High Body Toxic Cleansing / Detox

high-body-toxic-cleansing

High Body Toxic Cleansing is een vervolg op Body Toxic Cleansing Flush

High Body Toxic Cleansing is een gemakkelijk en effectief energetisch hulpmiddel welke je door middel van je intentie activeert. Er zijn geen symbolen of handposities nodig.

We leven in een wereld waar we voortdurend worden blootgesteld aan stoffen die giftig zijn voor ons welzijn en welke wij absorberen in onze lichamen en bloedsystemen. Hoewel het meeste wordt uitgescheiden via de eliminatie- en endocriene kliersystemen, worden enkele voor onbepaalde tijd vastgehouden door het lichaam.

High Body Toxic Cleansing is gechanneld om te helpen bij:

  • Het op een zachte wijze wegspoelen van giftige stoffen en zware metalen uit het fysieke lichaam, zonder dat deze via het endocriene kliersysteem gaan.
  • Healing profielen voor alle fysieke organen en systemen van het lichaam en in het bijzonder degenen die het centrale zenuwstelsel, de bloedsomloop, de eliminatie- en de endocriene kliersystemen, alle organen en klieren ondersteunen en versterken.
  • Zuivering van het bloed.
  • Reinigen en genezing van de hersenchemie en het reinigen van de geest en de hersenen.
  • Healing profielen voor de chakra’s, meridianen, nadis en energetische systemen.
  • Healing profielen voor het genezen van alle blokkades die men kan hebben voor een optimale circulatie van Prana/chi/levensenergie door de energetische lichamen, organen en systemen.
  • Healing profielen om te helpen bij het herstellen van het meest perfect mogelijke niveau van alkaliteit en de zuurstofvoorziening.
  • Healing profielen om negatieve, donkere, zware, trage, vastgeplakte, verstopte, beschadigde, geblokkeerde energieën te zuiveren en verwijderen uit de fysieke en energetische lichamen, kwantum velden/deeltjes en energetische ruimtes.
  • Een helende ‘wasbeurt’ voor gebieden waar de giftige stoffen en zware metalen zijn vrijgekomen en voor de gehele kwantum velden, onderdelen en deeltjes; energetische lichamen, organen en systemen; genetica en DNA bloed.

Wat is het verschil tussen “Body Toxic Cleansing” en “High Body Toxic Cleansing”?:

Technisch gezien is er geen verschil tussen beide versies. Het verschil zit in de frequentie van de energie. Je kunt de High Body Toxic Cleansing zien als een upgrade van de Body Toxic Cleansing en is voor 100% meer ontwikkeld dan de oude versie. Daarom wordt als voorwaarde gesteld dat je eerst de Body Toxic Cleansing afstemming ontvangt en deze dient als basis, zodat je nadien de meer uitgebreide energie van de High Body Cleansing kunt ontvangen.

Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven.

Founder: Hari Andri Winarso

Let op: Om deze inwijding te kunnen ontvangen dien je reeds ingewijd te zijn in de Body Toxic Cleansing Flush.

Wil je graag ingewijd worden in High Body Toxic Cleansing, dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt 1 afstandsinwijding en via de email een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 20 euro. 

Een ervaring met High Body Toxic Cleansing

Hoi José Ik heb ze allebei gedaan. Voelde het duidelijk stromen en tintelen bij allebei. Voelt fijn. (Personal Bio Force Vibration & High Body Toxic Cleansing)