Earth Core Fire / Aarde Kern Vuur

earth-core-fire

Earth Core Fire (Aarde Kern Vuur) is een eenvoudig energetisch hulpmiddel om de energieën van het lichaam in de mentale, emotionele, fysieke en geestelijke gebieden te balanceren.

Wanneer de Earth Core Fire geactiveerd wordt, richt het zich op het lichaam, geest en de ziel. Earth Core Fire versnelt het vermogen van het lichaam om fysieke aandoeningen te genezen en daarnaast wordt de geest en de ziel geopend voor de oorzaken van disharmonie.

Earth Core Fire voelt tintelend, of als een warm gevoel door het hele lichaam. Het werkt fysiek en geestelijk ontspannend.

De energie faciliteert wereldse betrokkenheid. Het helpt je om je geestelijke gaven met anderen te delen. De energie van Moeder Aarde is een voedende energie. Het is een geweldige energie voor een ieder die meestal introvert is en de wereld om zich heen schuwt of mijd.

Het helpt het ongemak lichter te maken voor degene die zich van het fysieke vervreemd voelt. Het helpt om openlijk het spirituele terug naar de aarde te brengen. Het helpt ook om menselijke verbindingen met anderen te maken langs hun persoonlijke pad. Het is een goede katalysator voor liefde van de mensheid. Het helpt individuen om dieper gegrond te zijn.

Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven.

Founder: Hari Andri Winarso

Wil je graag de Earth Core Fire attunement ontvangen, dan kun je contact met mij opnemen via het contactformulier. Je ontvangt één afstandsinwijding, daarnaast via de email een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 20 euro.

Een ervaring Earth Core Fire

Hoi Jose Ik heb deze inwijding gisteren opgehaald de earth core fire. een heerlijke voelbare energie.  Ik ga hem elke dag gebruiken zoals vermeld staat.