Personal Imprint Removal / Verwijdert energetische afdrukken en verbindingen

imprint-remover

Personal Imprint Removal bevrijdt je van energetische verbindingen met anderen, welke voelen dat het hun recht is om bij je te zijn. Wellicht ken je het gevoel dat iemand aan je trekt waarmee je ooit een relatie hebt gehad, en deze nog steeds denkt dat jij een van hen bent. Familieleden kunnen ook energetische koorden aanhechten en aan je trekken als ze controle over je willen en jij je niet gedraagt zoals zij wensen.

Personal Imprint Removal verwijdert de (energetische) afdrukken die je hebt achtergelaten waar je ooit bent geweest, alsook de persoonlijke energie die anderen over jou hebben opgemerkt.

Je activeert de Personal Imprint Removal heel eenvoudig met je intentie.

Voordelen van de Personal Imprint Removal 

  • Vrij zijn van schijnbaar willekeurige trekkende banden van geliefden uit het verleden.
  • Een rustigere slaap en je nachtelijke dromen raken bevrijd van bezoeken en scenario’s van mensen uit je verleden, omdat hun banden met je nu zijn opgelost.
  • Vrij zijn van het spervuur van mensen die proberen energetische koorden aan je te hechten.
  • Verwijder de sporen waar je bent geweest, zodat er geen persoonlijke indrukken achterblijven die anderen kunnen gebruiken om je lichaam en wezen te kunnen traceren.
  • Kies welke persoonlijke indrukken je wilt verwijderen en welke bewust mogen blijven op bepaalde plaatsen als uitnodiging voor vertrouwde mensen.
  • Wanneer je in de publieke belangstelling staat, zal je boodschap worden herinnerd vrij van je persoonlijke energie.
  • Je krijgt het vertrouwen dat je persoonlijk gemaakte beeld, boodschap of werk op zichzelf staat, en bevestigd wordt door de Bron, zonder de noodzaak van je persoonlijke afdruk.
  • Je krijgt de vrijheid om energetisch soeverein en veilig te zijn voor eventuele ongenode energetische koorden of lekkage van je energie aan andere mensen.

Hoe meer je werkt met de Personal Imprint Removal, hoe beter deze zal reageren op je gedachten intenties.

Je mag deze inwijding doorgeven aan anderen. 

Founder: Mariah Windsong

Wil je graag de Personal Imprint Removal ontvangen, dan kun je via het contactformulier contact met mij opnemen.

Je ontvangt 1 afstandsinwijding, de originele Engelstalige handleiding en certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro. 

Een ervaring Personal Imprint Removal

Beste José, Ik heb gisteren de Personal Imprint Removal ontvangen. Het was zeer intens. Ik voelde de energiestroom door mijn hele lichaam. Het duurde ongeveer 20 minuten. Hierna voelde ik me heel licht. Ik ben benieuwd naar de ervaringen om met deze energie te werken en te integreren in mijn dagelijks leven.