Full Spectrum Light / Healing en Regeneratie

full-spectrum-light

De energie van Full Spectrum Light brengt blijdschap, geluk, een rustige geest, kalmte en evenwicht. Het reinigt en beschermt tegen negatieve energieën. Ook is het goed te gebruiken tijdens meditaties.

Full Spectrum Light kan ook worden ingezet bij rouwverwerking en verdriet, en het helpt je oplossingen te vinden in specifieke vraagstukken en situaties.

Full Spectrum Light bestaat, net als de regenboog, uit alle kleurfrequenties, van infrarood tot bijna ultraviolet, en kan hierdoor healing brengen op verschillende niveaus (lichamelijk, emotioneel, mentaal, etc.).

Het licht van de zon heeft alle kleuren binnen het spectrum in zich, en Full Spectrum Light werkt op dezelfde manier.

Het belangrijkste kenmerk van Full Spectrum Light is healing en regeneratie (herstel).

Full Spectrum Light kan net zoals Reiki worden gebruikt voor behandelingen (hands-on en via afstand).

Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven.

Founder: Ole Gabrielsen

Wil je worden ingewijd in Full Spectrum Light kun je contact opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt één afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro. 

Ervaringen Full Spectrum Light

Hoi Jose, Ik heb  Full Spectrum Light opgehaald. Ik voelde eerst niets totdat mijn hoofd zwaar werd en een soort trechter werd dat het naar binnen kon. Zwakte af en mijn hele lichaam tintelde. Even een beeld binnengekregen van vroeger. Voelde verder wel goed aan, na een half uurtje ben ik naar bed gegaan en redelijk geslapen. Bedankt weer.


Hoi, lieve Josè, vanmiddag heb ik me de inwijding voor Full-Spectrum-Light afgehaald. Het was weer en heel fijn proces en voelde als een warm doek in en om je heen ook weer heel speciaal. Hartelijk bedankt voor het klaarstellen van de inwijding.


Hoi José, Zojuist de FSLA opgehaald. Heel frappant, de zon brak tijdens het ophalen door. Heerlijk! Verder kriebelde mijn kruin. Dank je wel.


Lieve Jose
Ik heb de inwijding eigenlijk vrij snel na ontvangst in werking gezet. Wat een bijzondere ervaring. Mijn lichaam tintelde helemaal. Ben nu lekker bezig met de antennes.  Volgens jou kan ik nu zelf ook mensen een inwijding aanbieden? Wat mooi.  Dank voor de inwijding.