Full Spectrum Light / Healing en Regeneratie

full-spectrum-light

Full Spectrum Light bestaat, net als de regenboog, uit alle kleurfrequenties, van infrarood tot bijna ultraviolet, en kan hierdoor healing brengen op verschillende niveaus (lichamelijk, emotioneel, mentaal, etc.).

Het licht van de zon heeft alle kleuren binnen het spectrum in zich, en Full Spectrum Light werkt op dezelfde manier.

Het meest belangrijke van Full Spectrum Light is healing en regeneratie (herstel).

De energie van Full Spectrum Light brengt blijdschap, geluk, een rustige geest, kalmte en evenwicht. Het reinigt en beschermt tegen negatieve energieen. Ook is het goed te gebruiken tijdens meditaties.

Full Spectrum Light kan ook worden ingezet bij rouwverwerking en verdriet, en het helpt je oplossingen te vinden in specifieke vraagstukken en situaties.

Full Spectrum Light kan worden gebruikt bij hands-on behandelingen net zoals bij Reiki.

Founder: Ole Gabrielsen

Wil je worden ingewijd in Full Spectrum Ligt kun je via het contactformulier contact met mij opnemen.

Je ontvangt één afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.

 


Ervaringen Full Spectrum Light

Hoi Jose, Ik heb  Full Spectrum Light opgehaald. Ik voelde eerst niets totdat mijn hoofd zwaar werd en een soort trechter werd dat het naar binnen kon. Zwakte af en mijn hele lichaam tintelde. Even een beeld binnengekregen van vroeger. Voelde verder wel goed aan, na een half uurtje ben ik naar bed gegaan en redelijk geslapen. Bedankt weer.

Hoi, lieve Josè, vanmiddag heb ik me de inwijding voor Full-Spectrum-Light afgehaald. Het was weer en heel fijn proces en voelde als een warm doek in en om je heen ook weer heel speciaal. Hartelijk bedankt voor het klaarstellen van de inwijding.

Hoi José, Zojuist de FSLA opgehaald. Heel frappant, de zon brak tijdens het ophalen door. Heerlijk! Verder kriebelde mijn kruin. Dank je wel.