Eye Care / Oog Zorg

Eye Care is een uitgebreid energiesysteem dat specifiek is gechanneld voor healing van de ogen.

Eye Care bevat meerdere energiefuncties. Deze kun je voor jezelf, maar ook voor anderen activeren. Iedere energiefunctie zorgt voor een specifieke healing.

Eye Care is heilzaam voor de fysieke gezondheid van je ogen, maar ondersteunt ook op spiritueel/geestelijk niveau. Bijvoorbeeld door je visie in deze realiteit te verbeteren.

Eye Care bevat de volgende energiefuncties

  • Eye Care Team – Lichtwezens die je kunt aanroepen om jou een healing te geven
  • Eye Health Enhancement – voor het verbeteren van de gezondheid van je ogen
  • My Sight Restoration –  voor het herstellen en verhogen van je spirituele zicht
  • Visual Distortion Flush– helpt bij visuele vervorming en kan ook helpen bij dyslexie
  • Vision Enhancement – voor het verbeteren van je visie in deze realiteit
  • Hydrostatic Eye Pressure Adjustment – voor het aanpassen van de oogdruk
  • Physical Vision Preservation – voor het behouden van je fysieke zicht
  • Infection Inhibitor Field – voor het remmen van infecties en bescherming tegen infecties

Je mag deze inwijding doorgeven aan anderen. 

Founder: Mariah Windsong

Wil je graag ingewijd worden in Eye Care, dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt 1 afstandsinwijding, daarnaast ontvang je de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 20 euro.

Ervaringen Eye Care

hallo Jose, Het was een zachte inwijding. ook de activaties gister gedaan; ik ben in slaap gevallen:) de activaties van het spiritueel zien voelde ik in zowel mijn 3e oog en de fysieke ogen . bijzonder


Dag José, Ik wil je melden dat ik vanochtend in bed de Eye care heb opgehaald. In eerste instantie zag en voelde ik weinig tot niets. Totdat ik dacht aan de chi-bal boven mijn hoofd, en toen voelde ik het downloaden. Het duurde ongeveer 10 minuten. Ik heb nog weinig van de functies geprobeerd, van de eye care. De komende tijd ga ik voorzichtig de functies van de Eye care proberen. Ik ben benieuwd. Dank je voor al je hulp en advies.


Tijdens het ontvangen van de Eye Care inwijding voelde ik energie in mijn ogen. Het een zachte en subtiele inwijding. De laatste jaren voelde ik vaak een druk op mijn ogen en voelde deze zwaar en vermoeid aan. Dit is na een paar Eye Care sessies helemaal verdwenen. Ik ben er blij mee.


De eye care heeft me eerder deze week goed geholpen, omdat ik weer pijn in m’n ogen had: een gesprongen adertje wat flink zeer deed en wat irritaties/beginnende ontstekingen aan beide ogen, gecombineerd met vermoeidheid, maar na een paar keer het eye care team om hulp gevraagd te hebben was alle pijn en irritatie weg en m’n ogen weer gezond.


Hi Jose, Het was een mooie inwijding! Ik ga het de komende tijd inzetten om los te komen van mijn bijziendheid, ik ben heel benieuwd! 


Hallo Jose, De Eye Care inwijding was pittig. Ik was klaar gaan zitten en voordat ik de inwijding kon opzeggen, kreeg ik een flinke druk boven op mijn hoofd en ik werd doodmoe in mijn denken, zodat ik eigenlijk de woorden van de inwijding niet meer uit mijn herinnering kon halen. De inwijding was al begonnen voordat ik kon beginnen! Daarna kwam er een flinke druk op mijn voorhoofd. Al met al vond ik het niet echt aangenaam en het vermoeide hoofd en de druk op mijn kruin heeft ongeveer een half uur geduurd en de druk op mijn voorhoofd enige uren. Nu heb ik altijd pijn aan mijn ogen en mijn ogen liggen altijd wel wat aanwezig in mijn hoofd en na de inwijding was dat verdwenen. Met deze eerste verbetering ben ik blij en ik hoop dat ik met regelmatig een Eye care behandeling nog meer verbeteringen mag ontvangen.


Hoi José, Ik heb vandaag de afstandsinwijding Eye Care ontvangen. Hiervoor heb ik gemediteerd en daarna heb ik Eye Care ontvangen. Voelde een krachten energie in mijn voorhoofd. Ik kon niet meer wakker blijven. Gelukkig lag ik al. Ik ben fit en energiek wakker geworden. Ik voel de energie in mijn hoofd. Vooral voorhoofd, ogen en oren. Ik heb een gevoel van helderheid. Er is veel lawaai vandaag (verbouwing in de omgeving) en ik heb er geen last van. Een fijn gevoel. Mooie ervaring.