Chakra Flush Empowerment / Reinigen Chakra´s

De Chakra Flush is een snelle en doeltreffende methode om de vastgelopen energie aanwezig in de chakra’s te verwijderen.

De Chakra Flush is een reinigende energie. Het geeft geen energie, maar verwijdert op een zachte wijze blokkades, vastgelopen energieën en negatieve gedachten vormen uit de chakra’s. Door het voorzichtig verwijderen van de energetische wonden uit het verleden, wordt het mogelijk om deze plekken weer met nieuwe positieve energie te vullen.

De Chakra Flush is eenvoudig te gebruiken en het wordt door middel van intentie geactiveerd. Het werkt hands-on, maar ook op afstand.

Het is een uitstekende aanvulling op Reiki en/of ieder ander helend energiesysteem.

Voordelen Chakra Flush

  • De Chakra Flush maakt het reinigen van de chakra’s gemakkelijk en eenvoudig.
  • Oude lasten en emotionele bagage kunnen worden losgelaten
  • Oude vastgelopen energie in de chakra’s worden vrijgemaakt. 
  • Je voorkomt dat energetische toxines en negatieve energieën gaan vastzitten.
  • Iedereen kan met de Chakra Flush werken, er is geen voorkennis nodig.
  • Je kunt deze energie voor jezelf, maar ook voor anderen gebruiken.
  • Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven.

Founder: Stephanie Brail

Wil je graag de Chakra Flush Empowerment ontvangen, dan kun met mij contact opnemen via het contactformulier. Je ontvangt 1 afstandsinwijding, daarnaast ontvang je via de email een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 20 euro.

Ervaringen Chakra Flush

Ik heb een tijd geleden de chakra flush gedaan. Deze voelde weer erg prettig.


Hallo José, Ik heb maandag en vandaag de inwijdingen Aura en Chakra Flush opgehaald. De Aura Flush is rustig ontspannen verlopen, de Chakra Flush ook maar gaf een aangenaam tintenlend gevoel door mijn lichaam. Dit was bijzonder.Voel me laatste dagen energieker en meer zelfvertrouwen. Dit is wel aangenaam. Dit wilde ik even met je delen. Bedankt voor deze mooie inwijdingen…..


Hoi josé, ik heb vanmorgen de chakra flush inwijding opgehaald, voelde een aangename warmte in nek en schouders. dank je wel voor de mooie inwijdingen.


Beste José, Ik heb de Aura Flush ervaren als een ietwat heftige, maar mooie inwijding ontvangen. Het wat heftige was, dat mijn maag wat opspeelde. Het leek net of er zenuwen opzaten. Maar mijn aura was nog nooit schoongemaakt. En nu gaat het prima. Mijn maag is tot rust gekomen, nadat ik ook de Chakra Flush heb ontvangen. Er zat ongeveer een dikke week tussen, maar ik ervaar nu veel meer rust. Het is net of er wat van mij af is gevallen. En zodra is weer onrust of boosheid voel, dan pas ik beide toe.