Eye Care

eye care

Eye Care is een uitgebreid energie systeem specifiek gechanneld voor de ogen.

Eye Care bevat meerdere energiefuncties. Deze kun je voor jezelf, maar ook voor anderen activeren. Iedere energiefunctie zorgt voor een specifieke healing.

Eyce Care is heilzaam voor de fysieke gezondheid van je ogen, maar ondersteunt ook op spiritueel/geestelijk niveau. Bijvoorbeeld door je visie in deze realiteit te verbeteren.

Eye Care bevat de volgende energiefuncties:

  • Eye Care Team
  • Eye Health Enhancement
  • My Sight Restoration
  • Visual Distortion Flush
  • Vision Enhancement
  • Hydrostatic Eye Pressure Adjustment
  • Physical Vision Preservation
  •  Infection Inhibitor Field.

Founder: Mariah Windsong

Wil je graag ingewijd worden in Eye Care, dan kun je via het contactformulier contact met mij opnemen. Je ontvangt één afstandsinwijding, daarnaast ontvang je de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 20 euro.


Enkele ervaringen Eye Care:

hallo Jose, Het was een zachte inwijding. ook de activaties gister gedaan; ik ben in slaap gevallen:) de activaties van het spiritueel zien voelde ik in zowel mijn 3e oog en de fysieke ogen . bijzonder

Dag José, Ik wil je melden dat ik vanochtend in bed de Eye care heb opgehaald. In eerste instantie zag en voelde ik weinig tot niets. Totdat ik dacht aan de chi-bal boven mijn hoofd, en toen voelde ik het downloaden. Het duurde ongeveer 10 minuten. Ik heb nog weinig van de functies geprobeerd, van de eye care. De komende tijd ga ik voorzichtig de functies van de Eye care proberen. Ik ben benieuwd. Dank je voor al je hulp en advies.

Tijdens het ontvangen van de Eye Care inwijding voelde ik energie in mijn ogen. Het een zachte en subtiele inwijding. De laatste jaren voelde ik vaak een druk op mijn ogen en voelde deze zwaar en vermoeid aan. Dit is na een paar Eye Care sessies helemaal verdwenen. Ik ben er blij mee.

De eye care heeft me eerder deze week goed geholpen, omdat ik weer pijn in m’n ogen had: een gesprongen adertje wat flink zeer deed en wat irritaties/beginnende ontstekingen aan beide ogen, gecombineerd met vermoeidheid, maar na een paar keer het eye care team om hulp gevraagd te hebben was alle pijn en irritatie weg en m’n ogen weer gezond.

Hallo Jose, De Eye Care inwijding was pittig. Ik was klaar gaan zitten en voordat ik de inwijding kon opzeggen, kreeg ik een flinke druk boven op mijn hoofd en ik werd doodmoe in mijn denken, zodat ik eigenlijk de woorden van de inwijding niet meer uit mijn herinnering kon halen. De inwijding was al begonnen voordat ik kon beginnen! Daarna kwam er een flinke druk op mijn voorhoofd. Al met al vond ik het niet echt aangenaam en het vermoeide hoofd en de druk op mijn kruin heeft ongeveer een half uur geduurd en de druk op mijn voorhoofd enige uren. Nu heb ik altijd pijn aan mijn ogen en mijn ogen liggen altijd wel wat aanwezig in mijn hoofd en na de inwijding was dat verdwenen. Met deze eerste verbetering ben ik blij en ik hoop dat ik met regelmatig een Eye care behandeling nog meer verbeteringen mag ontvangen.