7 Chakra Source

chakra-source

Deze inwijding zal je chakra-systeem in minder dan 24 uur upgraden/vernieuwen, dit door middel van het maken van een energetische ‘tool’ (een antenne net zoals bij Tachyon).

Je zult worden afgestemd op de energie van elk van de 7 chakra’s. Als je een lek in je chakra-systeem hebt, worden ze definitief gerepareerd en verzegeld. Het zal niet alleen de energiestroom enorm verbeteren, maar ook al je toekomstige healingen en inwijdingen van anderen versterken.

Wil je deze inwijding ontvangen, dan kun je via het contactformulier contact met mij opnemen. Je ontvangt één afstandsinwijding, een korte handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie-uitwisseling vraag ik 25 euro.

Let op: Tachyon is vereist om deze inwijding te kunnen ontvangen.


Enkele ervaringen 7 Chakra Source: 

Dag José, De chakra afstemming volgens je voorschrift binnen gehaald. Na het maken van de ‘antenne’ voelde ik gedurende de 10 minuten een sterke energie stroom in mijn handen binnen komen. Na de pauze van een uur heb ik de antenne gedurende de dag bij me gedragen,  gedurende de nacht heb ik deze elders in de woning opgeborgen en deze de andere morgen weer opgepakt en bij me gehouden.  Ik was niet echt vermoeid na de tweede dag. Hartelijke dank!

Hoi José, De energie van de 7 Chakra Source inwijding heb ik als heel zacht en fijn ervaren. Thanks.

Beste José, Gisteren in de namiddag heb ik het Chakra Source pakketje opgehaald en er weer ruim de tijd voor genomen. Vond het heel rustgevend en hoorde voor ongeveer een kwartier een zacht gezoem. Was nog aangenaam ook. Ik weet niet of het in of buiten mijn lichaam was. Het gevoel ‘op wolkjes te lopen heb ik nog steeds. Zo aangenaam, mag altijd wel duren. Oh ja, voeten voelen ook zo heerlijk warm en ‘licht’ in gewicht. Verder heb ik een gevoel dat ik de ‘ruimte meer opvul’, voel me ‘groter’ en dan bedoel ik niet fysiek. Me mentaal groter voelen is misschien beter verwoord. En ik bruis van energie. Dank je wel voor deze mooie ervaring.