Chakra Healing Attunements

chakra-healing

De Chakra Healing Attunements is een energiesysteem dat bestaat uit zeven afstemmingen, één voor elk chakra.

Het is een krachtige manier om geconcentreerde helende energie naar een specifiek chakra te sturen. Iedere afstemming ruimt negatieve energie in het chakra op, brengt het weer opnieuw in lijn en opent het chakra.

De Chakra Healing Attunements helpen de chakra’s te reinigen en te genezen van oude issues en negatieve energieën die daar worden vastgehouden. Je kunt de Healing Attunements zien als een versterkte healing sessie en is een zeer krachtige manier om snel veranderingen teweeg te brengen.

Als je eenmaal bent afgestemd op het hele systeem (alle inwijdingen hebt ontvangen), dan kun je de Chakra Healing Attunements gebruiken als healing voor je cliënten, hands-on of via afstand. Je kunt het ook als aanvulling gebruiken voor tijdens een gewone Reiki sessie.

Je mag deze inwijdingen doorgeven aan anderen. 

Founder: Stephanie Brail

Wil je graag de Chakra Healing Attunements ontvangen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier

Je ontvangt 7 afstandsinwijdingen, daarnaast ontvang je via de email een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 50 euro. 

Ervaringen Chakra Healing Attunements

Hallo José, Ik heb de 7 afstandsinwijdingen van Chakra Healing Attunement gedaan. Alle 7 inwijdingen zijn rustig en prettig verlopen. Bij nr. 7 voelde ik wel mijn kruin chakra draaien. Het mooie was ook dat ik met de biotensor kon controleren of alle chakra’s in evenwicht waren. En het antwoord was: ja.Een mooi hulpmiddel die biotensor! Reuze bedankt voor je inwijdingen!


beste José, Dank je wel voor de inwijdingen, ik voelde me tijdens de inwijdingen heel rustig. groetjes en een heel fijne dag


Beste José, Net mijn eerste inwijding ontvangen. Was een mooie gewaarwording! Voelde eerst cirkels draaien om me 1e chakra en ik zag mooi gestreept rood. Daarna was er een mooie warme druk op me 1e chakra. De ervaring van de andere inwijdingen: de 2e 3e 4e voelde ik niet veel 5e en 6e waren goed voelbaar; veel draaiende cirkels en ik mocht mooie kleuren ervaren. Vandaag mijn 7e inwijding ontvangen, alleen ik werd heel snel afgeleid terwijl het zo´n mooie inwijding werd….voelde eerst heel duidelijk de cirkels draaien (heel kort dus) en werd toen afgeleid…..daarna voelde ik helemaal niets meer!