Aura Flush Empowerment / Reinigen van de Aura

De Aura Flush is een zeer zachte reinigende energie die de aura als het ware schoonveegt en hiermee de negatieve energieën en gedachtevormen verwijdert.

De Aura Flush is gemakkelijk in gebruik en wordt door middel van intentie geactiveerd. Het werkt hands-on, maar ook op afstand.

Vanwege het gebruiksgemak is de Aura Flush Empowerment een prachtige aanvulling en hulpmiddel bij elke energetische healing of spirituele oefening.

De aura is het gedeelte van ons energieveld dat ons beschermt en omhuld. Het is onze projectie naar de wereld. Als we de juiste mensen en mogelijkheden naar ons toe willen trekken, is het nodig dat onze aura helder en gezond is en vol van positieve energie en liefde.

Helaas verzamelen we gedurende ons leven negatieve energieën in onze aura. Negatieve gedachtevormen, zoals woede, verdriet en haat, kunnen in onze aura verblijven en zorgen voor het terugdringen van onze totale energie. Hierdoor stoten we de juiste mensen van ons af.

Door regelmatig de aura te reinigen zal je helpen je geest te verjongen alsook de projectie naar de buitenwereld te verbeteren.

Het advies is om dagelijks de Aura Flush te activeren. Je zult merken dat je hierdoor beter, energieker, fitter en gelukkiger gaat voelen.

Voordelen Aura Flush

  • De Aura Flush maakt het reinigen van de aura heel gemakkelijk en eenvoudig.
  • Je gevoel van geluk en welzijn zal verbeteren.
  • Meer fysieke en emotionele energie.
  • Negatieve gedachten vormen, die problemen in het leven creëren, worden losgelaten.
  • Emotionele bagage kan worden losgelaten.
  • Iedereen kan met de Aura Flush werken, er is geen voorkennis nodig.
  • Je kunt deze energie voor jezelf, maar ook voor anderen gebruiken.
  • Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven.

Founder: Stephanie Brail

Wil je graag de Aura Flush Empowerment ontvangen, dan kun via het contactformulier contact met mij opnemen. Je ontvangt 1 afstandsinwijding, daarnaast ontvang je via de email een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 20 euro.

Ervaringen Aura Flush

Hoi Jose, Ik heb zojuist de aura flush gedaan. Ik voelde vooral veel tintelingen om mn handen en armen. Later ook mn oksels. Had het gevoel dat er vooral aan mn rechterkant veel gebeurde (denk ik te maken met een operatie van een paar jaar geleden, sindsdien heb ik daar meer last). Het voelde vooral als een enorme opluchting, alsof ik weer kon ademhalen. Ik heb deze inwijding als zeer prettig ervaren.


Hoi Jose, Je had het natuurlijk al verwacht maar ik heb direct de inwijding van de Aura Flush opgehaald. In mijn hele lichaam voelde ik tintelingen van top tot teen. Het is een hele fijne zachte energie. Daarnaast voelde het alsof mijn hele aura als het ware werd schoongeveegd. En wat daarnaast heel bijzonder was, al mijn beschermengelen en mijn gids waren aanwezig. Hartelijk dank voor deze mooie inwijding en deze mooie ervaring.


Hoi josé, ik heb vorige week de aura flush inwijding opgehaald, ik voelde allemaal lichte tintelingen rond mijn gezicht en hoofd, vanmorgen de chakra flush inwijding opgehaald, voelde een aangename warmte in nek en schouders. dank je wel voor de mooie inwijdingen.


Hoi José, Ik heb vandaag mijn aura flush opgehaald en vond het een hele ervaring. Geen warm zacht gevoel zoals vele het wel omschrijven op je site, maar vond het juist best krachtig…een koude siddering door mijn lijf ( die vooral bij mijn torso bleef hangen) Dit is bij mij vooral de plek waar ik zelf moeite heb de energie te laten stromen. Hoe krachtiger ik met mijn ademhaling mee ging hoe sterker ook de koude rilling.. Met een kwartiertje voelde ik het afnemen. Bedankt!


Dag José, Dank je wel voor het sturen van de energieen. De aura flush heb ik vanmiddag toegelaten. Ik voelde betere doorstroming, afgewisseld met gevoelens van warmte, tinteling. Daarna was ik ontzettend moe. Dat trok na een tijdje wel weer bij.


Dag José, Vanmiddag de aura flush en de aura repair gedaan. Alle vermoeidheid die er daarvoor was, is als sneeuw voor de zon verdwenen. Prachtig.