Purple Reiki / Oplossen blokkades en vastgelopen energie

Purple Reiki is zeer effectief bij het oplossen van blokkades en vastgelopen energie.

Soms zijn cliënten en hun healers zich niet bewust van de vastgelopen energie en verwarren het met geblokkeerde chakra’s. Purple Reiki gaat direct naar het gebied van de vastgelopen energie om deze te deblokkeren en de cliënt en de healer zullen onmiddellijk een verschil kunnen waarnemen. De plek zal zeer warm worden en de handen van de healer kunnen heet en rood worden. Deze symptomen duren een paar minuten en trekt vanzelf weer weg. Het is een zeer krachtige energie.

Je kunt jezelf en anderen behandelen met Purple Reiki (hands-on en via afstand).  

Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven. 

Founder: Ole Gabrielsen

Vooreis: (Kundalini) Reiki Master

Wil je worden ingewijd in Purple Reiki, dan kun je contact met mij opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt één afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro. 

Ervaringen Purple Reiki

Hallo José, Dank voor je mooie purple reiki inwijding..  Veel kriebeltjes en warme plekken gevoeld. Heb er ook al een mooie healing mee kunnen geven.. Dank je wel 😀


Hallo José, Ik heb gisteravond de Purple Reiki inwijding opgehaald. Ik moet je wel zeggen dat t erg krachtig is, en het werk nog steeds door mij me. De energie was voor mij heel krachtig en ik denk binnen vijf minuten was ik al heel erg warm en voelde overal tintelingen. Heel fijn was dit. Mijn ervaring met deze energie is, dat deze tijdens het lezen van je mail en ook de handleiding deze energie al begon te stromen. Dit vond ik echt heel apart. In ieder geval heel erg bedankt, en een fijne avond.


Hoi josé, ik heb de purple reiki opgehaald. ik kreeg warme handen en het gloeide erg krachtig, wel een zeer aangename ervaring. het is inderdaad een erg krachtige energie. bedankt voor deze mooie inwijding.


Hoi Jose, Ik heb gisteravond de energie opgehaald.maar Ben gelijk daarbij in slaap gevallen. ik had wel toen ik wakker werd En nu nog hete handen.dus ik neem aan dat het evengoed goed aangekomen Is ondanks ik in slaap ben gevallen. lekker warme energie.dank je wel Jose.


ik heb wat kaarsen aangestoken met wat wierook. ik ben in kleermakerszit, gaan zitten en in meditatie gegaan, ik heb een balans reiki gedaan en ben toen dieper de meditatie ingegaan, ik voelde dat ik er klaar voor was, en heb de zinnen hardop uitgesproken, ik voelde direct de energie binnenkomen via mijn kruinchakra, en de energie daalde langzaam in mij tot ik het door mijn hele lichaam voelde, tijdens de hele inwijding zag ik de kleur paars. de inwijding stopte na 10 a 15 minuten waarna ik nog even heerlijk ben blijven zitten, daarna nog even een korte purple reiki zelf healing gedaan dat voelde goed. ik dank je voor deze mooie ervaring. Namaste.


Hallo Jose, Ik heb vanmiddag de inwijding Purple Reiki opgehaald. had er iets meer van verwacht met tintelingen etc toch voelde ik wel vanaf de navel naar mijn tenen een lichte tinteling tijdens de inwijding en ik zag een grote cirkel bij mijn derde oog in het paars.


Hallo José, ik heb de Purple Reiki inwijding binnengehaald! Wat een mooie, intense energie heb ik mogen voelen, en nog….. Aan het einde van het ‘downloaden’ zag ik een licht van boven komen; alsof er een lamp boven mijn hoofd hing met een mooi, bijna violet licht. Zo mooi en fijn als dit voelde, werd gevuld met nóg meer liefde, warmte….. Ben er eigenlijk nog een beetje beduusd van! Dank je wel voor deze liefdevolle energie!


Goedemorgen José, Ik heb gisteren avond de Purple reiki opgehaald voelde mijn buik en benen heel warm worden denk zo’n tien minuten ben niet lang daarna in slaap gevallen en heel diep geslapen. Ben benieuwd wat het me allemaal nog zal brengen. Bedankt voor de energie uitwisseling.


Zojuist Purple Reiki binnengehaald, gek genoeg voelde ik niets, soms betrap ik mezelf erop dat als ik lees dat ik het dan gelijk al binnenhaal, ik weet niet of dat in dit geval ook zo is, maar bij het lezen op de PC voor dat ik het ging uitprinten voelde ik al het e.a in mijn buik!…nu net een tijdje gelegen en het dat officieel gedaan volgens de aanwijzing, maar voelde niets?…pas toen ik maar ging proberen met mijn handen op mijn buik om mezelf Purple Reiki te geven…werd het ineens bloedheet van binnen uit! dus misschien had ik hem onbewust al eerder binnengehaald tijdens het lezen! raar maar waar! De purple reiki vind ik een hele krachtige energie die ik bijna dagelijks gebruik heerlijk om mee te werken.


Hoi José, heb de Purple reiki inwijding gedownload! Ik ben ervan in slaap gevallen ff Er na mezelf behandeld! Heel krachtig idd! Dank je wel


De inwijding was een fijne ervaring. Deze ging als volgt: Nadat ik de intentie had uitgesproken om de inwijding te ontvangen, werden er 3 korte stoten energie gezonden. Daarna had ik het gevoel dat er een compleet vrije weg was van mijn kruin tot aan mijn voeten, waardoor de energie ongehinderd door kon stromen. Een compleet gevoel dat alles vrij was. Ik kreeg het overal lekker warm en mijn handen waren net iets warmer dan de rest. Vervolgens voelde ik energie in mijn hoofd en schouders, daarna voelde ik energie door mij heen stromen. Bij de kruin naar binnen en via mijn voeten kon het er weer uit. Ik ontspande compleet en ik had het gevoel dat ik helemaal in contact met mezelf kwam. Na de inwijding voelde ik mij helemaal vrij, een gevoel dat ik ook tijdens de inwijding kreeg. Verder voelde ik mij vredig (in harmonie) en voelde ik me ook dankbaar. Ook voelde ik me gelukkig. Hele bijzondere inwijding. Ik werk zelf graag met purple reiki. De energie werkt inderdaad erg goed op blokkades, erg handig! Verder vind ik de energie erg handig als een diagnostische energie. Als ik purple reiki gebruik (door mijn handen bijvoorbeeld op een specifieke plaats te leggen), kan ik heel goed voelen wat er met de energie aan de hand is op die plaats (beter dan anders). Het symbool spreekt mij op dit moment nog niet heel erg aan, het helpt me om me beter te focussen, maar het biedt mij op dit moment nog geen meerwaarde. Bedankt voor de inwijding!


Beste Jose, Ik will jou bedanken voor mijn Purple Reiki inwijding. Ik ben er zeer tevreden mee, en de timing was goed. De energie was zeer sterk. Tot mijn verbaas kwam de energie vanuit mijn voeten naar boven en ook voelde ik het in mijn handen stromen. Op mijn kruin iets minder tijdens de inwijding .Op dit moment voel ik tinteling op mijn kruin en derde oog wel steeds. Ik had de inwijding vanochtend ontvangen. I love Purple Reiki,thanxxxx


Hi Jose, Ik heb de purple reiki inwijding vanmiddag opgehaald. En het voelt goed. Mijn handen werden vooral warm en ik zag ook paarse tinten. Na de inwijding heb ik het meteen ook toegepast eventjes op mijzelf. En inderdaad mijn handen voelden de eerste seconden erg warm op de plek waar ik ze geplaatst had(nek is mijn stresspunt helaas) Daarna voelde ik wat kippevel op mijn benen. Het voelt goed deze energie, en ik ben er blij mee, ook voor mezelf. Ook de handleiding was erg duidelijk, ik kon gemakkelijk alles doorlopen. Het symbool is nieuw voor me. Ik heb begrepen dat je het symbool op de plaats van de blokkade kunt leggen voor een paar minuutjes of dat je het symbool tekent op de plek van de blokkade? Dat tekenen past meer bij me dat doe ik bij de reikiusui symbolen ook en dat voelt voor mij als een moment om de energie in zijn kracht te zetten.