Ascended Masters / Opgestegen Meesters

ascendedmasters voorkant manualDe meeste Opgestegen Meesters hebben ooit op Aarde geleefd. Gedurende vele levens vervulden ze hun missie en hebben hun ascensie/verlichting bereikt.

Opgestegen Meesters zijn grote spirituele leraren en healers die, net als de aartsengelen, met mensen samenwerken en de weg wijzen naar vrede, waarheid en verlichting.

Iedereen die geïnteresseerd is in de Opgestegen Meesters kan ze aanroepen en met ze werken.

Door middel van een afstandsinwijding wordt je afgestemd op de volgende  13 Opgestegen Meesters. Door deze afstemming is het voor hen gemakkelijker om je te bereiken en in je etherisch veld te werken.

Boeddha: Begrip, Innerlijke Rust, Spirituele Groei, Vrede

Sanat Kumara: Bevrijding van negatieve entiteiten en lage energieen, Healing, Zuiveren van ruimtes

Jezus: Genezing, Goddelijke leiding, Instructies, Manifestatie, Vergeving

Abundentia: Begeleiding bij financiele zaken, helpt bij het aantrekken van Overvloed en het behouden van Rijkdom

Maitreya: Gevoel voor humor, Medeleven, Vrede, Vreugde

Maria: Alle zaken met betrekking tot kinderen, Vruchtbaarheid

Quan Yin: Mededogen, het geven & ontvangen van Liefde, Genade, Vriendelijkheid, Zachtheid en Zoetheid jegens jezelf en anderen

Merlijn: Alchemie, Goddelijke Magie, Kristallen, Paranormale gaven, Voorkennis

Germain: Bescherming, Dapperheid, Healing, Inspiratie

Kuthumi: Centreren, Geruststelling, Ontspanning, Toewijding, Ontdoen van Stress

Mozes: Duidelijke communicatie met God, Dapperheid, In het hier en nu leven, Leiderschap, Waarachtigheid

Pater Pio: Geestelijke groei, Genezing, Helderziendheid, Vergeving

Serapis Bey: Ascensie, Artistieke en creatieve projecten, Duidelijke communicatie met God, het overwinnen van Gulzigheid en Verslavingen, Persoonlijke en wereldwijde Vrede

Founder: Ole Gabrielsen

Wil je graag de Ascended Masters attunement ontvangen, dan kun je via het contactformulier contact met mij opnemen. Je ontvangt één afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding, een Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.

 

Ervaringen Ascended Masters:

Dag José, toen ik gisteravond naar bed ging, moest ik heel erg denken aan de inwijding. Volgens mij is het toen ook gebeurd. Voelde heel druk maar toch prettig. Alle plaatsen op/in mijn lichaam waar ik me ooit veel pijn heb gedaan werden “aangeraakt”. Mijn kruinchakra werd geopend en ik “zag” dat er veel zwarte rook naar buiten kwam. later werd dit lichter van kleur. Uiteindelijk zag ik een waaier met gezichten. Deze werd in mijn lichaam geplaatst achter mijn borstbeen. Al met al een hele fijne ervaring. Dankjewel.

Goedemorgen José, Ik heb net de Inwijding Ascended Masters attunement ontvangen. Ik ben nu bijna uur verder en ik voel nog steeds Energie door mijn lichaam gaan. Er is iets losgemaakt in mijn keel (wat ik erg prettig vind want daar zit een behoorlijke blokkade) Eigenlijk dacht ik dat ik goed gegrond was maar tijdens de Inwijding voelde het alsof ik nog meer gegrond werd. Dat vind ik echt bijzonder. Het was een bijzondere ervaring heel anders dan de Reiki Energie ik vind het krachtiger.