Blood Care / Zuiveren van het bloed

Body Care Blood Cells

Blood Care is een energiesysteem dat je bloed zuivert en genetische aandoeningen en ziekten verwijdert in het DNA van je bloed.

Andere energiefuncties zijn inbegrepen, zoals; Paternal- en Maternal Genetic Flush. Deze zuiveren je genetische lijn tot 7 generaties terug van je moeders- en vaderskant van de familie.

Bloed transporteert veel coderingen o.a. van onze ouders en dit is één van de eerste gebieden waar ons lichaam “gestrest” raakt, wanneer bijvoorbeeld de ouderlijke patronen niet overeenkomen met de patronen waartoe we zijn gegroeid om voor onszelf te kiezen.

Na het ontvangen van de twee inwijdingen kun je met de volgende energiefuncties werken:

  • Blood Care Session
  • Genetic Malady Removal
  • Paternal Genetic Weakness Flush
  • Maternal Genetic Weakness Flush
  • Previous Form Genetic Incompatibility Flush
  • Other Form Genetic Incompatibility Flush
  • Previous Incarnation Genetic Strength Infusion
  • Blood of Life Infusion My Blood (voor mensen die een bloedtransfusie hebben ontvangen)

Je hoeft geen ervaring te hebben in energiewerk om de Blood Care-inwijdingen te kunnen ontvangen. 

Je mag deze inwijdingen doorgeven aan anderen. 

Founder: Mariah Windsong

Wil je graag ingewijd worden in Blood Care, dan kun je contact met mij opnemen via het contactformulier

Je ontvangt 2 afstandsinwijdingen, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro. 

Ervaringen Blood Care

Hallo Jose, ik heb de inwijdingen 1 en 2 binnengehaald, ben de activaties aan het doen, ik neem de tijd. inwijdingen waren subtiel, vooral te voelen in mijn onderbenen (ik heb gevraagd om de rusteloze benen af te komen) dank, ben wel een poosje zoet..


Hallo José, Hartelijk dank voor de inwijding. Ik ben gaan liggen en na het uitspreken van de intentie duurde het ongeveer 2 minuten voor ik iets voelde. Het was een lichte tinteling/vibratie. Net of je arm of been slaapt maar dan veel lichter. Eerst alleen in m’n handen en onderarmen en voeten. Later dit gevoel ook in m’n onderbenen. Na ongeveer 10 min. trok het gevoel in mijn rechter arm naar boven tot en met mijn schouder. Daar ook 3x een lichte steek gevoelt. Alles bij elkaar heeft het ongeveer 20 min geduurd. Ik heb heerlijk gelegen en het was een vredig gevoel. Verder geen kleuren of licht gezien. Morgen of overmorgen ga ik level 2 doen. Eerst eens kijken hoe ik me morgen voel.


Goedemorgen José, Gisteren heb in Blood Care ontvangen. Het is heel intens geweest zowel level 1 als level 2. De energiestroom bleef toenemen. Het duurde voor level 1 ongeveer 15 minuten en voor level 2 ongeveer 20 minuten. Vooral handen en voeten voelde ik de energie het sterkst. Het voelde alsof de energie stroomde door elke cel in mijn lichaam. Het is een mooie ervaring geweest. Ook al moest ik wel daarna gaan liggen. Mijn lichaam had rust nodig. Vandaag voel ik me fit.  


Beste Jose, Inmiddels heb ik beide inwijdingen ontvangen van de Blood care. Bij de eerste inwijding voelde ik me heel de dag moe en flinke spierpijn. De energie begon meteen te stromen via mijn voeten en handen tegelijk. Ik zag ook zee met hoge mooie golven. Was een leuk ervaring weer. Bedankt voor de inwijding.