Full Spectrum Healing / Loslaten van verleden

FSH

Full Spectrum Healing bevat technieken om zaken uit het verleden los te laten. Vooral voor de healer zelf worden technieken aangereikt waarmee je de emotionele bagage uit het verleden mag en kunt loslaten. Daarnaast versterkt het onze energie.

Je leert te werken met Full Spectrum Healing en je krijgt technieken aangereikt om anderen te helpen, ook op afstand. Een behandeling duurt ongeveer 10 minuten. De behandeling wordt gegeven via je handen en door deze op de handen van de ontvanger te plaatsen, het werkt dus via de hand chakra’s.

Full Spectrum Healing wordt doorgegeven via 3 afstandsinwijdingen. Tussen de inwijdingen zitten drie tot vijf dagen rust zodat je rustig kunt wennen aan de energie. Na de derde inwijding mag je de inwijdingen zelf ook aan anderen doorgeven.

Na de inwijdingen vind er een reinigingsproces bij jezelf plaats, dit betekent dat “oude stukken” en datgene wat jou niet meer dient naar boven kunnen komen en je dit mag (leren) loslaten.

Full Spectrum Healing is gechanneld door Ole Gabrielsen. Zoals al zijn energieën wordt ook Full Spectrum Healing gekenmerkt door de eenvoudige toepassing en krachtige healing.

Om met deze energie te werken is een vereiste om minimaal een Reiki graad of ander healingsysteem te hebben zodat je al een basis hebt om met energie te werken.

Je mag deze inwijdingen aan anderen doorgeven.

Wil je ingewijd worden in Full Spectrum Healing, dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt 3 afstandsinwijdingen, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 35 euro.

Ervaringen Full Spectrum Healing

hallo, even een berichtje over de ervaringen van de inwijdingen van full spectrum healing 1-2-3. De eerste twee inwijdingen gaven een heerlijk gevoel en zeer zware onderarmen. De laatste inwijding zeer drukkend gevoel op hoofd, zware onderarmen, prikkelend in de handen en een volledige full spectrum van kleuren, geweldig. Al met al, zeer veel genoten, heel veel dank. Groetjes en heel veel energie toegewenst


Van de inwijdingen zelf heb ik niet heel veel gevoeld… het was wel een aangename ontspannen ervaring… Nadien merkte ik wel dat ik veel verwerkingsdromen uit mijn jeugd heb gekregen; ik kon het vanuit een ander perspectief bekijken… niet meer vanuit een slachtoffer-rol


Vanmorgenvroeg mocht ik de initiatie ontvangen en stroomde rijkelijk..Zelfs nu nog als ik het onverwachts oproep. Voelt als verleden Lossen. Ben dankbaar met deze nieuwe vorm van mezelf gelukkig mogen voelen.


hallo jose, Ik heb de eerste inwijding ontvangen.Er gebeurde veel voelde de energie.Ik voel me anders,mag er nu zijn voor mezelf. Ik wilde dit even met je delen.


Hallo José, Ik heb de drie inwijdingen ontvangen. Bij de eerste voelde ik erg weinig alleen een beetje stroming. Bij de tweede werd de stroming sterker en heb ik ook veel kleuren langs zien komen. Daarna een zwaar hoofd.Bij de derde kreeg ik eerste een beeld van jou te zien, terwijl ik je niet kan, en daarna begon er een goede stroming op gang te komen.Toen kreeg ik veel licht en stroomde het rustig door.Na een half uur voelde ik dat het genoeg was en kreeg ik een zwaar gevoel in mijn hoofd. Ik dank je voor de mooie inwijding die ik van jou heb mogen ontvangen.


Hallo Jose, Ik heb net die Full Spectrum Healing 1  inwijding “opgehaald’ en ik had een beetje zwaar hoofd. Ook had ik wat tintelingen in mijn armen en benen gevoeld, en zag even wat kleuren. Ik weet niet wat ik met paars heb, maar dat was erg overheersend. Paars vind ik ook een hele mooie kleur. In ieder geval het was een leuke ervaring, en ik wil je bedanken hiervoor. En ook bedankt voor de info en de bijlagen.


Hallo Jose, Ik heb  de derde level van FSH vanmiddag al opgehaald,en mijn ervaring hiermee is dat  ik me een beetje licht in me hoofd voelde en een lekker warm gevoel van binnen heb gehad. Dit vond ik heel fijn en bedankt hiervoor.


Hallo Jose, Mocht de inwijdingen FSH ontvangen met succes.. De eerste ging met wat prikkelende onderarmen en een gevoel van beweging bij mijn kruin..verder voelde hte goed en werd er rustig van.. De tweede weer bewegen door mn haren op de kruin en prikkelende binnen kant van mijn handen.. De derde was bijna gelijk aan de tweede, maar als ekstra een golf van.. en deze niet goed te beschreven, en ik zeg maar een gloed door je heen. Met al een hele mooie ervaring en wil je hier hartelijk danken..


Hoi Jose, Wat een fijne inwijdingen. Ik heb ze inmiddels alle drie opgehaald.

Ik heb de FSH bij me zelf toegepast en dit is heel fijn en krachtig en ben heel blij ermee.


Dag José, gisteren de Full spectrum inwijding opgehaald. Voelde veel energie mijn handen binnen stromen. Later ook  bij het kruincentrum. Het was een rustige en aangename ervaring.


Hallo José, vanavond heb ik mijn eerste inwijding mogen ontvangen van Full Spectrum Healing. Bedankt dat je dit voor me hebt klaargezet. Het was in één woord: Overweldigend. Maar dan wel in de positieve zin. Ik heb nog nooit zo’n sterke mooie healing ervaren. Mijn handen zijn er nu nog warm van! Ik moest zelfs huilen tijdens de inwijding. Dat is me nog nooit overkomen. Maar al bij al waren het hele mooie ervaringen. Ik verheug me al op de volgende inwijding! Nogmaals bedankt.


Ik heb inmiddels de 3 levels ondergaan. Heerlijk als je dit kunt kiezen op je eigen moment……. Super gewoon.


Hoi Jose, Ik heb donderdag de 1e inwijding opgehaald en vond het vrij “heftig”… Vooral mijn kruin chakra voelde heel warm…tintelingen in mijn handen waren zeer aanwezig en voelde het door heel mijn lichaam gaan! Vandaag gaat het weer maar heb heel wat tranen gelaten vanaf donderdag! Wauw opruimen…. vanavond ga ik voor inwijding 2. Hoi José, Inmiddels heb ik inwijding 2 en 3 binnen gehaald.. Zoals al verwacht waren deze een heel stuk minder heftig als 1.. Bij beiden een hele zachte energie stroom gevoeld die vooral bij mijn blokkade in mijn chakra heel duidelijk aanwezig was. Het heeft iig bij mij al veel los gemaakt! Tot de volgende keer weer!


Goedemorgen José, Hartelijk dank voor het klaarzetten van de Full Spectrum inwijdingen. Terug een mooie ervaring rijker! Het klaarzetten vind ik ook positief, op die manier kun je de tijd ertussen zelf bepalen. Warme groet, tot een volgende keer!


Lieve Josè, heel lief bedankt voor het klaarzetten van de inwijdingen. Level I en II heb ik me al afgehaalt. Het voelde heel zacht,warm en ontspannend. Heb ook al mee kunnen werken omdat onze dochter flink verkouden was. Het voelde ook voor haar heel fijn en het gaat al weer goed met haar.


Beste José, ik ben weer terug van vakantie. Het was voor mij wel bijzonder mijn derde inwijding op vakantie aftehalen. Net op die termijn waar ik mij rustig terugtrok kwam de zon uit. Het was als een bevestiging dat het een heel goede keuze was om met Full Spectrum Healing te beginnen. De inwijding zelf was dan ook heel mooi en zacht, zachter als ik het eerder bij mijn andere Reiki inwijdingen heb beleeft. Het voelt ook als ik mee werk als een sterke kracht die maar zacht vloeit. Haartelijk bedank bij jou voor het klaarstellen en alle lieve wensen en zegen voor jou.