Histamine Blocker Field/ Verminderen Histamine

Histamine Blocker Field

Een aanrader bij hooikoorts, maar ook bij insectenbeten en allergische reacties. 

Histamine Blocker Field en de bijbehorende energiefunctie Particulate Screen zorgen voor een vermindering van histamine en allergische reacties op in de lucht zwevende irriterende stoffen en allergenen.

De reactie van veel mensen op zwevende deeltjes in de lucht, zorgt ervoor dat ze niet kunnen genieten van tijd in de natuur en houd ze binnenshuis.

Histamine Blocker Field staat mensen toe meer tijd te besteden op plaatsen waar ze normaal niet kunnen zijn, als gevolg van hun sinus reacties op in de lucht zwevende pollen, fijnstof en andere irriterende stoffen.

Histamine Blocker Field vermindert ook de neiging tot overreactie van de huid op irriterende stoffen, zoals insectenbeten. Jeuk en ontsteking van allergische reacties zoals netelroos zullen verminderen met het gebruik van Histamine Blocker Field.

Histamine is een persoonlijke natuurlijke respons van het immuunsysteem op alles wat mogelijk een gevaar lijkt te zijn of drager is van vreemde stoffen die gevaarlijk kunnen zijn. Een allergische reactie is vaak een gevolg van een bepaalde genetische aanleg van gevoeligheid voor verschillende stoffen in ons milieu. Soms zijn deze stoffen van natuurlijke oorsprong en zelfs seizoensgebonden, andere keren zijn het door de mens gemaakte chemische stoffen.

Histamine Blocker Field en Particulate Screen zijn tools (gereedschappen) die je helpen, zodat je in staat bent om je beter te voelen wanneer het nodig is om op bepaalde plaatsen te zijn waar je blootgesteld wordt aan in de lucht zwevende irriterende stoffen of allergenen waar je normaal gevoelig op reageert.

Je kunt Histamine Blocker Field en Particulate Screen heel eenvoudig met intentie activeren en zo vaak als je wilt gebruiken.

Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven.

Founder: Mariah Windsong

Wil je graag worden ingewijd in Histamine Blocker Field, dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt één afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 20 euro. 

Ervaringen Histamine Blocker Field

Hi Jose,heb de inwijding gedaan. Dit keer een langer gevoel van warme energie door hele lichaam, vooral hoofd en onderlichaam. Ik heb 1 keer de blocker geactiveerd, en voelde precies waar ik normaliter veel jeuk heb bij de neus.. de energie werken.. dat belooft veel goeds denk ik wanneer het “hoogseizoen” is voor mij 🙂 Dank je!


… De Histamine Blocker Field helpt bijzonder goed bij muggenbulten en ook bij de jeuk die ik door Dermografie af en toe ervaar. Na het activeren van de Histamine Blocker Field duurt het even (meestal een paar minuten) en dan is alle jeuk verdwenen 🙂


Al weken wordt ik lek gestoken, keer op keer! Iedere nacht door de muggen en als ik met Q’ari in een bosachtig gebied aan het wandelen ben weten ze me ook keer op keer te vinden. Nu zal het vast een reden hebben waarom ik dit jaar zo aantrekkelijk ben voor het prikkende gespuis, maar jeuk is echt geen pretje! Gelukkig heeft mijn vriendin van praktijk Innerchild hier een hele goede oplossing voor. De histamine blocker field. Een uitkomst en een aanrader! Sinds ik deze van haar heb mogen ontvangen via een afstandsinwijding wordt ik nog steeds opgegeten, maar verga ik niet meer van de jeuk. Op naar nog meer lange, warme zomeravonden!