Body Toxic Cleansing Flush / Detox

body_toxic_cleansing_flush

De Body Toxic Cleansing Flush is een gemakkelijk en effectief energetisch hulpmiddel om je lichaam te reinigen. 

Je activeert de Body Toxic Cleansing Flush door middel van je intentie. Er zijn geen symbolen of handposities nodig.

We leven in een wereld waarin we voortdurend worden blootgesteld aan stoffen die giftig zijn voor ons welzijn en welke we absorberen in ons lichaam en bloedsystemen. Hoewel het meeste ook weer wordt uitgescheiden door de eliminatie- en de endocriene kliersystemen, blijft een deel voor onbepaalde tijd opgeslagen in het lichaam.

Body Toxic Cleansing Flush helpt bij:

  • Het verwijderen (wegspoelen) van gifstoffen en zware metalen uit het lichaam, zonder tussenkomst van het endocriene klier systeem.
  • Genezing van alle fysieke organen en systemen in het lichaam en in het bijzonder degene die het centrale zenuwstelsel, de bloedsomloop, de eliminatie- en de endocriene klieren systemen, en alle organen en klieren bevorderen en versterken.
  • Zuivering van het bloed. – Het zuiveren en helen van de chemie van de hersenen, het reinigen van de geest en de hersenen.
  • Genezing van de chakra’s, meridianen, nadi´s en overige energetische systemen.
  • Genezing van alle blokkades die mensen kunnen hebben, om de circulatie van Prana/Chi/Levenskrachtenergie in hun energetische lichamen, organen en systemen te optimaliseren.
  • Genezing en het herstellen van het meest ideale en perfect mogelijke alkalisch- en zuurstof niveau in het lichaam.
  • Het opruimen en genezen van negatieve, donkere, zware, trage, vastgeplakte, verstopte, beschadigde en geblokkeerde energieën uit het fysieke lichaam, energetische lichamen, kwantum velden/deeltjes en energetische ruimtes. 

Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven.

Founder: Hari Andri Winarso

Wil je graag de Body Toxic Cleansing afstemming ontvangen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier. Je ontvangt één afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 20 euro.

Ervaringen Body Toxic Cleansing Flush

Dag José, Bedankt voor het klaarzetten van de inwijding. Heb de inwijding gedaan. Hoe moet ik het omschrijven, had een “pulserend” gevoel door gans mijn lichaam, vooral in de armen en het duurde het langst in de handen en vingers. Zag ook een oog dat precies naar me keek met op de achtergrond een figuur; en vlinders die rondfladderen. Bedankt voor de inwijding


Een heel fijn energiesysteem, eenvoudig en toch krachtig in gebruik, ik werk er graag mee!


Hoi José, De body toxic cleansing flush voelde ik als een soort golf die door me heen kwam. Heel fijn!


Jose goedenavond, Heb vanavond de Body Toxic Cleaning Flush Attunement opgehaald. Veel wit licht gezien soms in een ster maar ook in een zon. Mooie inwijding. Thanks


Beste José, Ik heb vrijdag de body toxic cleansing flush inwijding ontvangen en dit voelde heel warm van binnen, net als een kachel die vanuit me is opgestart. Een prettige ervaring.