Bereavement Healing Flush / Verdriet & Rouw

Mentale & emotionele genezing bij verdriet en verlies

Bereavement Healing Flush is een healingsysteem dat behulpzaam is bij het transformeren van diep weggestopt (begraven) verdriet en verlies, eventueel gemanifesteerd als een onredelijke angst voor verlies of het onvermogen om te gaan met andermans verdriet.

Verdriet is een zeer krachtige emotie en waarvan veel mensen niet bewust zijn dat ze dit op een onbewust niveau met zich meedragen. Een diep verlies, hetzij veroorzaakt door dood, scheiding of op een andere manier, laat een schok na in ons energetisch systeem. Wanneer we de bijkomende zeer natuurlijke emoties van verdriet en bedroefdheid niet kunnen loslaten, worden deze gevoelens geleidelijk steeds dieper en dieper in ons onderbewustzijn begraven.

Begraven verdriet kan vaak herkend worden als een gevoel van onverklaarbaar verdriet in het hart, of misschien als een angst om een echte hartverbinding met iemand te maken als de pijn van verlies wordt verhaald.

Soms als we met deze emotie werken, kunnen we ontdekken dat de wortel van het probleem voortkomt uit onze oorspronkelijke gevoelens van verdriet bij de scheiding van onze tweelingziel. Als we deze oude herinneringen vrijmaken en transformeren, kunnen we onze harten openen en erkennen dat we altijd verbonden zijn het Geheel.

Founder: Hari Andri Winarso

Wil je graag de Bereavement Healing Flush attunement ontvangen, dan kun je via het contactformulier contact met mij opnemen. Je ontvangt één afstandsinwijding, daarnaast via de email een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 20 euro.