Great Central Sun Source

great-central-sun-source

Dit is een vervolg op de Great Central Sun Attunement

Net zoals bij de Tachyon Source, kun je Source antennes maken met de energie van de Great Central Sun.

Een Great Central Sun Source  antenne maakt van alles dat in de buurt komt weer Great Central Sun antennes!

Bijvoorbeeld als je een Great Central Source antenne naast een glazen fles met water plaatst, zullen zowel de glazen fles en het water veranderen in een permanente Great Central Sun antenne. Zelfs de tafel waarop de Source antenne is geplaatst zal een Great Central Sun antenne worden. Echt alles dat in de buurt komt een Great Central Sun Source antenne, zal veranderen in een permanente Great Central Sun antenne.

Stel je het gebruik van een normale Great Central Sun antenne voor: Overal waar je deze antenne plaatst wordt levensenergie toegevoegd. Wanneer je de antenne verwijdert, zal de levensenergie zachtjes vervagen.

Bij het gebruik van een Great Central Sun Source antenne, zal de hoeveelheid levensenergie niet verdwijnen omdat het object (of de persoon) een zelfonderhoudende antenne wordt die de levensenergie die nodig is, permanent uitzendt!

Als je een Great Central Sun Source antenne bij je draagt, zul je in staat zijn om overal waar je komt, de energie van je omgeving permanent te verbeteren. Iedereen met wie je in contact komt, wordt positief beïnvloed door de positieve energie die je uitstraalt en zij zullen permanent worden beïnvloed!

De Grote Centrale Zon is het centrum van ons melkwegstelsel… ook wel “de Bron” of het “hart van God” genoemd en hier ligt de oorsprong van alle fysieke-geestelijke creaties.

Vergeleken met Tachyon, is de energie van de Grote Centrale Zon, het hogere aspect van Tachyon. De energie kan voor sommigen heel krachtig zijn, vooral voor degenen die nog niet eerder met de energieën hebben gewerkt. Dat is de reden waarom een Tachyon inwijding verplicht is voor het ontvangen van de Great Central Sun Attunement.

Founder: Ole Gabrielsen

Wil je worden ingewijd in de Great Central Sun Source Attunement dan kun je via het contactformulier contact met mij opnemen. Je ontvangt één afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie-uitwisseling vraag ik 25 euro.

Let op!: Om deze inwijding te kunnen ontvangen dien je al ingewijd te zijn in Tachyon of in Great Central Sun.

 


Een ervaring: 

Dag José, vrijdag de afstemming opgehaald, Het was een rustige afstemming, die desondanks goed voelbaar binnenkwam. Hartelijke dank voor de inzet.