhebben met de liefde van God. Het zijn verbazingwekkende wezens. Zij zijn jouw leraren en jouw beschermers! 

Met dit healing systeem kun je bijdragen aan een betere kwaliteit van hun leven. Soms gaat het niet alleen om het voeren en aaien van hen. Dit is een manier om ze dagelijks te genezen en zelfs om ziekten te voorkomen die mogelijk door een dierenarts moeten worden behandeld. Het kan dus zowel helpen als preventie voor het gezondere leven van uw dieren, zwerfdieren en alle dieren ter wereld.

Het is geschikt voor elk dier ter wereld. Het is niet alleen voor huisdieren, zoals katten en honden, maar ook voor wilde en exotische dieren. Als het om een wild dier gaat, moet je het natuurlijk behandelen met een healing op afstand. In het geval van huisdieren kun je gebruikmaken van hands-on healing.”

Na het ontvangen van de Bastet´s Complete Animal Healing System inwijding kun je met onderstaande 5 energieën werken: 

Paw of Wisdom – Poot van Wijsheid

Deze energie is vooral goed voor jonge dieren die leren hoe de wereld is. Natuurlijk is het goed voor dieren van elke leeftijd, maar het is bedoeld voor de kleintjes die leren hoe ze zich moeten gedragen, hoe de wereld functioneert, waar hun positie in de wereld is en hoe ze een zo goed mogelijk leven kunnen leiden.

Waarom wordt het ‘poot’ en ‘wijsheid’ genoemd? Het wordt ‘poot’ genoemd omdat poten gevoelig zijn, en het is een metafoor voor hun gevoeligheid. Het wordt ‘wijsheid’ genoemd vanwege de leergewoonten. Dat moeten ze leren om in samenwerking te kunnen leven met jou, de natuur en de hele wereld.

Het kan ook bepaald gedrag corrigeren dat niet zo handig is voor dieren, en ze kalmeren als ze zich angstig voelen.

Fur of Health – Vacht van Gezondheid

Deze energie kan het immuunsysteem van het dier helpen bevorderen.

‘Vacht’ is een metafoor voor het hele wezen van een dier, omdat de meeste dieren een vacht hebben. Als het om het woord ‘gezondheid’ gaat, gaat het over het immuunsysteem. Het immuunsysteem is erg belangrijk omdat dieren soms van voedsel, locatie en mensen veranderen die voor hen zorgen.

Bovendien worden sommige ervan verlaten, waardoor dieren echt grote stress kunnen doormaken. Daarom hebben ze een vorm van bescherming nodig om die stress te overwinnen.

Mensen onderschatten soms hun psychische problemen, hun behoeften en hun verdriet. Ze hebben gevoelens zoals wij. Ze bevinden zich misschien niet op hetzelfde niveau als mensen als het om ontwikkeling gaat, maar ze voelen zeker pijn, lijden en onbegrip. Maar ze hebben het zogenaamde 6e zintuig en kunnen zich onzichtbaar voelen. Ze zouden een goed immuunsysteem moeten hebben om de ontberingen in deze wereld te doorstaan.

Tail of Orientation – Staart van Oriëntatie

Deze energie kan dieren helpen hun levensmissie in deze wereld te realiseren.

Er zijn veel dieren die gezelschapsdieren zijn, gewoon om te knuffelen. Er zijn dieren die er zijn om mensen blij te maken, zoals het bezoeken van oude mensen of zieke kinderen. Er zijn dieren die bij de politie werken. Het helpt het dier dus om de taak te aanvaarden en er met vreugde aan te wennen. Dus als een dier moeite heeft om zich aan de taak aan te passen, zal deze energie helpen

Pupil of Vision – Leerling van Visie

Deze energie werkt op het 6e zintuig van dieren.

Ze kunnen niet spreken, denken en mentaal moeilijke activiteiten uitvoeren zoals mensen dat doen, maar ze hebben zintuigen, ze hebben een enorme intuïtie die zelfs groter is dan die van jou. Ze kunnen voelen dat iemand van een andere plaats komt, of ze kunnen voelen dat hun baasje ziek is, vooral katten, maar honden zijn ook geweldig. Het zijn zeer krachtige en sterke wezens, vooral wilde dieren die snel kunnen rennen en jagen. Het zijn dus werkelijk sterke, krachtige en intuïtieve wezens die soms hulp nodig hebben bij het vergroten van hun natuurlijke potentieel.

Love of Fertility – Liefde voor Vruchtbaarheid

Deze energie werkt met het voortplantingssysteem van dieren.

Sommigen van hen krijgen vaker baby’s dan mensen, maar soms hebben ze problemen met het ter wereld brengen van baby’s en hebben ze daarbij hulp nodig.

Deze energie zal hen helpen tijdens de zwangerschap of zelfs baby’s op de wereld brengen om veilig en gezond te blijven. Bovendien helpt het mannen vruchtbaar, gelukkig en gezond te blijven.

Soms begrijpen dieren het concept van het ouderschap niet. Ze zijn in de war of weten niet hoe ze zich moeten gedragen tegenover hun pasgeboren baby´s. Soms willen ze ze niet accepteren. Deze energie gaat dus feitelijk helpen om van hun baby’s te houden

Deze energie is ook goed voor de algehele gezondheid van pasgeborenen. Het helpt mensen ook om kleine dieren te accepteren als ze zonder dierlijke ouder achterblijven.

Bovendien helpt het een dier als het een baby verliest om het trauma van dat verlies te overwinnen.

Mensen kunnen deze energie gebruiken om betere pleegouders te worden. Als je voor een klein dier moet zorgen, gebruik je deze energie zowel voor dat dier als voor jezelf. Dat zal je helpen om een sterkere band met dat dier te creëren.

Voordelen van dit systeem

 • Genezing van dieren en mensen
 • Geschikt voor huisdiereigenaren en dierenliefhebbers
 • Voor mensen die verbinding willen maken met de natuur en alle dieren van de wereld
 • Voor degenen die het hele dierenrijk willen begrijpen
 • Voor mensen met een avontuurlijke geest
 • Versterking van de verbinding tussen mens en dier
 • Verhoogt je vibratie
 • Geen vereisten
 • Makkelijk te gebruiken
 • Goed voor zowel beginners als ervaren genezers
 • Je mag deze inwijding doorgeven aan anderen

Founder: Marijana Gabrielsen

Wil je graag de Bastet´s Complete Animal Healing System inwijding ontvangen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier. Je ontvangt 1 afstandsinwijding, daarnaast ontvang je via de email een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 20 euro.