Mental Flush / Negatieve gedachtenpatronen loslaten

mental-flush

Mental Flush maakt de geest helder door genezing van het mentale lichaam.

Het mentale lichaam is dat deel van ons spirituele wezen dat bestaat uit onze gedachten. (Andere subtiele lichamen zijn o.a. het emotionele lichaam en het etherische lichaam).

Ons mentale lichaam kan vervuild raken met diverse negatieve gedachtevormen. Deze gedachtevormen, of aanhoudende gedachtepatronen, zijn vaak gecreëerd door onze cultuur die om ons aanwezig is of door ons eigen negatief denken. Ze kunnen ook afkomstig zijn van onze familie, vrienden en onze werkplek. Extreem krachtige negatieve gedachtevormen kunnen een eigen leven gaan leiden en problemen veroorzaken voor de persoon die hiermee verbonden is.

Het loslaten van negatieve gedachtevormen kan de geest onmiddellijk verheffen. Het zuiveren van de geest van negatieve gedachten brengt ook rust en helderheid. Het helpt je om op een meer proactieve en positieve manier te reageren op problemen die het leven kan bieden.

Voordelen van de Mental Flush 

  • Loslaten van zorgen en stress
  • Zuiveren van aanhoudende negatieve gedachtevormen
  • Hulp bij het overwinnen van obsessief- of dwangmatig denken
  • Meer gemoedsrust
  • Verbeterde concentratie en focus
  • Geen symbolen of moeilijke technieken, iedereen kan met de Mental Flush werken
  • Je kunt jezelf en anderen behandelen (hands-on of via afstand)
  • Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven

Founder: Stephanie Brail

Wil je graag de Mental Flush Empowerments 1 & 2 ontvangen, dan kun je via contact opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt twee afstandsinwijdingen, een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro. 

Ervaringen Mental Flush

Gisteren de eerste Mental Flush opgehaald, dit ging goed en relaxed. Morgen zal ik de tweede hiervan ophalen. Ik wil je enorm bedanken voor de inwijdingen tot nu toe. Bedankt en een warme groet,

Hallo José, Net de tweede inwijding Metal Flush opgehaald. Voelde intens sterker dan eerste. Gaf een fijn goed gevoel. Bedankt voor deze mooie inwijdingen….


Goedemorgen José, Ik heb inmiddels beide levels van Mental Flush opgehaald! Bij level 1 had ik het gevoel het meest te voelen en te ervaren. Veel vibratie in mijn lijf en het gevoel in het matras geduwd te worden. Bij level 2 was het allemaal wat subtieler en verder weinig fysieke ervaring.


Dank u jose mooie ervaring zuivere energie ja voelt vooral heel goed in mn kruin en hart enzo zalig dank u groetjes !!!!!!


Beste José, Ik heb vanmiddag de mental flush 1 opgehaald, en dat ging goed. Het duurde wel heel lang; ik combineerde het met een meditatie ervoor, en daarna de inwijding, en toen was ik 1,5 uur verder, dus ik denk drie kwartier voor de meditatie en 3 kwartier voor de inwijding, schat ik (m’n horloge is in reparatie). Ik deed het buiten in de zon. Ik zag heel veel lichtgroen, zachtgeel, paars, en veel licht; veel voorjaarskleuren dus. Verder voelde ik veel energie, en tintelingen in m’n voeten, en handen, het voelde als kleine regendruppels op m’n handen. En ik zag heel veel landschapsbeelden. En het bleef dus heel lang doorgaan.

Hoi José, ik heb net de inwijding van de mental flush 2 opgehaald. Hij duurde korter en was minder mooi/bijzonder dan nr 1, hoewel ik denk dat de inwijding zelf wel goed is gegaan. Ik zag veel geel en voelde af en toe wat energie door m’n lichaam gaan, en dat was het.


Beste José, Ik heb eerst level 1 ontvangen, na ongeveer 30 minuten heeft level 2 zich bij mij ook aangekondigd. Ik had eerst mijn twijfels maar de energie van level 1 heeft mij naar level 2 begeleid. Het is een mooie ervaring geweest. Ik voelde bij het ontvangen van level 2 een compleet gevoel. Alsof alles op zijn plek zit. (net als je een archiefkast hebt opgeruimd en geordend). Ik voel de energie heel sterk. Elke keer wanneer ik deze energie activeer voel ik de kracht steeds sterker. Bedankt voor deze inwijding. Het is voor mij een mooie ervaring geweest.