Grounding Empowerment

grounding-empowerment

Een goede hulp bij het aarden/gronden

De Grounding Empowerment is gechanneld om te helpen bij het gronden en aarden van energieën, het herstellen van de energiebalans, het voorkomen van energielekkage, en het verheffen van het energieveld

Grounding Empowerment heeft een sterke affiniteit met de Aarde energieën waardoor men zich gerust en veilig voelt in zijn of haar omgeving.

Grounding Empowerment is een krachtig en eenvoudig energetisch hulpmiddel wat helpt bij:

 • Vermindering van angst en verwarring.
 • Herstel van de natuurlijke energiestroom, aarding en het afstemmen op het magnetisch veld van de Aarde.
 • Faciliteren van controle en richting in het leven.
 • Gronden van spirituele energieën en overtollige energie.
 • Jezelf comfortabel voelen in je omgeving.
 • Gronding tijdens meditatie en daardoor helder van gedachten.
 • Sorteren van problemen.
 • Transmuteren van negatieve energieën in positieve energieën.
 • Verbetering van het welzijn en het brengen van optimisme.
 • Balanceren van Yin en Yang en het uitlijnen van de meridianen.
 • Nieuwe energie voor het fysieke lichaam.

Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven.

Founder: Hari Andri Winarso

Wil je graag de Grounding Empowerment ontvangen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier. Je ontvangt één afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro. 

Ervaringen Grounding Empowerment

Hoi Jose, Ik heb gisteravond de inwijding gedaan. Ik voelde heel mijn lichaam zwaar en warm worden en het leek net of ik omver werd geduwd. Hele sterke energie. Na ongeveer 7 minuten zakte het letterlijk naar mijn tenen.  Daarna gelijk de gronding gedaan en vanochtend ook.​


Hoi Jose, Vanmorgen heb ik de inwijding “Grounding empowerment” ontvangen. In het begin voelde het een beetje raar in mijn hoofd maar al snel was ik heel erg ontspannen. Ik was naderhand wel even heel erg moe, ik weet niet of dat het van de inwijding was of dat ik misschien te weinig geslapen heb. Maar ik heb het als zeer prettig ervaren.


Hallo José, Ik heb vorige week de Grounding Empowerment opgehaald, er kwam tijdens de inwijding een enorme rust over me, en als ik nu de energieën activeer is er weer die rust, heel erg fijn. Bedankt voor de inwijding en tot de volgende keer.


Beste José, Even een berichtje. Ik heb de Grounding Empowerment heel goed ontvangen. Geweldig, wat een oplossing. En wat is er toch al niet mogelijk tegenwoordig met de afstandsinwijdingen. Geweldig. Ik voelde bij de inwijding inderdaad vooral in mijn hoofd dat ik het ontving en na 10 minuten voelde ik het zo ineens weer afnemen en stoppen. Wonderlijk, de kosmos en alle hulp er vandaan. Machtig. Ik maak er echt goed gebruik van. Van de week zat in niet goed in mijn vel en na de Grounding Empowerment, ging dat toch een stuk beter. Nogmaals bedankt hiervoor.


Gisteravond de Grounding Empowerment inwijding opgehaald en vanmorgen bij het opstaan geactiveerd. Allebei lukte voortreffelijk. Nogmaals bedankt , Jose


Beste José, Bedankt voor de inwijding! Ik heb de inwijding inmiddels opgehaald, maar ik kwam maar niet toe aan het beantwoorden van de mail. De inwijding was erg prettig. Ik zou hem rustig noemen. Ik voelde dat ik contact maakte met de aarde en ik voelde op verschillende plaatsen in mijn benen warmte. Verder werd ik er rustig van. Achteraf kan ik ook zeggen dat de inwijding ongeveer hetzelfde voelde als een activatie van de grounding empowerment. Sinds de inwijding merk ik ook dat ik makkelijker terugkom op aarde nadat ik gebruik heb gemaakt van de lemurian facilitator. Dat is erg fijn :). De grounding empowerment werkt ook erg makkelijk. Ik vind de empowerment meerwaarde hebben. Ik ben er eg blij mee! Dankjewel!


Beste José, Dank je voor de inwijding, ik heb hem gisteravond (in bed) opgehaald. Volgens mij is het goed gegaan; het was kort, misschien minder dan 10 minuten. Ik voelde eerst een zwaar gevoel optrekken door m’n voeten naar boven, verder m’n benen in, en later een prikkelend gevoel bij m’n hoofd. Dat was het.


Hallo José,  Dank nog voor de Grounding Empowerment. De inwijding vond ik heel rustgevend.. Ik was eigenlijk nergens meer met mijn gedachten.Na de inwijding was ik snachts heel erg druk in mijn hoofd… Was echt een trein van gedachten.. Heb mezelf weer gegrond.. Verder kan ik nu heel intens genieten van dingen die ik zie … vooral als ik buiten ben. Erg fijn!!


Dag Jose, Ik heb gister de Grounding Empowerment opgehaald. Ik kreeg ontzettend warme handen,bloedheet eigenlijk.Aan de linkerkant van mijn onderbuik kreeg ik druk en voelde ik dat er vanalles in beweging kwam. Verder voelde ik heel mijn benen stromen, alsof ik bubbeltjes in mijn bloed kon voelen. Mijn rechterhiel aan de achterkant werd bloedheet en voelde ik trillen. Maar het was net alsof ik het bloed kon voelen stromen door mijn benen. Zag ook groen en ik was eventjes weg. Ik had niet die het idee dat de energie, zwaar,licht of dat soort dingen was. Het was eigenlijk gewoon..hihi..raar om te zeggen. Nogmaals dankjewel,Jose!


Goedemorgen José, Op zaterdag heb ik de inwijding Grounding Empowerment ontvangen. Ik had het gevoel dat tijdens de stroming van de energie dat alles was in verbinding is met elkaar. Het was een bijzonder ervaring geweest. Ik voelde de energie door mijn hele lichaam stromen. Ik voel de grond onder mijn voeten. Het lijkt alsof ik bij elke stap die ik neem of ik ga wandelen of thuis ben dat ik dat gevoel heb. Bedankt voor deze mooie inwijding.