Bio Life Spiritual Awakening / Oplossen blokkades Spiritueel Ontwaken

Bio Life Spiritual Awakening

Bio Life Spiritual Awakening is een energiesysteem dat helpt bij het oplossen van elke blokkade voor je spiritueel ontwaken, ongeacht waar deze blokkade(s) mogen zijn, waarvoor je klaar bent om deze los te laten.

Bio Life Spiritual Awakening functioneert als een “tune up” voor mensen, ongeacht waar ze zijn op hun levenspad. Het maakt niet uit of je aan het begin staat van een bewust spiritueel leven of al decennialang op je pad van spiritueel bewustzijn bent.

Passion Flower Essence is in dit energiesysteem opgenomen om je te helpen bij het gebruiken van elk zwak, of mindere geliefd, kenmerk van jezelf als een positief gunstig attribuut in je leven.

Iedereen kan deze energieën accepteren en met ze werken. Er is geen vooreis om de Bio Life Spiritual Awakening inwijding te kunnen ontvangen.

Je mag deze inwijding doorgeven aan anderen. 

Founder: Mariah Windsong

Wil je graag de Bio Life Spiritual Awakening inwijding ontvangen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt één afstandsinwijding, een uitgebreide Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 30 euro. 

Ervaringen Bio Life Spiritual Awakening

Hallo José, Wat later als gepland maar ik heb afgelopen dinsdag de inwijding Nog op gehaald. Was een mooie inwijding er waren en hoop dieren om me heen er as volop activiteit rondom een binnen de kruin de energie stroomde volop en op eens was er rust een witte draak en ik was thuis wat een bijzonder mooi gevoel. Gisten heb ik nogmaals geactiveerd om blokkades op te lossen het stroomde weer direct een het geeft een fijn gevoel Ik kom steeds meer in rustige energie te zien ik had ook wat inzichten die ik in onbewust wist dat ik het wist. Klinkt misschien wat vaag maar ik voelde dat ik het wist zonder er bij te kunnen komen. De passion flower werkt mooi rustig aan diverse issues Belooft wat voor de aankomende periode. Dank je wel voor de mooie ervaring.


Hallo Jose, Vorige week heb ik de bio life spiritual awakening van je mogen ontvangen wat een mooie energie en wat heerlijk om mee te werken.