Hidden Self Empowerment / Zelfbeheersing

hidden-self

De Hidden Self Empowerment (Verborgen Zelf) is een energie die precies werkt op wat het zegt, ons Verborgen Zelf, en is in het bijzonder werkzaam op het gebied van zelfbeheersing.

Zelfbeheersing wordt vooral beschreven als iemands eigen wil, zoals hun gedrag, acties en denkproces. Het kan worden uitgebreid naar andere gebieden, variërend van aanzien en wilskracht. Het is gecentreerd in het vermogen van een persoon om zijn eigen wil uit te kunnen oefenen op de remmingen van hun lichaam of zichzelf.

“Er zijn drie belangrijke theorieën over hoe zelfbeheersing volgens Baumeister werkt. Eén theorie suggereert dat zelfbeheersing afhangt van een energie of kracht, zoals “wilskracht”, terwijl een tweede theorie zelfbeheersing beschouwt als een vaardigheid wat wordt geleerd. Nog een andere theorie ziet zelfbeheersing als een denkproces, waarbij individuen hun verschillende gedragsopties verwerken en een koers van actie kiezen na het analyseren van hun situatie.

Nu kunnen zelfbeheersing en ons Verborgen Zelf in veel verschillende gebieden variëren: zoals het omgaan met kwesties van liefde, eten, drinken, angsten en nog veel meer, dit alles hangt af van hoe jij als individueel persoon werkt en omgaat met je Verborgen Zelf.

Nu zijn er aardig wat mensen die niet weten hoe ze hun problemen met zelfbeheersing kunnen oplossen. Vaak hoort men “gebruik je Reiki en genees gewoon het probleem”. Nu is het zo dat veel mensen niet weten hoe, of zelfs waar te beginnen. Dit is waar dit systeem jou bij kan helpen; als je eenmaal de afstemming van de Hidden Self Empowerment hebt ontvangen, zal dit een directe verbinding maken met je Verborgen Zelf problemen.

Zodra de verbinding wordt gemaakt, beginnen we met de genezing. Dit heeft invloed op onze zelfbeheersing, ongeacht wat onze problemen zijn! En het prachtige deel is, indien er meer dan één probleem is, of als er zich een ander probleem voordoet, dan hoef je alleen aan de energie te vragen om een andere verbinding te maken naar het probleem van het Verborgen Zelf. De verbinding zal gemaakt worden en je kunt de genezing starten voor het nieuwe probleem!

Het maakt niet uit wat het probleem is, het zal uit elkaar vallen, omdat ze allemaal te maken hebben met onze zelfbeheersing, wilskracht, angst voor het verliezen van zelfbeheersing, etc.

Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven.

Founder: Nicole Lanning

Wil je worden ingewijd in Hidden Self Empowerment, dan kun je contact opnemen via het contactformulier

Je ontvangt 1 afstandsinwijding, een Engelstalige handleiding zoals ik deze zelf heb ontvangen, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.

Ervaringen Hidden Self Empowerment

Hoi José, Wát een opluchting geeft deze inwijding mij, zeg!
De afgelopen jaren heb ik ontzettend veel moeten opruimen, zowel psychisch als energetisch. Het gaat nu erg goed met me, maar er blijven een paar problemen nog hardnekkig aanwezig. Eén van die dingen is angst (buitenproportioneel). Ik had de hoop dat deze inwijding eraan zou kunnen bijdragen dat ik dit soort heftige emoties wat meer zou kunnen “beheersen”, zolang het me nog niet lukt om ze “los te laten”. Dat is gelukt, en wel per direct! Hartelijk bedankt voor deze inwijding.


Hallo Jose, Ik heb vandaag de Hidden Self Empowerment inwijding opgehaald. Dit was heel krachtig en had een beetje drukkend gevoel in mijn hoofd. Maar dat duurde maar even en ik was heel erg warm en het voelde  verder heel goed aan. Omdat ik heel lang last heb van mijn re-been en heup voelde ik die energie heel krachtig vooral in dit gebied. Dit was weer een hele fijne ervaring. Heel erg bedankt.


Goede morgen Jose, De inwijding heb ik opgehaald, ik vindt hem heel mooi, en heb ook al wat gemerkt, met dat ik niet zo gauw opvlieg, dit is echt de inwijding die ik nodig had. Dank je wel ,liefs