Lunar Light (Maanlicht) Empowerment – Emotionele healing

lunar-light

De energie van de maan is een hoog vibrerende liefdevolle energie, die net als de energie van de zon, zeer nuttig kan zijn in healing sessies. Lunar Light heeft vele goede eigenschappen, maar de belangrijkste is emotionele healing. 

Haar energie helpt bij alle vrouwelijke aspecten van het leven. Het bevordert rust, kalmte en evenwicht. Het reinigt en beschermt tegen negatieve energieën. Het is verder ideaal voor gebruik tijdens meditatie.

Lunar Light helpt uitstekend bij de omgang met het onderbewustzijn en alle kwesties die met het onderbewustzijn te maken hebben.

Lunar Light en Solar Light zijn een goede combinatie en gedragen zich als Yin en Yang. Ying is de Maan, het vrouwelijke en Yang is de Zon, het mannelijke.

Je kunt Lunar Light net als gewone Reiki gebruiken, alleen of als een combinatie.

Er zijn geen symbolen of moeilijke technieken. Je kunt jezelf en anderen behandelen met Lunar Light (hands-on of via afstand). 

Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven. 

Founder: Ole Gabrielsen

Wil je graag de Lunar Light Empowerment ontvangen dan kun je contactformulier contact met mij opnemen.

Je ontvangt 1 afstandsinwijding, de originele Engelstalige handleiding, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.

Wil je de Lunar Light Empowerment samen met de Solar Light Empowerment ontvangen, dan is dit ook mogelijk. Je ontvangt 2 afstandsinwijdingen, de originele Engelstalige handleidingen, twee Nederlandstalige handleidingen en twee aparte certificaten via de email.Voor deze energie wisseling vraag ik 40 euro.

Een ervaring met Lunar Light

Ik heb vannacht de lunar light empowerment opgehaald. Het is goed gegaan, ik heb niets gezien, alleen gevoeld dat de energie aan het stromen was, en vooral bij mijn hoofd, voeten en onderbenen. En later in de nacht heb ik hem geactiveerd, en het resultaat was verbluffend! Ik had helaas een korte nacht, moest er vroeg uit, enz. Maar die paar uur nadat ik de lunar light had gebruikt, heb ik heel erg diep geslapen! En dat ondanks mijn slaapprobleem waar ik sinds twee maanden anti-depressiva voor slik, omdat ik niet meer kon slapen. Dus vanavond zal ik het weer activeren, en ben benieuwd of het weer zo goed zal werken. En ik had het niet eens goed gedaan, want ik had alleen maar m’n handen op m’n buik gelegd en gedacht “lunar light empowerment”. En toen werkte het al. En gedurende de nacht voelde ik m’n handen trekken, je voelt de reiki in je handen, ook als je niets doet. En dat gevoel heb ik ook al een tijd niet meer gehad (ik denk door het slaaptekort).