Indigo Light Empowerment / Indigo kinderen & volwassenen

Indigo Light Empowerment is meer bedoeld voor je persoonlijke ontwikkeling dan als een healing systeem. Het verhoogt je vibratie en je kunt je paranormale gaven ontwikkelen.

Een belangrijk onderdeel is de communicatie mogelijkheden op diverse niveaus. Denk hierbij aan intuïtieve communicatie met de natuur en de dieren in het bijzonder.

Indigo Light Empowerment is geïnspireerd door Kwan Yin en zij is de Godin van Mededogen en hét symbool van Onvoorwaardelijke Liefde. Het systeem moedigt je aan om vanuit je hart te kijken en compassie te beleven.

De energie zuivert je energiefrequentie en heeft een kalmerend effect op Indigo Kinderen, Indigo Volwassenen en Kristal kinderen (Nieuwetijds-kinderen).

Deze kinderen zijn op Aarde gekomen om ons te leren hoe we ons emotioneel, fysiek en spiritueel kunnen ontwikkelen. Ze zijn heel begaafd en bijzonder. Ze maken deuren voor ons open waarvan we het bestaan niet eens kenden.

Niet alleen zullen Indigo kinderen en volwassenen baat hebben bij dit systeem, maar ook de Kristal kinderen voor wie de uitdagingen in deze tijd nog zelfs groter zullen zijn. De Nieuwetijds-kinderen krijgen vaak het label opgeplakt dat ze concentratie-, leer- en gedragsproblemen en gebrek aan aandacht hebben.

Zoals de naam al aangeeft is de kleur blauwpaars (indigo). De staat voor de kracht van compassie, heeft de intentie om het Indigo kinderen en volwassenen makkelijker te maken en tegelijkertijd ook om hen aan te zetten hun intuïtie, kracht en gaven in te zetten om Moeder Aarde te helpen. Het is een energie voor toegewijde mensen die alles willen doen om positiviteit en compassie uit te zenden naar de Aarde en de wezens om hen heen.

Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven.

Founder: Linda C. Colibert

Vooreis: minimaal Reiki 1 of Kundalini Reiki Master

Wil je graag de Indigo Light Empowerment ontvangen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt 1 afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding, een Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.

Ervaringen Indigo Light Empowerment

Hoi José, Nou ik heb gister avond de inwijding opgehaald,Dank je ,Ik vond deze heel prettig,ik kreeg warme handen en er voelde iets op mijn voorhoofd,Deze lijkt me heel mooi ben benieuwd.


Beste José, Hartelijk dank voor deze krachtige energetische inwijding. Verbonden met het AL, mocht ik een diep liefdegevoel ervaren, in Licht en Liefde.


Hoi José, Gistermorgen heb ik de afstemming Indigo Licht Empowerment opgehaald. Ik voelde de energie eerst in m’n handpalmen tintelen en daarna in m’n voorhoofd. Mijn voorhoofd voelde een tijdje heel zwaar aan net alsof er een muts overheen werd gezet, later werd dat wat minder. Nog heel lang daarna voelde ik de energie uit mijn handen stromen, en voelde ik mijn derde oog-chakra nog na gloeien. Ik heb wel de gehele dag gevoeld dat er iets gebeurd was in mijn lichaam. Dit was een mooie inwijding.


Hoi José, Zojuist heb ik de Indigo Light Empowerment opgehaald. Wat me opviel was dat ik me heel bewust werd van alles om me heen. Ook zag ik werkelijk de blauwviolette kleur bij het sluiten van mijn ogen. Tot slot kreeg ik last van kriebelhoest tijdens het ophalen. Of er een verband is, dat weet ik niet, maar het viel me op. Ik voel me prima. Dank je wel!


Hallo Jose, Ik heb inmiddels de inwijding opgehaald. Het was een fijne en subtiele ervaring.Bedankt hiervoor!