Zielzuivering

vlinder srt

“Free Your Soul To Free Your Mind”

SRT is een spirituele methode, ontwikkeld door Robert Detzler, waarbij de behandelaar in contact met ‘De Bron’ vorige levens onderzoekt op mogelijke oorzaken van lichamelijke en emotionele klachten. Het is een krachtige methode waarbij men onbewuste blokkades en negatieve patronen kan opsporen en zuiveren.

De grondgedachte achter SRT is dat wat we in vorige levens meemaken nog van invloed is op ons huidige leven. We gaan op zoek naar onverwerkte gebeurtenissen in vorige levens, blokkades in het onderbewustzijn en negatieve zielen programmeringen.

Wanneer deze blokkades opgespoord zijn en er inzicht ontstaat in wat er toen is gebeurd, kunnen deze negatieve energieen ‘gezuiverd’ worden en kan er heling ontstaan op het fysieke, emotionele en mentale gebied.

Zuiveren is het verwijderen van de negatieve energieën uit het onderbewustzijn en het zielenarchief en het opnieuw aanvullen van positieve helende energie.

Hoe werkt SRT nu in de praktijk?

Op zielenniveau kunnen programma’s bestaan. Dit zijn een soort clusters van negatieve emoties. Deze ontstaan doordat we vroeger in moeilijke situaties terecht zijn gekomen, waarbij we negatieve emoties hebben ervaren en deze niet hebben kunnen verwerken.

Bijvoorbeeld: wanneer we ooit eens door anderen zijn getraumatiseerd dan is dit feit op zichzelf geen reden om later problemen te ervaren. Want in iedere situatie die we meemaken gaat het in principe niet om de omstandigheden maar om wat onze emoties daarbij zijn geweest. Hebben we haat gevoeld ten opzichte van degenen die ons dit hebben aangedaan of ons misschien schuldig gevoeld. Of hebben we ons in de steek gelaten gevoeld van God ‘de Bron’?

Er zijn verschillende programma’s die we kunnen tegenkomen in het SRT- onderzoek, bijvoorbeeld ‘Trauma’, ‘Angst’ en ‘Zelfbestraffing’. Deze diepe emoties kunnen een grote verstoring zijn in ons gevoel van welzijn. Ook kunnen ze elke andere therapie blokkeren. Is er bijvoorbeeld een programma ‘Zelfbestraffing’ op zielenniveau, dan zegt de ziel als het ware: ‘doe maar geen therapie met mij want ik verdien het niet, ik ben slecht’. Dit kan verklaren waarom bij sommige mensen niets schijnt te helpen.

Wanneer de enige reden voor een probleem of ziekte gelegen is in een vorig leven dan is de verbetering in iemands leven opzienbarend.

Wat gebeurt er bij een zuivering?

In het SRT- onderzoek vragen we aan de Bron om zuivering van disharmonische energieen. In feite staat dit gelijk aan bewustwording. Wanneer we op zielenniveau inzicht krijgen in de gebeurtenissen die hebben geleid tot bepaalde emoties (en conclusies), mogen spanning en beperkende programma’s verdwijnen.

In vrijheid kan de ziel nu nieuwe keuzes maken en de lessen leren die het voor nu gekozen heeft. De SRT- Methodologie leert ons aldus dat alle ziekten en aandoeningen, hetzij lichamelijk, psychisch/emotioneel of spiritueel, een belangrijke oorzaak vinden in vroegere tijden, zelfs in vorige levens. Tevens is het van belang om op bewust niveau inzicht te hebben in de oorzaak van de problemen.

Een behandeling met Spiritual Response Therapie is mogelijk naast iedere andere behandeling die de client onder gaat en ondersteunt deze vaak. Immers, eventuele blokkades die de therapie zouden kunnen doen mislukken kunnen worden getraceerd.

Wat kan SRT voor jou betekenen?

  • SRT bevrijdt je van onbewuste blokkades waardoor je meer overvloed, gezondheid, plezier en harmonieuze relaties kunt ervaren.
  • SRT geeft inzicht in steeds terugkerende (negatieve) patronen en gewoonten of verdedigingsmechanismen en stelt je in staat deze te doorbreken en meer jezelf te zijn.
  • SRT doorbreekt negatieve patronen binnen relaties (familie-relaties, liefdes-relaties of werk-relaties).
  • SRT spoort basisallergieën op en kan je mogelijk bevrijden van allergieën.
  • SRT zet minderwaardige gedachten en negatieve patronen om in
    versterkende en verrijkende gedachten.
  • SRT bevordert je zelfvertrouwen. Je leert om onvoorwaardelijk van jezelf te houden.

Basiszuivering

Een SRT behandeling neemt altijd bij de basiszuivering als uitgangspunt. Deze hoeft slechts eenmalig gedaan te worden. Deze basiszuivering wordt ook wel zielenzuivering genoemd. Alle blokkerende programma’s en/ of negatieve blokkades worden gezuiverd en verwijderd. In feite staat dit gelijk aan bewustwording. Wanneer we op zielenniveau inzicht krijgen in de gebeurtenissen die hebben geleid tot bepaalde emoties (en conclusies), mogen spanning en beperkende programma’s verdwijnen en komt er automatisch vrijheid, ontspanning en genezing voor terug. De ziel kan nieuwe keuzes maken en de lessen leren die het voor deze incarnatie gekozen heeft. De basiszuivering kan in de praktijk gebeuren, maar ook heel goed op afstand. Het is dus niet persé nodig dat de client aanwezig is bij de zuivering.

Enkele ervaringen en reacties na een SRT-zuivering

Heel veel dank voor de SRT, het verslag en de persoonlijke begeleiding!

Zoals afgesproken zal ik je even mailen hoe het gaat na de SRT sessie op afstand. Tja, hoe moet ik ’t zeggen.. Ik voel me ‘steviger’, heb het gevoel dat ik me nu pas écht kan aarden, wat denk ik wel logisch is. En ik merk dat ik (nog) heel subtiel meer contact/binding voel met dingen en mensen om mij heen… Ook is het verlangen om weg te gaan minder geworden.

Eindelijk kan ik mij nestellen op deze planeet, en mijn plekje vinden. Veel dingen zijn ook op hun plek gevallen, ik begrijp nu o.a. waarom ik de vraag ‘Wie ben je?’ zo ontzettend moeilijk vond te beantwoorden bij bijv. een sollicitatiegesprek. Ik had nauwelijks zelfbewustzijn, het was een gegeven dat ik in een lichaam zat en dat mijn hart klopte, maar dat dat mijnlichaam was… ??? Soms heb ik even een soort van “rouw-moment”, dan voel ik even verdriet over wat is geweest en wat er niet was… ik laat ’t gewoon komen.

Ik heb besloten om in vervolg mijn leven als een speelveld te zien, waarin ik mag spelen, ontdekken, leren met vallen en opstaan wie mijn authentieke Zelf is en wat mijn bestemming is, met als centraal het (groeiende) bewustzijn: Ik, besta!

Gemerkt na de zuivering… Ja als ik zo eens terug kijk na de laatste weken denk ik dat ik wel kan zeggen dat er wat veranderd is…

Ik ben zekerder van mezelf en accepteer mezelf meer… Zeg eerder ja op dingen ook al heb ik dan wel het idee van als ik het maar goed doe en er zijn erbij die dat vast beter kunnen… Maar ik doe het wel en het gaat dan ook goed 😉 Sta gewoon steviger in mijn schoenen en laat iets minder snel over me heen lopen… Dank je wel José

Het gaat een stuk beter met mij.  Ik heb in ieder geval ook een stuk minder last van negatieve stemmen. Ik denk dat ik op het mentale vlak een idd nu nog wat te doen heb, waarschijnlijk moet ik nog een stuk verwerken aangezien ik een lange tijd met drukke/ negatieven gedachten rondliep.

Hey José, SRT voelde heel bijzonder, blij dat ik het ontvangen heb. 

Hallo Jose`, Wil je even laten weten hoe het mij vergaan is. Ik kan  volmondig zeggen,dat het beter met me gaat. Ik heb het gevoel dat ik meer de baas ben over mijn eigen leven. Ik val niet steeds terug in oude patronen maar kan nu ook die wegen inslaan die ik graag wil. Ik kan liever voor mezelf zijn ,waardoor er openingen,wegen  ontstaan. Ik voelde afgelopen weekend even een terug val, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit proces zich voortzet. Nogmaals heel veel dank.

Beste Jose, Wil je bedanken dat je dit voor mij hebt gedaan, heel bijzonder. Ik ben directer, vrijer en hak knopen door. Ik kan dus al echt wel resultaat merken.

Beste José, Dank je wel voor de SRT zuivering. Het heeft het weekend al veel losgemaakt.

Hay Jose, Alles goed met je?? Nou ik zal even een klein verslagje maken van het grote gebeuren waar je me voor hebt behandeld. Het was heel wat er gezuiverd mocht worden en dank nogmaals dat je daar de tijd voor hebt genomen. Ik voel inderdaad verbetering ,en voel me weer veel meer in het leven staan. Ben veel rustiger, en meer ontspannen, heb ook behoefte aan ander soort eten en geef daar ook aan toe. Om de SRT zelf te gaan doen…laat ik nog even bezinken net wat je al aangaf…neem de tijd in de beslissingen die je neemt om weer iets te gaan leren….ik ga nu heerlijk genieten van dit heerlijke gevoel wat de SRT dat door jouw heeft mogen laten loskomen.

Hoi José, bedankt voor het verslag en voor de zuivering én voor je verdere hulp. Inmiddels voel ik me een stuk beter! Wat ik nou precies van de SRT merk durf ik nog niet te zeggen, maar ik ben blij dat er weer een deel van mijn oude zooi is opgeruimd! Bedankt!

Bedankt voor je SRT Heling ik voel nu al dat ik hier veel aan ga hebben ben in ieder geval niet zo moe en futloos meer en mijn moeheid als ik die heb voelt anders aan dan voorheen.

Ik heb al gemerkt dat ik veel meer energie heb ontvangen de afgelopen dagen en ik heb in een groep van 12 mensen  gefunctioneerd en ik had het wel heel warm / echter ik voelde mij wel op mijn gemak en geaccepteerd en deed zelf gewoon lekker mee / heeft mij ook een heel goed gevoel gegeven en ik leerde ook het een en ander waar ik heel blij mee ben met deze ervaring.

Kosten

Voor een SRT zielzuivering vraag ik als energie uitwisseling 175 euro. Hiervoor ontvang je een zielzuivering (deze duurt een uur tot anderhalf uur) een telefonisch consult en een schriftelijk verslag van de zuivering, zodat je deze achteraf nog rustig kun nalezen.