Telepathy Gene Awakening

telepathy-gene-awakening

Telepathische communicatie is het meest genoemd als gedachte naar gedachte communicatie tussen levende wezens. Telepathie is volledige gedachten communicatie. Alle componenten van de gedachte zijn volledig aanwezig.

De Telepathy Gene Awakening zal alle genen in je lichaam wekken die verantwoordelijk zijn voor het geven van de mogelijkheid aan je hersenen om te interpreteren en het bewust zenden van telepathische gedachten. Dit is een ontwakende energie om vaak te gebruiken.

Telepathy Gene Awakening verhoogt je vermogen om te controleren welke telepathische transmissies je ontvangt en de mogelijkheid om hun volume omhoog of omlaag te draaien.

De Telepathy Gene Awakening verhoogt je vermogen om de gaven te gebruiken die jouw geest en ziel al gewend zijn te gebruiken voor communicatie.

Founder: Mariah Windsong

Wil je worden ingewijd in Telepatic Gene Awakening dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt één afstandsinwijding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.

 

Ervaringen Telepathy Gene Awakening

Hallo Jose, Ik heb vanmiddag de inwijding opgehaald. Ik voelde meteen een stroming met kracht binnen komen. Ik zag een lichtwezen in mooi licht met twee handen in gassho houding die me begroette prachtig om te zien. De energie stroomde echt in mijn kruin langs mijn wervel naar mijn hara via het 3e oog, keelchakra, en hartchakra. De energie voelde heel fijn wel krachtig leek wel heel zwaar. Verder zag ik druppels vallen in een plas die zich ver uitstrekte heel gedoseerd en gericht. Na de inwijding had ik moeite met concentratie en leek het een chaos in mijn hoofd. kon niet op woorden komen alles ging door elkaar heen enzo, maar zodra ik de kamers met structuur had ingericht was er zo’n rust dat was heel opmerkelijk. Ik heb er een mooi kantoor met receptie van gemaakt met voor ieder bijzonder lichtwezen een bijzondere taak werkt goed deze manier voor mij dus blijf ik dit zo maar doen. Mocht er nog iets bijzonders gebeuren deze aankomende week zal ik je dit nog na mailen. Wederom bedankt voor de bijzondere en liefdevolle inwijding die ik van je mocht ontvangen.

Hallo José, Ik heb zojuist mijn inwijding opgehaald. Ik voelde ontzettende druk in mijn kruin en daarna kwam er een soort van gouden hart in mijn derde oog en die werd steeds groter. Deze opende zich als het ware.

Hallo Jose..ik heb gisteren de inwijding opgehaald en deze kwam goed door..voelde als een drukken en een beetje zwaar hoofd ,hij kwam goed door en ik werd helemaal rustig.met al een geweldige ervaring..had voor en na de tijd goed de bijlage gelezen en toegepast…zo en nu maar de komende tijd regelmatig oefenen..hartelijk dank voor deze ervaring..

Hoi José, wat de telepathy inwijding betrefd, Ik kon al goed in hoofden kijken ,laat ik het zo zeggen,maar het is net of het nu wat makkelijker is geworden, Ik heb nog geen spectaculaire ervaringen. 😉

Hallo Jose Dank je voor de mooie inwijding. Ik heb heel veel gevoeld in mijn hoofd, en vannacht kreeg ik een mooi koor te horen die niemand anders hoorde, Geweldig.

Hallo José, Ik heb de Telepathy Gene Awakening Attunement gedaan. Deze is heel rustig verlopen. Ik kan alleen vermelden dat mijn voeten enorm warm aanvoelen. Net of ze koorts hebben. Wel prettig hoor, vooral van de winter! De pedicure bemerkte dit. Is ze bij mij niet gewend zulke warme voeten. Dank je wel voor deze inwijding!

Goedendag, ik heb gisteren de inwijding gedaan, het voelde raar, tintelingen boven mijn hoofd, en een zeer warme straal door mijn ruggegraat, het was kort en krachtig.

Hoi José,Vandaag tijdens de equinox heb ik de inwijding van jou ontvangen. Een hele bijzondere en energieke ervaring. Dank je wel!

Hi Jose, Had de inwijding van de week gedaan, een kort maar krachtig gevoel. Op dit moment merk ik er nog niet veel van (denk ik), maar ben er van overtuigd dat het gaat komen!

Beste Jose, Enkele dagen geleden heb ik de inwijding Telepathy Gene Awakening ontvangen, ik voelde energien bij mijn hoofd,gedurende ongeveer 20 minuten,het voelde goed, verder nog geen bijzonderheden. Bedankt en groeten

Betse Jose, Dankjewel voor de inwijding. Ik voelde het vooral in mijn hoofd en 6de chakra. En ook wat in mijn voeten en keel . Ik “hoorde” voor het slapen meer dan normaal leek t. En vanmorgen op werk bedacht ik mij iets, direct daarna volgende er een gesprek bij collega’s erover. Dit gebeurde wel al vaker. T proces kan nog 2 tot 3 weken doorgaan dacht ik te lezen dus benieuwd wat t nog meer kan brengen.  Wat ik geleerd van de handleiding is dat je gedachten ook je aura in kunnen en makkelijk leesbaar zijn, eigenlijk logisch als ik erover nadenk. Ik probeer nu bewust ermee om te gaan en te beschermen.