Lemurian Seed Crystals / Lemurische Zaad Kristallen

lemurian-seed-crystals

Lemurië is een oude beschaving voorafgaand aan en tijdens de tijd van Atlantis. Er wordt aangenomen dat Lemurië grotendeels in de zuidelijke Stille Oceaan bestond, tussen Noord-Amerika en Azië/ Australië. Oorspronkelijk droeg Lemurië de naam ‘Het land van Mu’ wat ‘Het Moederland’ betekende. Op het hoogtepunt was Lemurië een zeer spiritueel en hoog ontwikkelde beschaving.

De Lemurische priesters waren in staat zich te verbinden met de Lemurische Zaadkristallen. Deze kristallen werden gebruikt om bruggen en huizen te bouwen en zelfs om warm water te maken. Sommige van de kristallen werden ook gebruikt als gereedschap, andere werden gebruikt om te helpen bij spirituele genezing en andere werden gebruikt voor ontbinding van karmische banden en zijn nog steeds belangrijk voor mensen met een voormalige Lemurische incarnatie en met een aantal karmische Lemurische banden.

De symbolen in dit systeem bevatten de spirituele essentie van een aantal van deze kristallen.

De Lemurische Zaadkristallen worden gebruikt als instrumenten voor genezing en ook voor het verlichten van karma. Tevens helpen ze om het lichtlichaam te ontwikkelen.

De afstemmingen geven je toegang tot de energieën van Lemurië en de kristallen voor healing en spirituele groei.

De Lemurian Seed Crystals bestaat uit 4 levels: 

Lemurian Seed Crystals 1

Met deze inwijding ontvang je 6 symbolen van de Lemurische Zaadkristallen. Het zijn meditatie- en healingsymbolen om de ontwikkeling van het lichtlichaam (Merkaba) te bevorderen en de ziel te verenigen.

Lemurian Seed Crystals 2

Met deze inwijding ontvang je 7 nieuwe symbolen van de Lemurische Zaad Kristallen. Deze zijn een uitbreiding van de oorspronkelijke Lemurische Zaad Kristallen. Het zwaartepunt van deze 7 kristallen ligt in de verbinding met Hogere Zelf en de opening van het Derde Oog.

Lemurian Seed Crystals 3

Deze 3 Lemurische Zaadkristallen kun je ook Lemurische werktuigen noemen. Alle Zaadkristallen moeten meer dan een keer gebruikt worden. Zij zijn voor jou bestemd, wanneer je werkelijk aan jezelf wil werken. En natuurlijk ook voor diegenen die andere mensen helpen.

Lemurian Seed Crystals 4

Met deze inwijding ontvang je 7 symbolen als vierde deel Lemurische Zaadkristallen van de Lemurische Wijzen, onze Pleiadische vrienden, de Deva`s die de beschermers zijn van de Lemurische Kristalenergie.

Je mag deze inwijdingen aan anderen doorgeven.

Vooreis: Lemurian Facilitator

Wil je worden ingewijd in Lemurian Seed Crystal 1 t/m 4  kun je contact opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt 4 afstandsinwijdingen, vier Nederlandstalige handleidingen, de originele Engelstalige handleidingen en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 45 euro. 

Ervaringen Lemurian Seed Crystals

Hallo José, Heb sinds vandaag alle 4 de levels van de lemurian seeds crystals gedaan..Het was geweldig, zulke mooie momenten , voelde weer zo als thuiskomen.. Vele inzichten , en antwoorden mogen ontvangen. Bedankt voor deze mooie ervaringen..


Hoi José, Sorry, wel een hele late reactie. De inwijdingen zijn heel mooi verlopen, er was een soort herkenning een gevoel van herinneren. Heel erg mooi, dank je wel voor het doorgeven van deze inwijdingen.


Hallo Jose, Ik heb de inwijdingen opgehaald. Het was goed voelbaar. De laatste was heel fijn van energie. Merk wel dat het nog steeds door werkt. Bedankt voor de informatie en de inwijdingen!


Dag josé, heb inmiddels de inwijdingen opgehaald. Ging rustig en warm. Heel prettig. Dankjewel voor je moeite


Hoi José. Ik heb gisteravond de laatste inwijding gedaan. Ik voelde bij alle inwijdingen steeds veel energie, vooral bij mijn voeten en benen. Ik ben al een aantal keer naar de tempel geweest. Ik zag steeds allemaal mooie gezichten voor me.