Craniosacral Care / Craniosacraal Zorg

Craniosacral Care is een bijzonder energiesysteem. Het geeft je de voordelen van Craniosacraal therapie uitgevoerd door gespecialiseerde Lichtwezens, ook wel Etherische Cranio Sacraal Energie Specialisten genoemd.

Tijdens de Craniosacral Care inwijding wordt je afgestemd op de energieën van de Etherische Cranio Sacraal Energie Specialisten. Door deze afstemming kun je op ieder moment voor jezelf, maar ook voor anderen, een Craniosacral Care Sessie vragen. Je kunt kiezen uit een lange sessie, of een korte van 15 minuten. Het is zelfs mogelijk om voor meerdere mensen tegelijk een sessie te faciliteren.

De Craniosacral Care sessies worden uitgevoerd door Lichtwezens welke zijn gespecialiseerd om deze behandeling uit te voeren. De behandeling zal perfect voor jou zijn, precies zoals gepast is op dat moment, en altijd in overeenstemming met je Hoger Zelf en de Bron.

Tijdens een sessie bewegen etherische spirituele energieën om zo beperkingen in je zenuwbanen te verlichten. Hierdoor wordt de beweging van de cerebropsinale vloeistof verhoogd en tot een optimale stroming gebracht en tevens kunnen botten opnieuw worden uitgelijnd.

Het is heilzaam voor mensen die last hebben van hun hals en/of rug, evenals bij migraine, problemen met wervels en soortgelijke klachten. Ook mensen met chronische pijn en fibromyalgie kunnen baat hebben bij een Craniosacral sessie.

Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven.

Founder: Mariah Windsong

Wil je graag de Craniosacral Care attunement ontvangen, dan kun je contact opnemen via het contactformulierJe ontvangt 1 afstandsinwijding, de originele Engelstalige handleiding, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.

Ervaringen Craniosacral Care

Het ontvangen van de Craniosacral Care inwijding vond ik heel bijzonder. Normaal voel ik eerst mijn kruin subtiel tintelen, maar nu zakte de energie bijna als meteen door m’n lichaam naar de hartstreek. Daar bleef de energie een “hangen” en vervolgens voelde ik de energie heel duidelijk door mijn lichaam naar beneden stromen. Vooral bij het hart en het middenrif was het goed waarneembaar. De inwijding duurde ongeveer 10 minuten. Daarna heb ik gevraagd om een Craniosacral Care sessie. Deze voelde heerlijk aangenaam en zacht en heeft volgens mij de hele nacht geduurd tijdens mijn slaap. Af en toe werd ik wakker, omdat er een been of arm even schokte. Heel apart, maar het voelde goed. S’ochtends werd ik uitgerust en fit wakker. Daarna heb ik het nog een paar nachten geactiveerd voor het slapen gaan. Ik ben benieuwd naar de verdere uitwerking hiervan. Gedurende een sessie voelde ik echt heel duidelijk dat mijn rug werd gemasseerd. Bijzonder dat je de hulp mag vragen van Etherische Craniosacral specialisten en het dan ook direct ontvangt!


Hi Jose, Fijn dat je me weer een inwijding hebt gegeven. Het begon met een zachte druk bovenop mijn hoofd en zag naderhand de kleur paars, dat veranderde gedurende de inwijding in magenta en lavendel kleur. Verder werd het een beetje warm midden op mijn rug en allerlei andere plekken in mijn lichaam waaronder handen en voeten. Na 10 min vroeg ik of de inwijding klaar was “ik voelde dus niet meer zoveel’ nee kreeg ik te horen een hele zachte energie ging gewoon door en na ongeveer nog 5 min. kreeg ik ja dat het klaar was. De inwijding op zich heeft me al heel goed gedaan en ook tijdens de inwijding vindt er al healing plaats. DANK JE WEL.


Lieve José, lief bedankt voor het klaarzetten van de inwijding voor de Craniosacral care. Ik heb ze vanmorgen afgehaald en daarna nog een sessie voor me gevraagd. Bij de inwijding voelde ik dit keer niet zo veel maar raakte diep in ontspanning en ook na de sessie voelde ik me heerlijk ontspannen en soepel in mijn spieren. Alle lieve zegenswensen voor jou en lieve groetjes Tot nu toe heb ik de Cranio Care attunement al ontvangen. Dat is alweer ongeveer 2 weken achter de rug. Ik heb een volledige cranio sessie gevraagd en daarvan was ik een beetje bang op voorhand. De sessie zelf, daar heb ik maar af en toe iets van gevoeld, wel krachtig wat ik voelde en heerlijk op zich. Ik heb ‘em gevraagd toen ik ging slapen, zodat er veel tijd voor was. De ochtend erna ben ik vol energie opgestaan, het was opmerkelijk. Heb al een paar jaren symptomen van fybromyalgie en daar was plots amper nog iets van te merken. Een paar kortere sessietjes heb ik ook gevraagd en al merk ik niet steeds dat het begonnen is, toch zie ik soms wat licht, of voel ik me opgetild (zo heerlijk!) of krijg ik het heel koud. Rillingen over een heel deel van m’n lichaam, wat dan weer overgaat na een aantal seconden. Soms duurt het langer.


Hallo José, Heb zonet de inwijding mogen ontvangen. Mijn hartelijke dank hiervoor. Ik voelde een mooie warme energie stromen en daarna ben ik in slaap gevallen Hoi José, Ik heb vanmiddag de inwijding van de Craniosacraal Care Attunement opgehaald. Volgens mij ging het goed, ik heb niet zoveel bijzondere dingen opgemerkt/gevoeld, behalve dan het zien van kleuren, en het voelen van golven van energie, vooral in m’n handen. Het duurde lang, minstens 30 minuten, en zelfs toen had ik nog het gevoel dat ik nog even moest blijven zitten, en ging de energie nog een beetje door.


Hallo José,  Een week geleden na meditatie de inwijding van de Craniosacral Care Attunement gestart. Zat op mijn meditatiekussen en merkte in mijn romp bewegingen op waardoor ik rechter ging zitten. Ook voelde ik verruiming in de borst. Ik moest even aan mijn holle rug denken. Ik kreeg ook beelden van een heleboel voeten (tot aan de enkels) te zien. Ik kon meteen de beelden van de voeten verklaren. Ik loop nl. al ruim een jaar met 2 zwakke enkels rond door verschillende valpartijen. Eerst de rechter, later de linkerenkel. En sinds een 3 maanden heb ik last van hielspoor onder mijn rechtervoetzool. Door zelf behandeling (strekoefeningen en voetmassage) bijna de oude. Er is idd werking voelbaar van genezing op de genoemde gebieden door de Etherische Cranio Sacraal Energie specialisten. Wauw! Vanmiddag een Craniosacral Care sessie verzocht terwijl ik op mijn bed lag.Trillingen door mijn hele lijf. Sterk, krachtig. Voelde een hand mijn hand vastpakken, zag de Cranio Sacraal Energie specialisten om mij heen.  Ik ben inmiddels gewend aan de hulp van verschillende Beings of Light en heb ook contact met mijn geleidegids (en andere gidsen). Ik weet dat ik in goede handen ben. Dank voor deze mooie en bijzondere inwijding.


Hallo Jose,  Ik heb Craniosacral care opgehaald. Het is heel rustig gegaan. Heel erg bedankt.


Hallo , Dank jewel voor de inwijding.  Enorm energieverschil koude warmte . Spanning  nek schouder.  Maag wat misselijk  , denk een uur geslapen.